Görüş Bildir
Haberler
Oğuhan Özyakup Arda Turan'ı Örnek Alıyor

Oğuhan Özyakup Arda Turan'ı Örnek Alıyor

Bu sezon Beşiktaş'ta büyük bir çıkış yakalayan Oğuzhan Özyakup, Arda Turan gibi Avrupa'nın üst düzey takımlarından birisine transfer olmak istediğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ın genç yıldızı, oynamadığı dönemlerde bile çalışmayı bırakmadığını söyledi, “Pes edebilirdim ama bunu yapmadım. Çünkü kendime güveniyordum. Neler yapabileceğimi biliyordum. Bugün için zirvedeyim dersem hata ederim. Çünkü zirvede olduğunuz zaman artık geliştiremeyeceğiniz bazı şeylerin olması lazım” dedi.

Ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Beşiktaş’ın kuşkusuz en göze batan ismi Oğuzhan Özyakup’tu... Genç yıldız takımın adeta “maestro”suydu... Çalışkanlığı, zekası, pasları yetmezmiş gibi birbirinden kritik gollere imza atarak Kartal’ı ayakta tuttu. İkinci yarıya aynı heyecan ve iştahla hazırlanan Oğuzhan, Antalya kampında Milliyet’in konuğu oldu... İşte Türk Futbolu’nun yeni “süperstar”ının çarpıcı açıklamaları:

“Slaven Bilic döneminde çok çalıştım... Oynamadığım dönemlerde bile her zaman çalıştım. Hiçbir zaman pes etmedim. Kendimi hep “asla pes etme” diye motive ettim. Yine çalıştım, yine çalıştım... Hem de hiç durmadan. İşte şu an o çalışmalar sayesinde buralardayım. Hep sabrettim ve mücadele verdim. Pes edebilirdim ama bunu yapmadım. Kendime güveniyordum. Geçen sene sayesinde bu sene daha iyiyim.”

İçimi Bilseler Havalı Demezler

“Pozitif bir insanım, hiçbir zaman negatif düşüncede olmadım. Gergin ortamları hafifletirim. Ne kadar pozitif olursan o kadar mutlu olursun. Negatif düşünceler seni daha da alta çeker. Hiçbir zaman kendimi başkasından üstün görmem. Zaman zaman ego olur insanlarda. Herkes egoludur. Ego bazı zamanlar güzeldir de. Dışarıdaki insan bana havalı der ama beni tanımadığı için bu yorumu yapar. Benim içimi bir bilse çok daha farklı düşünür.”

Şenol Güneş’e Övgü

Şenol Güneş’e Övgü
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Tolgay ve Veli’nin sakatlığından sonra bu şansı bulduğum yönündeki yorumlara katılmıyorum. Onlar sakatlanmadan bile önce, Şenol hoca bize verdiği görevler konusunda çok netti. Hoca her birimize ayrı ayrı özgüven verdi. Bunu takımdaki herkes hissetti. Bizim tipimizdeki oyuncular için başkasının verdiği özgüven önemli değil, zaten özgüveni yüksek oyuncularız. Ama hocadan aldığımız o yardım, çok güzel şeylerin yansımasına neden oldu.”

Doğrusunu Yapmışımdır

“Benim Quaresma ile aramda pas vermediğim konusunda hiçbir problem yok. Belki başka takımlarda böyle şeyler olabilirama bizim takımda söz konusu bile olamaz. Quaresma gerçekten çok iyi bir insan. Maçlarda pas tercihleri olabilir. Bazen pas vermemişim ama analizde baktığımda doğrusunu yapmışım. O an futbolcu kendi açısından düşünür. Ama yukarıdan baktığın zaman durum daha farklı gözükebilir.”

Şampiyonluğu Hak Ediyoruz

“Quaresma bize zaman zaman ‘Siz çok şanslısınız’ diyor. Aynı jenerasyonun futbolcuları olduğumuzu söylüyor. Takımda genç oyuncular çok fazla. Arada tecrübeli isimler de var. Birbirimize ayak uydurmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok iyi bir atmosfer oluştu. Geçen seneye göre artık daha tecrübeliyiz. Sezona iyi başladık ve 40 puanı geçtik. İkinci yarıda üzerimizde o baskı olacak. Bizim dışımızda o baskıyı üzerimizde hissettirmeye çalışacaklar ama biz o hedefi, şampiyonluğu hak ediyoruz ve ona ulaşacağız.”

Arda’nın İzinde!

Arda’nın İzinde!

“Benim her zaman idolüm Zidane olmuştur. O çok büyük bir oyuncu çok büyük efsanedir. O bıraktıktan sonra Riquelme ve Fabregas’ı kendime örnek aldım. Arda abi bizim için Avrupa’da çok önemli, çok büyük kapılar açtı. Önce Beşiktaş’ta büyük başarılar yakaladıktan sonra, ben de Arda abi gibi Avrupa’nın en büyük kulüplerine gitmek isterim. Ama önce Beşiktaş’ın başarısı.”

Milliyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın