Görüş Bildir
Haberler
Ölümden Döndüler! Neredeyse Kimsenin Bilmediği, Geçirdikleri Ciddi Kazalardan Kıl Payı Kurtulan 17 Ünlü İsim

Ölümden Döndüler! Neredeyse Kimsenin Bilmediği, Geçirdikleri Ciddi Kazalardan Kıl Payı Kurtulan 17 Ünlü İsim

Elif P.
02.06.2019 - 11:13

Ünlülerin yaşadığı bu olaylara inanamayacaksınız! Şimdi hep birlikte List25'ten derlediğimiz içeriğe bir göz atalım.

Kaynak: https://list25.com/25-celebrities-who...
İçeriğin Devamı Aşağıda

17. George Clooney

17. George Clooney

George Clooney, İtalya'da daha önce söylediği gibi scooter kullanmayı çok seviyordu. Ancak bu, Hollywood megastarı için neredeyse ölümcül olacaktı. 

2018 yazında, Clooney onu kolayca öldürebilecek bir scooter kazası geçirdi. Yerel haberlere göre, bir araba onun yolunu kesti ve ona çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 6 metre yüksekliğinde havaya uçan Clooney, çarptığı arabanın üstünden geçti. Ancak kazayı sadece birkaç sıyrık ve çürükle atlatabilecek kadar şanslıydı.

16. Owen Wilson

16. Owen Wilson

2007 yılında, Owen Wilson hayatını kaybetmeye çok yaklaştı. Kardeşi Luke Wilson tarafından bulunduğunda ise her tarafı kan içindeydi, çünkü Wilson 38 yaşındayken, aynı anda bileğini keserken aşırı dozda hap alarak kendi hayatına son vermeye çalıştı.

15. Ozzy Osbourne

15. Ozzy Osbourne

Efsanevi şarkıcı, yaşamı boyunca birkaç kez - özellikle aşırı dozdan - ölüme yaklaşmıştı. Ancak, 2003 yılında yaşadığı bir ATV kazası ölüme en yakın olduğu zamandı . Ayrıca, kaza gerçekleşirken sarhoş da değildi.

Osbourne; kırık bir köprücük kemiği, kırık sekiz kaburga kemiği ve hasarlı bir omurga ile kazayı atlattı. “Lanet şey neredeyse beni öldürüyordu. Bugün burada olduğum için çok şanslıyım” diye belirtti.

14. Leonardo DiCaprio

14. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio 2006 yılında bir köpek balığı saldırısından kurtuldu. Ünlü oyuncu, 2014 yılında Ellen DeGeneres ile yaptığı röportajda dehşet verici hikayesini anlattı.

Cape Town'da bir su altı gezisi sırasında, Leonardo kafesten büyük beyaz köpek balığı beslemekteydi. Ancak besleme esnasında, büyük bir dalga kafesi çevirdi ve köpek balığının vücudunun yarısı kafesin içine girdi. Leo kafesin dibine düştü. Büyük köpek balığı ise onu ısırmaya çalışmaya devam etti.

13. Sylvester Stallone

13. Sylvester Stallone

Rocky 4'te, Balboa, Rusların arka bahçesinde Ivan Drago'yu yendi. Gerçek hayatta ise, işler biraz farklıydı. Sylvester Stallone dövüş sahnelerinin gerçekçi görünmesini istedi ve bu yüzden Dolph Lundgren'i daha sert vurması için zorladı.

Lundgren, geri durmamayı kabul etti ve Stallone'u göğsüne neredeyse onu öldürecek kadar sert vurmaya başladı. Stallone’nun kalbi göğüs kemiğine çarptı ve şişmeye başladı. Stallone, yoğun bakım ünitesinde birkaç hafta geçirdikten sonra bir röportajında: “Kalbim yorulmaya başladı ve tıbbi yardım olmasaydı kalbim duruncaya kadar şişmeye devam edecekti” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Donald Sutherland

12. Donald Sutherland

Kanadalı ünlü aktör Donald Sutherland ölüme yakın bir deneyime sahip olduğunu iddia eden diğer bir ünlü. 1979'da Sutherland menenjit oldu. İddialarına göre; acı, ateş ve akut rahatsızlığı azalmaya başlamıştı.

Ancak bir süre sonra Sutherland, kendini vücudunun üzerinden akıp giderken ve açık mavi ışıkla çevrili bir şekilde görmüştü: “Yataktan beri uzun bir tünelden süzülmeye başladım… ama aniden kendimi bedenimde buldum. Doktorlar daha sonra bana bir süredir gerçekten öldüğümü söylediler.' şeklinde açıklamada bulundu.

11. Jason Statham

11. Jason Statham

Hollywood’daki “en kötü” ve “en sert” dostumuz şu an aramızda olmayabilirdi. Evet, Jason Statham The Expendables 3 filmini çekerken, sürdüğü kamyonun frenleri tutmadığı için neredeyse ölüyordu. Shirebrook’tan gelen bu sert çocuk, sürdüğü kamyon 18 metre yüksekliğindeki denize düşmeden saniyeler önce kamyondan atladı ve hayatta kaldı.

