Görüş Bildir
Haberler
O Kadar İyi Saklamışlar ki Asla Fark Etmemişiz! Hamileliklerini Ekranda Profesyonelce Saklayan Kadın Oyuncular

O Kadar İyi Saklamışlar ki Asla Fark Etmemişiz! Hamileliklerini Ekranda Profesyonelce Saklayan Kadın Oyuncular

Sueda İlkyaz
22.10.2022 - 18:03

Biz izleyiciler asla fark etmesek de pek çok kadın oyuncu hamile şekilde film ve dizilerde rol alıyor. Hangi ünlü oyuncular projeler sırasında hamile kalmış ve gizlemek için nasıl yöntemler izlenmiş gelin birlikte bakalım.

1. Emily Blunt - Into the Woods

1. Emily Blunt - Into the Woods

Müzikalin çekimleri sırasında kızı Hazel'i karnında taşıyan oyuncu aynı zamanda çocuk özlemi çeken bir kadın rolünü canlandırıyordu! Blunt, kostüm departmanının büyüyen karnına uyması için her dört günde bir kostümler üzerinde ayarlamalar yaptığını açıklamıştı.

2. Sarah Jessica Parker - Sex and the City

2. Sarah Jessica Parker - Sex and the City

Sex and the City'nin beşinci sezonunun sadece sekiz bölüm olmasının nedeninin moda tutkunu yazar Carrie Bradshaw'ı oynayan başrol oyuncusu Sarah Jessica Parker'ın hamile kalması olduğunu biliyor muydunuz? Parker diziyi çekerken oğlu James Wilkie'ye hamileydi. Dizi boyunca ünlü oyuncunun karnını Birkin marka çantalarla kamufle ettiler. Bir diğer başrol oyuncusu Cynthia Nixon da oğlu Charles Ezekiel'e hamile olduğu için aslında sette iki anne adayı vardı.

3. Penélope Cruz - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

3. Penélope Cruz - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Penélope Cruz, hamileliği nedeniyle Karayip Korsanları'ndaki rolünden vazgeçebilirdi ancak kendisi ısrarcı oldu ve Angelica karakterini oynamaya devam etti. Cruz'un yardımına ise kız kardeşi yetişti desek abartmış olmayız! Ünlü ismin kız kardeşi Monica geniş açılı çekimlerde ve kılıç dövüşlerinde Penelope'nin dublörlüğünü yaptı.

4. Kate Winslet - Divergent

4. Kate Winslet - Divergent

Divergent filminde Jeanine karakterinin önünde dosya ya da tablet olmayan bir sahne bile neredeyse yok. Nedeni ise anlayacağınız üzere ünlü ismin yakın çekim sahnelerini çekerken oğlu Bear Blaze'e 5 aylık hamile olması. Hamileliği oldukça ilerlemesine rağmen Winslet bazı aksiyon sahnelerinde bile bizzat kendi oynamış ve yönetmen Neil Burger profesyonelliğine hayran kalmış.

5. Reese Witherspoon - Vanity Fair

5. Reese Witherspoon - Vanity Fair

Oğlu Deacon'a 5 aylık hamile olan Witherspoon'a büyüyen göbeğini saklamak için bol, kat kat elbiseler giydirilmiş. Dönem filmi olduğu için dekorasyonda o döneme ait mobilyalar kullanılmış ve oyuncunun göbeği de mobilyaların arkasına saklanmış.

6. Gillian Anderson - The X-Files

6. Gillian Anderson - The X-Files

Gillian Anderson kızı Piper Maru'ya hamile olduğunu öğrendiğinde The X-Files'ın ikinci sezonunun çekimlerinin ortasındaydı. Senaristler oyuncu için hemen işe koyularak karnının kamufle edildiği ve daha fazla ekran süresi verildiği yeni bir hikaye yazmışlar.

7. Lisa Kudrow - Friends

7. Lisa Kudrow - Friends

On yıl süren bir TV şovundan bekleneceği üzere Friends'in perde arkasında da birçok şey yaşanmış ancak en önemlisi Lisa Kudrow'un oğlu Julian'a hamile kalmasıdır herhalde. Diğer dizilere kıyasla oyuncunun hamileliğini gizlemek yerine, Phoebe'nin erkek kardeşi ve karısının üçüz bebekleri için taşıyıcı anne görevini üstlendiği yeni bir hikaye yazmış senaristler.

8. Mindy Kaling - The Mindy Project

8. Mindy Kaling - The Mindy Project

The Mindy Project'in başrol oyuncusu ve onun ikinci kişiliği (alter ego) Mindy Lahiri'nin aynı anda hamile kalmaması büyük şanssızlık olmuş çünkü Kaling'in ekrandaki karakteri dizinin üçüncü sezonunda hamile kalırken, oyuncunun kendisi dizinin son sezonunda kızı Katherine'i karnında taşıyordu.

Oyuncunun gebeliğini gizlemek için yine pek çok sayıda çanta kullanılmış ve Kaling'in karnının önüne kasıtlı olarak çeşitli nesneler koyulmuş.

9. Gal Gadot - Wonder Woman

9. Gal Gadot - Wonder Woman

Gal Gadot, Wonder Woman'da oynarken ikinci kızı Maya'ya hamile olduğunu öğrenmiş. Ancak projeden çekilmek yerine yapım ekibini beş aylık karnını gizlemek için çeşitli yollar denemeye ikna etmiş! Karnına yeşil bir kumaş koymak da bu yöntemlerden bir tanesi.

10. Blake Lively - The Shallows

10. Blake Lively - The Shallows

Blake Lively'nin filmdeki bikinili vücudu size hamile olmadığını düşündürmüş olabilir ancak bu aksiyon dolu filmi çekerken çoktan ikinci kızı Ines'e hamileydi kendisi. Yapım ekibi ise karnını gizlemek için film dekorları ve kamera açıları gibi farklı yollar denemiş.

11. Scarlett Johansson - Avengers: Age of Ultron

11. Scarlett Johansson - Avengers: Age of Ultron

Scarlett Johansson da Age of Ultron filmi çekimleri esnasında kızı Rose'a hamileydi. Tabii bu durum onu aksiyon sahneleri çekmekten alıkoymamış. Ekip birden fazla kostüm satın almış, dublörler kiralanmış, yakın çekimler ve görsel efektler kullanılmış ve sonuç da oldukça başarılı olmuş.

12. Isla Fisher - Burke and Hare

12. Isla Fisher - Burke and Hare

Oyuncu film çekimleri sırasında kızı Elula'ya hamileymiş ancak ekip ve hatta rol arkadaşları bunu fark etmemiş bile! Filmde kullanılan on dokuzuncu yüzyıl kostümleri Isla Fisher'ın oldukça işine gelmiş çünkü korseyle karnını gizlemek yerine kabarık elbiseler ve büyük boy paltolar giyerek hamileliğini gizleyebilmiş.

13. Helena Bonham Carter - Sweeney Todd

13. Helena Bonham Carter - Sweeney Todd

Helena Bonham Carter, Sweeney Todd filmi çekimlerinin sonlarına doğru hamile olduğunu fark etmiş. Sonuç olarak, hem filmin yönetmeni hem de bebeğin babası olan Tim Burton, aktrisin daha koyu elbiseler giymesine izin vermiş ve büyüyen karnını gizlemek için bazı sekanslardaki ışıkları ayarlayarak hamileliği gizlemişler.

14. Melissa Fumero - Brooklyn Nine-Nine

14. Melissa Fumero - Brooklyn Nine-Nine

Oyuncu Brooklyn Nine-Nine'ın üçüncü sezonunun çekimlerinin ortasındayken bebeği Enzo'ya hamile kalmış ancak dizinin yapımcıları oyuncunun hamileliğini hikayeye dahil etmemiş çünkü Dedektif Amy'nin çocuk sahibi olması için çok erken olduğunu düşünmüşler. Bu yüzden aktrisin karnını gizlemek için bol kıyafetler tercih edilmiş.

15. Julie Bowen - Modern Family

15. Julie Bowen - Modern Family

Julie Bowen, Modern Family'nin ilk bölümü çekilmeye başlandığında ikiz oğulları Gus ve John'u doğurmasına sadece on beş gün kadar bir süre varmış. Bu yüzden karakteri Claire'e sürekli bol kazaklar giydirilmiş ve yapım ekibi oyuncunun karnını gizlemek için eline sürekli çamaşır sepeti, yastık ve hatta mısır gevreği kutuları gibi rastgele şeyler vermiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
youjo.senky

zaten ekranda gösterilmek istenmese gizleyebilirler firtre diye bişey var