Görüş Bildir
Haberler
Oğuzhan Koç'tan Ersin Korkut'a: Çok Güzel Hareketler Bunlar Programından Sonra Yıldızı Parlayan İsimler

Oğuzhan Koç'tan Ersin Korkut'a: Çok Güzel Hareketler Bunlar Programından Sonra Yıldızı Parlayan İsimler

16.09.2021 - 23:36 Son Güncelleme: 22.09.2021 - 17:38

Şimdilerde yepyeni bir kadroyla çekimleri devam eden Çok Güzel Hareketler Bunlar, başarısını kaldığı yerden sürdürse de çoğu izleyici hala eski BKM Mutfak'ı özlüyor. Eski ekipten bazıları artık göz önünde olmasa da, çoğu kişi adını unutturmamayı başardı. Karşınızda Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ün kazanıp daha sonra yaptıkları işlerle yıldızlaşan önemli isimler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayça Erturan

Ayça Erturan

Sempatik halleriyle herkese kendini sevdiren Ayça Erturan, programın ardından 'Yağmurdan Kaçarken', 'Aşk Nerede' ve 'Dört Köşe' filmleriyle başarıya hızla tırmanış yaptı. İzlenme rekorları kıran 'Kadın' dizisinde oynadığı Yeliz'le de gönüllere taht kurdu.

Bülent Emrah Parlak

Bülent Emrah Parlak

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da hayat verdiği Tabutçu karakteriyle akıllara kazanan Bülent Emrah Parlak, programın ardından başrolde yer aldığı 'Ankara'nın Dikmeni' isimli diziyle seyirciyi kahkahaya boğdu. Ardından Yılmaz Erdoğan'ın tiyatro oyunundan uyarlanan 'Tatlım Tatlım' filmi ve tiyatro oyunlarında boy göstererek oyunculuğuyla tam not aldı. Üstelik 'Kertenkele Savunması' adında bir kitap da yazdı!

Büşra Pekin

Büşra Pekin

Büşra Pekin, programın ardından yaşadığı büyük değişimle gündeme gelse de birçok güzel projede yer alarak şöhretini korumuş bir isim. Havuçlu Anne karakteriyle akıllara kazınan yetenekli oyuncu, programın ardından yer aldığı 'İşler Güçler', 'İtirazım Var', 'Benim Adım Feridun', 'Kolonya Cumhuriyeti', 'Tatlım Tatlım', 'Hadi İnşallah' gibi yapımlarla kariyerinde yükselişe geçti. Şimdi de Dilber Ay'ı canlandırıyor!

Ersin Korkut

Ersin Korkut

Yaptığı taklitlerle seyirciyi kahkahaya boğan yetenekli oyuncunun şöhreti programla sınırlı kalmadı. 'Galip Derviş', 'Ekşi Elmalar', 'Kolonya Cumhuriyeti' gibi yapımlarda yer alan oyuncu, katıldığı Survivor yarışmasıyla da kendini tekrar hatırlattı.

Eser Yenenler

Eser Yenenler

BKM Mutfak ekibinin yüzü sayılabilecek Eser Yenenler, hem sunuculuğu hem de oynadığı karakterlerdeki sempatik halleriyle tanınmıştı. Programdan sonra da yakın dostları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile yaptığı 'Üç Adam' programından, 'Yetenek Sizsiniz' jüriliğine kadar show dünyasının merkezinde olmaya devam etti. Şimdilerde ise influencer Berfu Yenenler'le yaptığı evlilik ve çocuklarıyla gündemde. Üstelik Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de de hocası Yılmaz Erdoğan'ın yerini aldı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak

Bu programın ve '3 Adam'ın ardından kaleme aldığı 'Yol Arkadaşım', 'Bayi Toplantısı', 'Küçük Esnaf' filmleriyle güldüren İbrahim Büyükak, sinemanın önemli isimlerinden.

Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç

Ekibin yakışıklı oyuncusu Oğuzhan Koç'un on parmağında on marifet! Birçok filmde rol alsa da, adını müzisyenliğiyle duyurdu. Çıkardığı ilk albümden itibaren müzik listelerini sarsmayı başardı.

Pelin Öztekin

Pelin Öztekin

Pelin Öztekin, programın ardından verdiği kilolarla gündeme gelse de 'Doksanlar' ve 'Hayat Şarkısı' gibi başarılı işlere imza attı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
21
7
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Önal

Daha birçok kişi vardı. Yarıda kalmış gibi olmuş sanki biraz.

Uyuşuk adam

Sonu biraz aceleye geliş gibi...