Görüş Bildir
Haberler
Nusaybin ve İdil'de PKK Saldırıları: 4 Şehit ve 35 Yaralı

Nusaybin ve İdil'de PKK Saldırıları: 4 Şehit ve 35 Yaralı

Onedio Medya
04.03.2016 - 08:24 Son Güncelleme: 04.03.2016 - 12:50

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 2 polis şehit oldu, 35 kişi yaralandı. Operasyonların sürdüğü Şırnak İdil'de ise 2 asker şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın verdiği bilgiye göre, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nin İpek Yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ile bitişiğinde bulunan lojmanlara PKK'lılar bugün saat 06.00 sıralarında bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Mardin Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre saldırıda 2 polis şehit oldu, ikisi sivil olmak üzere polis ve polis ailelerinden oluşan 35 kişi ise yaralandı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ndeki polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İpekyolu saldırı sebebiyle trafiğe kapatıldı.

Valilik açıklamasına göre hayati tehlikesi olmamak kaydıyla yaralılardan ikisi Mardin Devlet Hastanesi'nde, ikisi Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı, daha hafif yaralı durumda olanların tedavileri ise Nusaybin Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

Olay yerinden DHA objekifine yansıyanlar:

İdil'de 2 asker şehit

İdil'de 2 asker şehit
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lıların yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik güçlerince 18 Şubat'ta başlatılan operasyon sürüyor.

Operasyonlarda bugün 2 asker şehit oldu.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
master dask

hadi nerdesiniz ey şerefsiz terör sevicileri topunuzun amk

Kigami Turkoglu

Milleti artık o kadar keriz yerine koyuyorlar ki. Yıllarca bir kürt açılımı demokratik açılım yalanına adamları koruyup kolladılar. Operasyonlara karşı çıktı... Devamını Gör

vayarkadas

Suruç, Ankara, Ankara, Nusaybin... canlı bombalar, patlamalar, harabeye dönmüş şehirler oh bea işte yobaz müslüman tayfanın görmek istediği ülke, işte her ge... Devamını Gör

master dask

Müslümanlar yıktı geçti dimi tüm şehirleri amk bebesi pkk dhkpc zeytin dalımı