Görüş Bildir
Haberler
O Kadar da Doğal Değilmiş: Sekiz Kez Meme Operasyonu Geçiren Demet Akalın'ın Estetik Serüvenini İnceliyoruz

O Kadar da Doğal Değilmiş: Sekiz Kez Meme Operasyonu Geçiren Demet Akalın'ın Estetik Serüvenini İnceliyoruz

03.11.2022 - 08:51

Pop müziğin sevilen ismi Demet Akalın, hit şarkıları ile dinleyicileri mest ediyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor ve bozuk Türkçesiyle yazdığı dürüst açıklamaları ile sıklıkla gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı bu açıklamalarda estetiklerine değinmeyi de ihmal etmiyor! Gelin, Demet Akalın'ın hayatına ve estetik macerasına göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meğer öğretmen olmak istiyormuş.

Meğer öğretmen olmak istiyormuş.

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde dünyaya geldi. Boşnak, Laz, Tatar ve Roman kökenli olduğunu söyleyen Akalın; ilkokuldan liseye kadar Gölcük'te eğitim gördü. Çocukluk yıllarında gazeteci ya da öğretmen olmak isteyen ünlü şarkıcı, üniversite sınavı şartlarının zorluğundan dolayı hayallerinin peşinden koşamadı.

Annesi sayesinde modellik yapmaya başladı.

Annesi sayesinde modellik yapmaya başladı.

Annesinin yönlendirmesi ile Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna yazıldı. Daha sonra Neşe Erberk'te manken olarak çalışmaya başladı. Bu sıralarda gazinolarda da çıkmaya başladı. Gitgide tanınır hâle gelen Demet Akalın, o dönem film teklifleri aldı ve böylece oyunculuğun da kapılarını araladı.

Rol aldığı projeler izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Rol aldığı projeler izleyiciler tarafından çok beğenildi.

1992 yılında Günlerden Pazar ile oyunculuk kariyerine başlangıç yaptı. Ardından Sensiz Olmaz, Tele Anahtar, Osman Pazarlama'da rol aldı. İlk dizi projesi ise Sibel oldu ve daha sonra En İyi Arkadaşım ile oyunculuk kariyerini noktaladı. Demet Akalın ayrıca sunuculuk da yaptı. Daha Ne Olsun, Evlilik Hayatı, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, Gelinim Mutfakta'da yer aldı.

1996 yılında ilk stüdyo albümünü yayınladı.

1996 yılında ilk stüdyo albümünü yayınladı.

Zamanla sanat dünyasına adım atan Demet Akalın, 1996 yılının eylül ayında ilk stüdyo albümü olan Sebebim'i yayınladı. Pop ve arabesk müziği harmanladığı albüm beğenilmedi ve acemi bulundu. 2000 yılında yayınladığı tekli parçası 'Senin Anan Güzel mi?' ise ilk hit parçası olarak kabul görüldü. Daha sonra 'Afedersin' şarkısı ile popülerliği yakaladı ve şarkı listelerde bir numaraya yerleşti.

Mutluluğu Okan Kurt'ta buldu.

Mutluluğu Okan Kurt'ta buldu.

Temmuz 2006'da Oğuz Kayhan ile evlenen Demet Akalın, evliliğini kasım ayında sonlandırdı. Sebebi ise eşiyle çocuk sahibi olma konusunda fikir ayrılığına düşmesiydi. Ocak 2010'da ikinci evliliğini gerçekleştirdi ve Önder Bekensir ile dünyevine girdi ancak bu evliliği de ilki gibi aynı yıl içinde sonlandı. Çiftin ayrılık sebebi şiddetli geçimsizlikti. 2012 yılında Okan Kurt ile evlenen ünlü şarkıcı, 2018 yılında evliliğini noktaladı ancak ikili tekrar bir araya geldi. Çiftin Hira isminde bir kızı var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelelim Demet Akalın'ın estetik serüvenine.

Gelelim Demet Akalın'ın estetik serüvenine.

Akalın, Instagram hesabında gençlik yıllarından bir fotoğrafını paylaşarak 'Estetiksiz fena değilim. İnanmayan Hira'ya baksın.' yorumunda bulundu. Ünlü şarkıcının gençliğine beğeniler yağdı ve gençliği Ebru Gündeş'e çok benzetildi. Estetik yaptırdığını gizlemeyen şarkıcı, estetiğe karşı olmadığını da her zaman dile getiriyor.

Hayranlarını estetik konusunda uyardı.

Hayranlarını estetik konusunda uyardı.

Dudak dolgusu ve botoks yaptıran şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda gençlik aşısı yaptırmıştı. Hayranlarının 'Boynuna ne oldu?' sorusuna yanıt veren ünlü şarkıcı, gençlik aşısı yaptırdığını belirtti ve hayranlarını uyardı: 'Boynum 15 gündür gençlik aşısından dolayı bu hâlde. Tanımadığınız ve güvenmediğiniz bir hekime işlem yaptırmayın. Bilmediğiniz şeyleri sakın yaptırmayın! Sizde de benim cildimdeki gibi alerjiye sebep olabilir.' diyerek yaptırdığı estetik operasyondan pişman olduğu ifade etti.

Meme ameliyatı için sekiz kere bıçak altına yatmış.

Meme ameliyatı için sekiz kere bıçak altına yatmış.

Sekiz kere meme operasyonu geçirdiğini belirten Demet Akalın, ayrıca meme ucundan da ameliyat olmuş. Akalın'a göre meme estetiğinde doktoru çok iyi araştırmak gerekiyormuş çünkü ünlü sanatçının silikonlarının ikisi de farklı zamanlarda patlamış! Her şeye rağmen estetik operasyonlarına devam eden Akalın, yazları koltuk altı botoksu yaptırmayı çok sevdiğini ifade ediyor ve bu operasyonu herkese öneriyor.

31 kilo aldı, 34 kilo verdi.

31 kilo aldı, 34 kilo verdi.

Kızı Hira'yı kucağına aldığı dönemle ilgili samimi açıklamalar yapan Demet Akalın, hamilelikte aldığı 31 kiloyu doğumdan sonra veremeyince yağlarını aldırmayı düşünmüş. Ancak daha sonra Şeyda Coşkun ile çalışmaya başlamış. İlk ay hiç kilo veremese de sonrasında fazla kilolarından hızlıca kurtulmuş. Tabii o dönemde sabah saatlerinde yürüyüş yapmayı da ihmal etmemiş!

Akalın, o zamanlar sarf ettiği eforun karşılığını fazlasıyla almış gibi. Ne dersiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
12
12
10
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
h.ibrahim

erkek olarak ibo neyse,buda dişi hali...

h.ibrahim

iboda arada sırada dogru soluyor,3 yıl kokoın ıcırdıler bana diyorr ndkskdkdm

yengegeldikmi

Giderli şarkıların efendisi, iyi ki öğretmen olmamış :)))

Diğdem Çakır

keşke Türkçe öğretmeni olsaymış(!) 😅

Citizen Cane

Onca estetik, onca pahalı ve markalı kıyafetlere rağmen yine bohçacı geldi hanım diyen teyzeler gibi görünmeyi nasıl başarıyor anlamadım!