10. Johnny Depp

10. Johnny Depp

Johnny Depp, Lone Ranger'ı çekerken neredeyse hayatını kaybediyordu. Bir set sırasında yaptığı bir hareket korkunç derecede yanlış gitti. Dolayısıyla, “Jack Sparrow” hızlıca sürdüğü atın eyerinden fırladı ve atın toynaklarının altında kaldı.

Ünlü oyuncu, aslında  tüm bunlardan kurtulacak kadar şanslı değildi ancak kazadan sapasağlam kurtuldu.

9. Orlando Bloom

9. Orlando Bloom

Orlando Bloom 21 yaşındayken neredeyse ölüyordu. Nasıl mı? Bir tahliye borusuna tırmanmaya çalışırken üç kat aşağıya düştü. Kaza oyuncuyu birkaç gün felçli bıraksa da ünlü aktör iyileşti.

8. Isla Fisher

8. Isla Fisher

Isla Fisher, You See Me Me filminin setinde bir şeyler yanlış gittiği için ciddi anlamda korkmaya başlamıştı. Bir su altı sahnesi çekilirken bağlı olduğu zincirler dolaştığı için paniğe kapıldı.

Sahnenin gerçekçi görünmesi için, oyuncudan cama umutsuzca vurması istenmişti. Ancak, aslında Isla gerçekten de nefes alamıyordu. Neyse ki  çok geç olmadan serbest kalmayı başardı ve sudan çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ellie Goulding

7. Ellie Goulding

2016 yılında , Ellie Goulding, Norveç'te donmuş bir gölün üzerinden geçmeye çalıştığı için neredeyse boğuluyordu. Daha sonra bu  ölüme yakın deneyimini Instagram'daki hayranlarıyla da paylaştı.

6. Emilia Clarke

6. Emilia Clarke

Game of Thrones'un yıldızı, 2011 yılında iki beyin anevrizması geçirdikten sonra neredeyse ölüyordu. Oyuncunun sağlık problemleri, popüler TV şovunun ilk sezonunun çekilmesinin hemen ardından başladı. Hayatını kurtarması için ameliyat olması gerekiyordu.

Kısa bir süre önce, yaşadığı dramatik deneyimlerden açıkça bahseden Emilia, hastanedeki görüntülerini de paylaştı.

5. 50 Cent

5. 50 Cent

50 Cent, 2000 yılında dokuz kez vurulduğu zaman ölüme fazlasıyla yaklaşmıştı: “O kadar hızlı oluyor ki geri çekilme şansınız bile yok. Çok korktum” diye açıklamada bulundu. Ancak kazanın sonucunda ünlü rapçi elinden, kalçasından, iki bacağından, göğsünden ve yüzünden yaralandı.

4. Joaquin Phoenix

4. Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix, 2006 yılında Los Angeles'taki ünlü Sunset Bulvarı'nı geçerken frenleri tutmadığı için neredeyse ölüyordu. Ünlü yıldız, arabasında ters döndü. Ancak  Alman yönetmen Werner Herzog onu güvenli bir şekilde çekip kurtardı.

Yapımcı aynı zamanda Phoenix'in sigara yakmasını önleyerek arabanın yanmasını da engelledi. Herzog'a göre, kazadan sonra otomobilin her yerinden benzin damlıyordu.

3. Ryan Reynolds

3. Ryan Reynolds

Ryan Reynolds genç yaşlarındayken bir grup arkadaşıyla hava dalışı sertifikası almanın peşine düşmüştü. Birçok başarılı atlayış gerçekleştirdikten sonra, uğursuz bir sayı olan 13. atlayışını yaparken paraşütü açılmadı ve Ryan'ın düşmesine neden oldu.

Ryan, Jimmy Fallon'a yedeği belki yoktur diye acil durum paraşütünü açmaya korktuğunu söyledi. Neyse ki yedek paraşüt vardı ve ünlü oyuncunun hayatını kurtardı. Ancak Ryan hala uçmaktan korkmakta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sharon Stone

2. Sharon Stone

Sharon Stone, bir röportaj sırasında ölüme çok yakın bir deneyim yaşadığını söyledi. Stone, 2001'de, geçirdiği iç kanamadan sonra kafatasının altındaki bir atardamardaki bir damla yüzünden neredeyse ölüyordu. Stone beyin kanamasını geçirirken 'dev bir ışık girdabı' gördüğünü iddia etti.

1. George Lucas

1. George Lucas

George Lucas'ın gençken pek fazla planı ve tutkusu yoktu. Sadece arabalarla yarışmak ve arkadaşlarıyla eğlenmek istiyordu. Ancak liseden mezun olmadan üç gün önce neredeyse ölümcül bir araba kazası geçirdi.

Üç gün boyunca ölümle yaşam arasında kaldı. İki hafta daha hastanede kalan George, bu süre zarfında hayatın ve yaşamanın amacını fark etti ve birkaç yıl sonra galaksinin tarihini “değiştirdi”.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
12
8
6
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

43 derece ateşim vardı ve normalde insanların enzimlerinin ısıdan dolayı yok olduğu, beyin hasarıyla kurtuldukları hatta çoğunlukla kurtulamadıkları bir duru... Devamını Gör

Tıntın

Kusura bakmayın ama leo ısırılsa iyi olurmuş.

Robert

höşt amk iyiki kurtulmuş

Robert

leoya bişi olursa ölürdüm