Görüş Bildir
Haberler
Okuduktan Sonra Size Şaşkınlıktan Küçük Dilinizi Yutturacak, Ünlüler Hakkında 17 Enteresan Bilgi

etiket Okuduktan Sonra Size Şaşkınlıktan Küçük Dilinizi Yutturacak, Ünlüler Hakkında 17 Enteresan Bilgi

Kariyerlerinde yakaladıkları başarılar sayesinde gönlümüze taht kurmuş ünlü isimlerin yalnızca yaptıkları işler değil, özel hayatları da büyük bir merak konusu. Dışardan bakıldığında ışıkların altında harikulade bir yaşam gibi gelse de çoğu ünlü isim bulunduğu yere gelebilmek için pek çok zorluğu aşmak zorunda kalmış. 'En fazla ne yaşamış olabilirler ki?' demeyin, içlerinde hapishanede dünyaya gelenlerden tutun da ailesindeki herkesi birer birer kaybedip bir başına kalanlar bile var... 

Hepsi birbirinden başarılı bu ünlülerin zenginliğini, şanını ve şöhretini bir kenara bırakıp 'gerçek' hayatlarına biraz daha yakından bakmaya ne dersiniz? E çayınızı kahvenizi alıp en rahat köşeye kurulduysanız, hemen başlayalım!

Bizimle yeni bir maceraya başlamadan önce, geçtiğimiz haftalarda paylaştığımız bu içeriğe de bir göz atmak isteyebilirsiniz... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elvis Presley'nin aslında bir tek yumurta ikizi vardı ve ne yazık ki bu bebek anne karnındayken ölmüştü. Elvis, kendisinden 35 dakika önce doğan ikiz kardeşinin onun gerçek koruyucu meleği olduğuna inanıyordu.

2. Sylvester Stallone kariyerinin başlarındayken maddi anlamda büyük zorluklar yaşıyordu, bu yüzden köpeği Butkus'u 50 dolara satmak zorunda kalmıştı. "Rocky" filmiyle başarıyı yakaladığında ise ilk işi 3 bin dolar verip Butkus'u geri almak oldu.

Hatta Butkus ve geçici sahibini Rocky filminde görmeniz bile mümkün. Stallone, para karşılığı en iyi dostunu başkasına vermek zorunda kaldığı için çok büyük bir vicdan azabı çekmiş olmalı...

3. "Gossip Girl" dizisinin kraliçe arısı Blair Waldorf'u canlandıran Leighton Meester'ın hayatının dizideki rolüyle uzaktan yakından alakası yoktu. Hatta hayata 1-0 yenik başladığını söyleyebiliriz...

Leighton Meester'ın annesi ona hamileyken uyuşturucu kaçakçılığından hapse atılmış ve Meester'ı da hapishanedeyken doğurmuştu. Üç aylıkken bir akrabasının yanına gönderilen Meester, tüm zorluklara rağmen ayakta kalmayı başardı.

4. Hep yaşanan kötü olaylardan bahsedecek değiliz, gelin bir de bilime gönül verdiği için bizim de gönlümüzün tahtına yerleşen Natalie Portman'ın başarısından söz edelim...

Yalnızca oyunculuk yeteneğiyle değil, bilime meraklı çalışkan bir öğrenci olmasıyla da gözümüzde bambaşka bir yere sahip olan Portman'ın biri lise diğeri üniversitede yayımlanmış iki bilimsel makalesinin olduğunu biliyor muydunuz?

5. Neil Patrick Harris, oldukça yetenekli bir oyuncu olmasının yanı sıra başarılı da bir sihirbaz... How I Met Your Mother canlandırdığı Barney karakteri gibi sihir tutkunu olan Harris, yeteneği sayesinde 2006’da Tannen’s Magic Louis Ödülü’nü kazandı.

Kendisi 2008 Dünya Sihir Ödülleri töreninin de sunuculuğunu yapmış bir isim. On parmağında on marifet anlayacağınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kanye West, kariyerini bir rapçi olarak sürdürse de bir ara başarılı bir moda tasarımcısı olmak üzereydi. West, dünyanın en ünlü moda okullarından biri olan Central Saint Martins'e "çok popüler bir isim" olduğu gerekçesiyle kabul edilmedi.

