Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Yeni Dizisinden İlk Görüntüler Geldi! Bir Denizaltı Hikayesi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimilerdir?

Netflix'in Yeni Dizisinden İlk Görüntüler Geldi! Bir Denizaltı Hikayesi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimilerdir?

Müge Kakşi
15.02.2021 - 14:29

Dijital dizi ve film platformu olan Netflix, hayata geçirdiği Hakan Muhafız, 50 M2, Atiye gibi dikkat çeken projelerin ardından bir yeni projesini daha duyurmuştu. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden ilk görüntüler geldi. 2021 yılı içerisinde yayınlanması planlanan Bir Denizaltı Hikayesi'nin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik otururken, senaryo ekibinde ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı bulunuyor. Peki şimdiden gündeme gelen Bir Denizaltı Hikayesi konusu nedir,? Bir Denizaltı Hikayesi dizi oyuncuları kimlerdir? Netflix'in merak edilen dizisi hakkında tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix'ten Yeni Dizi Bir Denizaltı Hikayesi

Netflix'ten Yeni Dizi Bir Denizaltı Hikayesi

Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi'nin yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi, çok yakında Netflix'te yayınlanacak. Ekim ayında düzenlediği sunum ile Türkiye'de yeni projelere imza atacağını duyuran Netflix, hayata geçireceği film ve dizilerle heyecanlandırmıştı. 

Bu projelerden biri de Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi'nin başrollerinde yer aldığı yapımdı. 30 Ocak'ta çekimlerine başlanan dizinin 8 bölüm olması planlanıyor. İki ünlü ismi aynı projede birleştiren Bir Denizaltı Hikayesi'nden ilk kareler de merak ediliyordu. Beklenen o kareler bugün Netflix tarafından yayınlandı.

Filmin yönetmenliğini, Gişe Memuru, Kelebekler ve Sarmaşık filmlerinin ödüllü ismi Tolga Karaçelik’in yaptığı dizinin çekimleri yakın zamanda İzmir Foça’da başladı. Netflix tarafından, başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin, aynı zamanda yönetmen Karaçelik'in bulunduğu bir görsel paylaşıldı ve 'Kıvanç. Özge. Tolga. Bundan fazla söze gerek yok. Çok yakında. Sadece Netflix’te.' notu düşüldü.

Bir Denizaltı Hikayesi'nin senaristlerinin oluşturduğu ekibin başında Jason George bulunurken, diğer üyeler arasında Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı bulunuyor.

İşte Netflix'in Twitter Paylaşımı

Bir Denizaltı Hikayesi Konusu

Bir Denizaltı Hikayesi Konusu

Netflix'in heyecanla beklenen dizisi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu ediliyor.

'Arman, yaşanan bir doğa felaketinin ardından araştırma yapmak için bilim ekibiyle birlikte bir askeri denizaltısına biner. Yaşananları anlamaya çalışan Arman ve ekibi, aynı zamanda askeri denizaltının da gerçek görevinin ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Arman, kendini, ekibini ve tahmin ettiklerinden de daha fazlasını kurtarmaya çalıştığı bu süreçte başarılı olabilecek midir?'

Bir Denizaltı Hikayesi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir Denizaltı Hikayesi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
  • Kıvanç Tatlıtuğ,

  • Özge Özpirinççi,

  • Meriç Aral, 

  • Ertan Saban, 

  • Ecem Uzun,  

  • Alper Saldıran

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın