Görüş Bildir
Haberler
Neden Mutsuzsun?

etiket Neden Mutsuzsun?

Çöz ve nedenini öğren !

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Başın sıkıştığında yardım alabileceğin kaç arkadaşın var?

4. Bir buluşma planlandığında buluşma yerine zamanında gider misin?

4. Bir buluşma planlandığında buluşma yerine zamanında gider misin?

5. Hayallerine kavuşmak için sence gereken çabayı gösteriyor musun?

6. Ne kadar kıskanç olduğunu 5 puan üzerinden seçebilir misin?

6. Ne kadar kıskanç olduğunu 5 puan üzerinden seçebilir misin?

7. Peki gelecek kaygın var mı?

8. Son olarak dedikodu yapar mısın?

8. Son olarak dedikodu yapar mısın?

Mutsuzsun çünkü arkadaşlarınla eskisi gibi değilsin!

Eskiden yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen arkadaşlarınla şu an yemeği bırak görüşmüyorsunuz bile. Arkadaşların iş, güç derken kafalarını kaşımaya bile vakit bulamıyor. Senin boş zamanlarında onlar müsait olamıyor. Onların boş vakitlerinde de sen müsait olamıyorsun. Haliyle araya bir soğukluk giriyor. Sen de neden böyle olduk diye düşündükçe mutsuzluk katsayın artmaya başlıyor. Bunun için kendini üzmene gerek yok. Aranızda bir sıkıntı olduğundan değil tamamen hayatlarınız yoğunlaştığından görüşemiyorsunuz. Zaten gerçek dostlar bin yıl görüşmeseniz bile ilk buluştuğunuzda arada bir soğukluk olmadan eskisi gibi muhabbet edebildiğiniz insanlardır. Görüştüğünüzde siz de bunun farkına varacaksınız. Bu yüzden bu konuda canını sıkmana gerek yok.

Mutsuzsun çünkü ailenle sorunların var!

Mutsuzsun çünkü ailenle sorunların var!

Sanki bu aralar çok mu kavga ediyorsunuz. Yoksa bize mi öyle geldi? Uzlaşamadığınız konular artmaya başladı. Sen alttan almıyorsun ailen de aynı şekilde davranınca kavga etmek kaçınılmaz hale geliyor. Her dönem ebeveynler ve çocuklar arasında böyle problemler olur. O yüzden fazla kafaya takma. Biliyorum söylemesi kolay ama biraz uzlaşmacı davranmalısın. Sonuçta onlar senin ailen. Çok basit konularda edilen kavgalar hem seni hem de aileni yıpratır. Bu yüzden az önce de belirttiğimiz gibi biraz anlayışlı davranıp aileni üzmemelisin. Eminiz ki onlar bir konuda üstüne geldiğinde bu senin iyiliğin içindir. Herkes gider ailen kalır bunu hiçbir zaman aklından çıkarmamalısın. Umarız en kısa zamanda problemlerin çözüme ulaşır ve sen de bu moddan çıkarsın.

Mutsuzsun çünkü sevgilinle aran kötü ya da ayrılık evresindesin.

Mutsuzsun çünkü sevgilinle aran kötü ya da ayrılık evresindesin.

Sevgilinle birbirinizi çok sıkıyorsunuz. Kıskançlık krizleri de cabası. Bunlar daha önceden de vardı ama bu ara baya sıklaştığı için birbirinizi yıprattınız. Şu an içinden çıkılmaz bir haldesiniz ve ikiniz de geri adım atmıyorsunuz. Ama birinizin geri adım atması lazım. Yoksa dönülmez bir yola gireceksiniz ve daha da mutsuz olacaksınız. Ve böyle bir duruma düşerseniz ikiniz de pişman olacaksınız. Bazen içine düşülen çaresizliklerden kurtulmak için birilerinin fedakarlık yapması gerekir. Bu sefer fedakarlığı sen yap ve mutsuzluğuna son ver!

Mutsuzsun çünkü iş hayatın yolunda değil.

Mutsuzsun çünkü iş hayatın yolunda değil.

Bu aralar amirin ya da başında kim varsa onla sorun yaşıyorsun. Yaptığın işleri ne kadar güzel yaparsan yap bir türlü beğendiremiyorsun. Haliyle sinirin bozuluyor. Ama senlik bir şey yok çünkü başındaki insanında sinirleri bozuk. Kendi canını sıkmak yerine muhatabın olan insanı karşına alıp açık açık konuşmalısın. Eğer bir problem varsa şeffaf bir şekilde dillendirilmesini istemek senin hakkın sonuçta. Böyle yapılmazsa demoralize olacaksın ve yaptığın işlerin kalitesi düşecek. Hatta çalışmak istemeyeceksin ama çalışmama gibi lüksün yok çünkü ödemen gereken faturaların var. Umarım kısa sürede bu problemlerin çözülür.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
464
271
111
97
67
65
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sahinyavuzk

sevgilim yok nasil aram kötü olsun

Gülbeyaz Kalaycı

Mutsuzsun çünkü arkadaşlarınla eskisi gibi değilsin! Evet :(

Sefa Kulaksız

"Mutsuzsun çünkü sevgilinle aran kötü ya da ayrılık evresindesin." Önce bir sevgilim olsun da.. Gerisine bakarız