7. Frasier ve Cheers dizilerinin başarılı oyuncusu Kelsey Grammer'ın tahmin edemeyeceğiniz kadar trajik bir hayatı olmuş. Grammer'ın yaşadıklarını anlatmakla bitiremeyiz herhalde...

Grammer henüz 13 yaşındayken babası evlerinin önünde kendisini başından vurmuş, kız kardeşi 1975 yılında Freddie Glenn adlı bir seri katilin tecavüzüne uğradıktan sonra öldürülmüş ve 1980'de ikiz kardeşi tüple dalış yaparken yaşanan bir kaza sonrası hayatını kaybetmiş. Bu acı kayıpların üstesinden nasıl geldiğini ve ne denli zorluklar yaşadığını tahmin bile edemiyoruz...

8. Şarkıcı Madonna, dünyaca ünlü bir star olmadan evvel Dunkin Donuts'ta garsonluk yapıyordu, hatta bir müşterinin üzerine jöle fışkırttığı için işten kovulmuştu.

9. Nicolas Cage, Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden biri ancak ona asıl başarıyı getiren projesi Con Air olmuştu. Buradan kazandığı parayla Amerika'da lüks bir daire, Avrupa'da iki şato ve Bahamalar'da bir ada satın almıştı.

10. Steve Jobs kötü vücut kokusundan ve bu yüzden sürekli duş almaktan kurtulmak için vegan olmaya karar vermişti, çünkü bu şekilde kötü kokulardan arınacağına inanıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gelmiş geçmiş en başarılı müzik gruplarından biri olmadan önce "The Beatles" üyelerinin kendilerine albüm yapacak birini bulmakta büyük zorluk çektiklerini duymuş muydunuz?

Grubun albüm isteği 1962 yılında Decca Records tarafından reddedilmiş ve kendilerine 'gitar çalan grupların modasının geçtiği' söylenmişti.

12. Serena Williams, her maç öncesi kendisine başarıyı getirdiğine inandığı totemlerini uygulamadan maça çıkmıyor. Örneğin, duştan sonra kullandığı sandaletlerini mutlaka korta getiriyor, bağcıklarını belli bir şekilde bağlıyor ve hep giydiği çorapları giyiyor.

Ayrıca maç sırasında uyguladığı yöntemler de var; ilk ve ikinci servisten önce topu yere belli sayılarda vuruyor. İlk servisten önce beş kere ve ikinci servisten önce iki kere. Ee bu zamana kadar yöntemleri epey işe yaramış anlaşılan...

13. Julie Andrews, geçirdiği bir ameliyat yüzünden az kalsın sesini kaybediyordu. "The Sound of Music" ve "Marry Poppins" filmlerinin yıldızı, ses tellerindeki nodüllerden kurtulmak için girdiği ameliyat sonrası şarkı söyleyemez olmuştu.

Neyseki Andrews bir süre sonra iyileşti ve 'The Princess Diary' filminde kendisinin billur gibi sesini yeniden dinleme şansı bulduk.

14. Harrison Ford, oyuncu olmadan önce marangozluk yapıyordu. Kendisine "Star Wars" serisindeki Han Solo rolü teklif edilince bu duruma oldukça şaşırdığını söylemişti.

15. Joaquin Phoenix'in ailesi "Tanrı'nın Çocukları" adındaki bir tarikatın üyesiymiş hatta bu yüzden çocuklarına Rain, Summer, River gibi isimler koymuşlar.

1960'larda ortaya çıkan bu tarikatın doğaya olan meylini kardeşlerin isimlerinden anlamışsınızdır herhalde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. David Bowie'nin farklı renklerdeki gözlerini görmüş müydünüz? İşte bu gözler Bowie'nin arkadaşından yediği bir yumruk sonrasında kendisine kalan bir hatıra...

17. Peki, Shakira'nın bir zamanlar okul korosundan atıldığını ve arkadaşlarının onunla 'keçi sesli' diyerek dalga geçtiğini biliyor muydunuz? Sonrasında nasıl bir hırs yaptıysa artık...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
140
50
38
30
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nightwing Robin

Sayın Onedio yazarları. Rica etsem gif yerine png ya da başka bir şey kullanır mısınız. Gözlerimiz isyanlarda haberiniz olsun.

stravaganzza

#17: çok haklılarmıış keçi sesli

Sena

sen ilk önce kendi sesine bak😠

ben yokum

gerçekten küçük dilimi yuttum