Görüş Bildir
Haberler
Oğlu Torun Center'da Ölen Babadan Davutoğlu'na: 'Seni Mahkemeye Vereceğim'

Oğlu Torun Center'da Ölen Babadan Davutoğlu'na: 'Seni Mahkemeye Vereceğim'

Ulaş
08.09.2014 - 18:42
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Torun Center’daki faciada can veren Hıdır Ali Genç’in babası, kendisini arayan Başbakan Davutoğlu’na, “Seni mahkemeye vereceğim” dedi.

Torunlar Center’daki asansör faciasında hayatını kaybeden 10 işçiden üniversite öğrencisi Hıdır Ali Genç, Tunceli’nin Pertek ilçesine bağlı Gülbari köyünde toprağa verildi.

DHA’nın haberine göre, baba Mustafa Genç, başsağlığı için kendisini arayan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, “Seni mahkemeye vereceğim” dedi.

Genç Evrensel’e de şunları anlattı: “Başbakan’a da siz cinayet işlediniz dedim. Mahkemeye verdim, davamın peşini bırakmayacağım. Çocuğum gibi binlerce çocuk var orada. Her gün 10 kişi daha ölecek. Bunları söyledim kendisine. Üç dört gündür asansör bozuktu, elektrik sorunu vardı. Kimse ilgilenmedi, 10 can öldü.”

Oğluyla son konuşması

İki yıldır bahsi geçen inşaatta çalıştığını ve oğlunun da beş gün önce işe başladığını söyleyen baba Mustafa Genç şunları anlattı: “Kazadan önce de yanına gittim. Bir sıkıntı var mı diye sordum. Yok baba, ben çocuk değilim iki de bir bunu sorma bana. Ben dikkatliyim dedi. Kapıyı kapattı gülümseyerek bana el salladı. Yukarı çıktılar…

Ben ayrıldıktan sonra bir ses geldi koşup gittim. Asansör 32. kattan yere çakılmıştı. İtfaiye cesetleri çıkarmak için beş altı saat uğraştı.

Her şey ihmal. Çevik kuvveti yığdılar meydana kimseyi bırakmadılar. Ben babasıyım beni bile bırakmadılar. Bu resmen cinayet.”

  • Diken
Kaynak: http://www.diken.com.tr/acili-baba-mu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam