Görüş Bildir
Haberler
Öğrencilerini Döverek Ders Anlatan Öğretmen Gözaltına Alındı

etiket Öğrencilerini Döverek Ders Anlatan Öğretmen Gözaltına Alındı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ümraniye'de bir öğretmenin tahtaya kaldırdığı 1. sınıf öğrencilerine şiddet uygulayarak ders anlattığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Hakkında soruşturma başlatılan öğretmenin bugün gözaltına alındığı ve savcılığa verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. T.K. ifadesinde 'Suçlamayı kabul ediyorum. Pişmanım. Üzgünüm. O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümraniye'de bir ilkokul öğretmeninin, tahtaya  yazı yazan öğrencilerini azarlayıp tokat atmasının, başka bir öğrenci tarafından kaydedilen görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından öğretmen  T.K. hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Teslim oldu ve gözaltına alındı

Ajansların aktardığına göre öğretmenin kendisine ve yakınlarına ait çeşitli adreslerde arama yapan Ümraniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğretmenin izine rastlayamadı. Ancak öğretmen T.K, Ümraniye Çocuk Büro Amirliği'ne gelerek teslim oldu.  

Gözaltına alınan T.K, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne sevk  edildi. 

Öğretmenin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği  öğrenildi.

Görüntülerde öğretmen T. K.'nın, öğrencilerden tahtaya yazı yazmasını istediği, yazmakta zorlanan bir öğrencisini  ise hakaretlerle birlikte darp ettiği görülüyordu.

Öğretmenin sorusuna cevap veremeyen bir başka öğrencinin de korkudan titrerken altını ıslattığı görülüyordu.

"O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu"

"O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen öğretmen T.K. savcıya verdiği ifadenin ardından 'üst sınırı 2 yıla kadar olan suçlarda tutuklama yasağı' olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

'Moralim bozuktu pişmanım'

Hakkında 'Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından ifadesi alınan öğretmen T.K.'nın savcılıkta kısa bir ifade vererek, 'Suçlamayı kabul ediyorum. Pişmanım. Üzgünüm. O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu' dediği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
244
49
25
16
12
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur Martinez

Yine bu öğretmen kötünün iyisi ben ne öğretmenler gördüm çocuğun dudağını patlatmıştı anneside çocuğa kızıyor ne halt ettin hocan sana kızdı diye. Atatürk de... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İlköğretim öğretmenlerinin çoğu cahil. 4-5 yıl üniversite okuyup ellerine bi tane kitap alıp okumazlar, kendilerini geliştirmek adına hiçbir çabaları olmaz, ... Devamını Gör

Bahar Çatuk

Öğretmen öğretendir,bu daha insanlık öğrenememiş evrimini tamamlamamış oraya kadar nasıl gelmiş hayret doğrusu.