Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den McCoughtry Hakkında Ayrılık Açıklaması

Fenerbahçe'den McCoughtry Hakkında Ayrılık Açıklaması

Enver K.
18.02.2015 - 19:34 Son Güncelleme: 19.02.2015 - 12:13

Fenerbahçe Kulübü, Bayan Basketbol Takımı'nın ABD'li yıldızı Angel McCoughtry'nin takımdan ayrılması konusuna açıklık getirdi.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

'Angel McCoughtry  ile olan sözleşmemiz, kamuoyuna yansıtılanın aksine, oyuncu tarafından hiçbir hukuki gerekçe gösterilmeksizin tek taraflı olarak feshedilmiştir.

İş bu haksız fesih ile ilgili tüm hukuki başvuruları yapmak için gerekli yasal süreç ve işlemler, kulübümüz tarafından başlatılmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Angel McCoughtry Fenerbahçeli Yöneticiyi Eleştirdi

Sözleşmesini donduran Fenerbahçe'nin Amerikalı oyuncusu Angel McCoughtry kişisel Twitter hesabından sarı lacivertli yönetime serzenişte bulundu.

Bugün bu kez Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan başarılı basketbolcu, Fenerbahçe Kadın Basketbol Şubesi Sorumlusu İsfendiyarZülfikari'yi hedef aldı.

McCoughtry açıklamasında, 'İsfendiyar Zülfikari'nin sözlerinden dolayı gerçekten çok üzgünüm. Bu gerçek bir tiyatro örneğidir. Bırakalım doğruları bize Tanrı göstersin' dedi. İşte o tweet;

https://twitter.com/angel_35/status/568344240130002945

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/tkb...

Angel McCoughtry, F.Bahçe İle Olan Sözleşmesini Feshetti

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının Amerikalı oyuncusu Angel McCoughtry, Sarı-lacivertli kulüple bulunan sözleşmesini sonlandırdığını duyurdu.

Kişisel Instagram hesabından menajeri aracılığıyla bir açıklama yapan yıldız basketbolcu Fenerbahçe'nin sözleşme koşullarını ihlal etmesi nedeniyle bu kararın alındığını bildirdi.

İşte Instagram'dan yapılan o açıklama:

'Uluslararasi Spor Grubu, Olimpiyat altin madalyali ve WNBA All-Star Angel McCoughtry'nin Fenerbahçe Spor kulübü kadın basketbol takimi ile olan sözleşmesini sona erdirdiğini duyurmuştur. Sonlandırma neden olarak oyuncu ile kulüp arasindaki sözleşmenin sürekli ihlal edilmesi gösterilebilir.'

Yapılan açıklamada Angel'ın beş yıldır Fenerbahçe Külübü'nde oynamaktan cok memnun olduğunu ama bu sezon kulübün sürekli olarak sözleşme koşullarını ihlal etmesi ve kulüp yönetimine karşı güvenini kaybettiğini söyleyen, McCoughtry'nin, danışmanı Boris Lelchitski oyuncunun Fenerbahçe tarafarinin ona verdiği sonsuz desteği için minnettar olduğunu belirtti.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/fenerbahcede-ayr...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0