Görüş Bildir
Haberler
Neden Kimse Seni Sevmiyor?

Neden Kimse Seni Sevmiyor?

Bu test neden sevilmediğini ortaya çıkartıyor!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sevdiğini sık sık insanlara söyler misin?

4. Peki sence sevgi nasıl gösterilmeli?

4. Peki sence sevgi nasıl gösterilmeli?

5. Bir tatil planı yaptınız ama senin pek içine sinmedi, gruptaki herkes ise onayladı sen ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En son ne zaman kendine hediye aldın?

7. En yakın arkadaşın senin bu hayatta yaptığın en kötü şeyi biliyor mu?

7. En yakın arkadaşın senin bu hayatta yaptığın en kötü şeyi biliyor mu?

8. Son olarak kendinle gurur duyuyor musun?

8. Son olarak kendinle gurur duyuyor musun?

Seni sevmiyorlar çünkü sen de insanları sevmiyorsun ve bunu hissettiriyorsun!

Seni sevmiyorlar çünkü sen de insanları sevmiyorsun. Sen az insan, öz insan düşüncesiyle hareket ediyorsun. Sana göre etrafın çok kalabalık olmalı. Yeteri kadar insan bulunmalı. Ne düşündüysen söylüyor ve insanları pek önemsemiyorsun. Dobra bir karaktere sahip olduğun için insanlar seninle anlaşmakta zorluk çekebiliyor. Sensiz plan yapabiliyorlar çünkü sen genellikle planlardaki mutsuz kişi oluyorsun. Senin isteklerin olmadığı veya fikirlerini önemsenmediği hiçbir yerde olmak istemiyorsun. İnsanlara hislerini çok fazla geçirebiliyorsun. O an o kişiyi sevmediysen, bu duyguyu o kişi çok rahat bir şekilde anlıyor. Biraz negatif bir tutuma sahipsin. Hemen insanları yargılayabiliyor ve çabuk onlardan soğuyorsun. Senin arkadaşlık sürelerin genellikle kısa çünkü en küçük hatada insanları siliyorsun. Senin hiçbir şeye tahammülün kalmamış. Ya sana ayak uydurmayı bilmeliler ya da hayatından gitmeliler. Başka bir seçenek sunmuyorsun insanlara. Seni sevmiyorlar çünkü sen insanlara çok fazla duygularını hissettiriyor, onlara bazen kınayıcı bakışlar atabiliyorsun.

Seni sevmiyorlar çünkü sen zor birisin!

Seni sevmiyorlar çünkü sen zor bir insansın. Sen kolay kolay hiçbir şeyi beğenmiyor ve kolay kolay memnun olamıyorsun. Sen eleştirel bir insansın. Kendini, işlerini, çevreni eleştirmekten çekinmezsin. Sen başarı odaklı bir insansın ve başarılı olmak için de eleştirmek gerekiyor. Yani sen bu eleştiriyi aslında daha iyiye ulaşmak için yapıyorsun. Seninle anlaşmak biraz zor. Her zaman isteklerine göre hareket ediyor, diğerlerinin isteklerini pek önemsemiyorsun. Bunu hissettiriyor ve genellikle de insanları dinliyormuş gibi yapıyorsun. Bu şekilde devam etmek seni biraz yalnızlaştırıyor. Hayatında yalnızlığa aslında alışmış bir insansın. Biraz da bu nedenlerden dolayı bencilsin. Sadece kendi fikirlerin ön planda ve kendi isteklerin... Bu şekilde hayatına devam etmek seni zor biri yapıyor. Diğerlerine uyum sağlamak istemiyor, sana uyum sağlasınlar istiyorsun. Gerçekten sana katlanabilen insanlar seni gerçekten seven insanlar. Seni zorluğuna, bazen acımasızlığına bazen bencilliğine rağmen seven herkes gerçek dostlarını kapsıyor.

Seni sevmiyorlar çünkü öncelikle sen kendini sevmiyorsun.

Seni sevmiyorlar çünkü sen kendini sevmiyorsun. Sen kendine çok fazla değersiz davranıyorsun. Bu nedenle de etrafındaki insanlar sana değersiz davranıyor. Sen kendini hep zorlayan birisin. Başardıklarınla gurur duymaktan kaçınıyor ve aslında kendini önemsiz buluyorsun. Kusurlarını sürekli kafana takıyor ve hep başkaları gibi olmaya çalışıyorsun. Sen kendinin henüz farkında değilsin. Neler başardığının, nelerin üstesinden geldiğini bilmiyorsun. Ya da biliyorsun ama bunları dile getirmiyorsun. Sen yaptıklarınla övünmezsen başka kimse bunları görmez. Bazen bir şeyleri sesli söylemek çok daha iyidir. Fark edilmeyi ve insanların dikkatini çekmeyi sağlar. Sen kendini yetersiz buluyor ve bu yüzden de başardığın şeyleri görmezden geliyorsun. Takdir görmediğin veya etrafındaki insanların dikkatini çekmediğin için kendini yetersiz hissediyorsun. Sen önce kendini sevmeli ve önemli bulmalısın. Sen teksin, başardıkların herkesin başardığı şeyler değil. Farklı düşünebilir, kendini daha fazla geliştirebilirsin. Seni sevmiyorlar çünkü önce sen kendini sevmelisin.

Seni sevmiyorlar çünkü sen insanlarla yüzeysel ilişkiler kurmayı tercih ediyorsun.

Seni sevmiyorlar çünkü sen insanlarla derin ilişkiler kuramıyorsun. Sen daha yüzeysel bir bireysin. Herkese her şeyini anlatmaz ve gizemini korursun. Biraz içe dönüksün. Düşüncelerini herkesle paylaşmazsın. Bu nedenle aslında daha soğuk bir karaktere sahipsin. İnsanlara her şeyi anlatmayı sevmiyorsun çünkü sen insanlara da güvenmiyorsun. Bir gün anlattığın şeyleri koz olarak kullanabilirler veya seni hassas noktalarından vurabilirler. Sen nasıl bir şeyini anlatmıyorsan onların da sana anlatmasını istemiyorsun. Yüzeysel biri olarak herkes hakkında gerektiği kadar bilgiye sahip olmak istiyorsun. Duyduğun hikayeler, sorunlar sende ağırlık yapıyor ve senin daha da negatif düşünmene neden oluyor. Yüzeysel olduğun için insanlarla aranda mesafe olmasından pek rahatsızlık duymuyorsun. Çünkü sen hayatında bu şekilde çok mutlusun ve insanlar hakkında daha az bilgiye sahip olmak seni daha da hafifletiyor. Tanıdığı herkese aynı samimiyeti gösteren kişilerden hiç hoşlanmaz ve o kişilerden uzak durursun. Çünkü senin için bir kişi aynı anda, aynı şekilde, birden fazla kişiyi sevemez. Sen kendinden çok memnunsun. Seni sevmeyen bu şekilde devam edebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
42
24
19
16
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın