Görüş Bildir
Haberler
Nevruz Öncesi Son İmralı Görüşmesi

Nevruz Öncesi Son İmralı Görüşmesi

ATKN
17.03.2015 - 11:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

İmralı heyeti Nevruz'dan önce son bir kez İmralı Adası'na giderek Öcalan ile görüşecek. Öcalan'ın Nevruz'da okunmak için yazdığı mektubu heyete iletmesi bekleniyor.

Dicle Haber Ajansı'nın paylaştığı habere göre en son 13 Mart tarihinde Öcalan ile İmralı Adası'nda görüşen İmralı heyeti, bu hafta içinde bir kez daha İmralı'ya gidecek. İmralı'ya gidecek olan heyet esas olarak Nevruz ve seçim gibi başlıkları Öcalan ile görüşecek. Nevruz için bir mektup kaleme aldığını belirten Öcalan'ın ise, hazırladığı mesajını heyete vermesi bekleniyor.

Bu arada mesajın hangi yöntemle yayınlanacağına ilişkin görüşmeler de sürüyor. İmralı heyeti ile hükümet arasında görüşmeler devam ederken, İmralı heyetinin adaya yapacağı ziyarette de konunun ele alınacağı belirtiliyor. 

Öte yandan, oluşturulduğu belirtilen İzleme Heyeti'nin, Newroz öncesi yapılacak olan ziyarette de yer almayacağı, ancak Nevruz'dan sonra yapılacak ilk ziyarete dahil olacağı bilgisi edinildi. Heyetin hangi isimlerden oluştuğu ve nasıl bir işleyişle çalışacağına ilişkin bilgiler ise şuana kadar kamuoyu ile paylaşılmış değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0