Görüş Bildir
Haberler
Ölüm Emri Konusu Nedir? Ölüm Emri Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Ölüm Emri Konusu Nedir? Ölüm Emri Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
19.07.2021 - 19:28

2015 yılında gösterime giren bir gerilim savaş filmi Ölüm Emri bu gece Tv'de ilk kez Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Heyecan dolu sahneleriyle oldukça sürükleyici olan filmin yönetmen koltuğunda Gavin Hood otururken filmin konusu ve oyuncuları ise oldukça merak ediliyor. Peki Ölüm Emri filmi konusu nedir? Ölüm Emri oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ölüm Emri Konusu

Ölüm Emri Konusu

Londra merkezli ordu istihbarat komutanı albay Katherine Powell, bir grup tehlikeli teroristi Nairobi, Kenya'daki karargahlarından kaçırabilmek için çok gizli bir operasyonu uzaktan komuta etmektedir. Görev, Powell teroristlerin bir intihar saldırısı planladıklarını anladığı anda 'ele geçirme' değil 'öldürme' operasyonuna dönüşür. Nevada'daki merkezden Amerikan insansız hava aracını kontrol eden pilot Stewe Watts, karargahın bahçesine 9 yaşında bir çocuğun girdiğini görünce havada seyir etmeye devam eder. Saniyeler hızla akarken, bu imkansız karar, politikacıların ve avukatların ellerine kalır.

Ender's Game : Uzay Oyunları filmine imzasını atan Gavin Hood'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, deneyimli oyuncu Helen Mirren'ı Albay Katherine Powell rolünde izleyeceğiz. Film, Nairobi'li teröristlerin yerini bulmak için düzenlenen askeri operasyon konu ediyor.

Ölüm Emri Oyuncuları

Ölüm Emri Oyuncuları
  • Helen Mirren Rolü : Colonel Katherine Powell

  • Aaron Paul Rolü : Steve Watts

  • Alan Rickman Rolü : Lieutenant Général Frank Benson

  • Barkhad Abdi Rolü : Jama Farah

  • Phoebe Fox Rolü : Carrie Gershon

  • Iain Glen Rolü : James Willett

  • Kim Engelbrecht Rolü : Lucy Galvez

  • Carl Beukes Rolü : Sergent Mike Gleeson

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın