Görüş Bildir
Haberler
"Çocuk da Yaparım Kariyer de" Diyerek Hamileyken Çalışmaya Devam Eden Ünlü İsimler

"Çocuk da Yaparım Kariyer de" Diyerek Hamileyken Çalışmaya Devam Eden Ünlü İsimler

esma çetin
19.07.2022 - 08:08

Biliyorsunuz ki hamilelik oldukça zor bir süreç. Anne adaylarının bir kısmı hamileyken iş hayatına ara verse de hamile kadınların %56'sı tam zamanlı olarak çalışmaya devam ediyor. Çocuk beklerken kariyerlerine devam eden ünlüleri sizin için derledik. Hadi buyurun 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adriana Lima

1. Adriana Lima

Nisan 2022'de üçüncü çocuğunu beklerken, Adriana Lima Alexander Wang defilesinde podyumun tozunu attırmıştı. 40 yaşındaki süper modelin karın kasları çok konuşulmuştu.

2. Jennifer Lopez

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, o zamanki kocası Marc Anthony ile turneye çıktığı sırada ikizlere hamile olduğunu açıklamıştı. Şarkıcı, aynı yıl daha sonra Movies Rock etkinliğinde de sunucuydu.

3. Pelin Akil

3. Pelin Akil

Alin ve Lina bebeklerin annesi Pelin Akil, hamilelik sürecinde de neşesinden hiçbir şey kaybetmeyen ünlüler arasında. Oyuncu olmasının yanında influencer da olan Pelin, hamilelik döneminde de birçok insana ilham olmuştu.

4. Beyonce

4. Beyonce

İkizlerine hamile olan Beyoncé, 2017 yılında Grammy Ödülleri'nde performans sergilemişti. Daha sonra performansı hakkında konuşan pop yıldızı ikonik bir şekilde “Onun gibi kadınlar kontrol altına alınamaz” dedi.

5. Halle Berry

5. Halle Berry

Halle Berry, X-Men: Days of Future Past'i çekmenin zor olduğunu kabul etse de, oyuncu yapımdan ayrılmak istemedi. Serinin yaratıcıları onun değişen figürüne uyum sağladılar ve sahnelerinin çoğunu erkenden çektiler, aynı zamanda Storm rolünü biraz değiştirdiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Naomi Watts

6. Naomi Watts

Naomi Watts, Eastern Promises'ın çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrendi ve bu durumu birlikte çalıştığı yıldızlardan ve ekip üyelerinden saklamaya çalıştı. Ta ki kostüm tasarımcısı, oyuncunun kıyafetlerine sığmadığını görene kadar... Filmin yaratıcıları durumu anladılar ve Watts ebe rolünde çekim yapmaya devam etti.

7. Çağla Şikel

7. Çağla Şikel

Ekranların sevilen yüzü Çağla Şikel de hamilelik döneminde kariyerini bırakmayan isimlerden.

8. Kate Middleton

8. Kate Middleton

Düşes, 3 hamileliğinin çoğu için kraliyet nişanlarına katılmaya devam etti. Hiperemezden muzdarip olmasına ve yıllar boyunca birkaç halka açık etkinliği iptal etmek zorunda kalmasına rağmen, Kate kraliyet etkinliklerine katılmak için elinden gelenin en iyisini yaptı.

9. Christina Aguilera

9. Christina Aguilera

2014 yılında ikinci çocuğunu beklerken Christina Aguilera, hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde şarkılarından birini seslendirdi. Şarkıcı hamileyken de yeni bir albüm üzerinde çalışmaya devam etti.

10. Rachel Araz

10. Rachel Araz

Galia ve Lionel'in annesi olan influencer Rachel Araz, renkli kişiliğiyle hamileyken de takipçilerine ilham olan isimlerden. Galia ve Lionel elimizde büyüdü diyebilir miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kerry Washington

11. Kerry Washington

Scandal'da 6 yıl boyunca Olivia Pope'u oynayan Kerry Washington, 6. sezonun çekimleri sırasında hamileliğini gizlemek zorunda kaldı. Ekip, aktrisin büyüyen göbeğini gizlemek konusunda harika bir iş çıkardı. Böylece senaryonun değiştirilmesi gerekmedi.

12. Esra Erol

12. Esra Erol

Hamile olması insanları evlendirmesine engel değil! Şaka bir yana Esra Erol, hamilelik döneminde de birbirinden tatlı kıyafetleriyle ekran karşısında tam gaz çalışmaya devam etmişti.

13. Serena Williams

13. Serena Williams

Tenisçi, 2017'de Australian Open'ın başlamasından hemen önce hamile olduğunu öğrendi. Serena Williams, 8 haftalık hamileyken yarışmadan çekilmek yerine yarışmayı kazanmayı tercih etti.

14. Gülşen

14. Gülşen

Kraliçemiz olmadan asla! Gülşen, hamileyken bile sahnedeydi. Şıklığından ise hiçbir zaman taviz vermedi.

15. Gal Gadot

15. Gal Gadot

Gal Gadot, en ünlü rolü için hamileliğini gizlemek zorunda kalan bir başka aktris. Godot, Wonder Woman için ikinci kızı Maya'ya 5 aylık hamileyken birkaç sahne çekti. Gadot'un göbeği, ekip tarafından yeşil bir kumaşla kaplandı. Böylece kurguda Gadot'un hamileliği filmden çıkarılmış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Demet Akalın

16. Demet Akalın

Hira bebek elimizde büyüdü resmen!

17. Rihanna

17. Rihanna

Listede tabii ki Rihanna da var. Ünlü sanatçı hamileyken de Fenty Beauty için çalışmayı bırakmadı. Ayrıca Vogue'un kapağını da süsledi.

18. Tuba Büyüküstün

18. Tuba Büyüküstün

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
11
7
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hasret Uncu

Sanki tarlada/bağda ırgatlık yapmışlar, .hamile hamile dolmuşla işe gidip gelmişler yada geçim derdi kaynana derdi var 😏

Doğum sonrası daha çok izin kullanmak için doğum öncesi 9. aya kadar karınları burunlarında nasıl çalışmışlar, çok fedakarlar.

.

Adriana Lima in karnı ne kadar ilginç görünüyor dikkatimi çekti ameliyatla yapılan karın kasi yüzünden belki de