Görüş Bildir
Haberler
Neden Ayrılamıyorsunuz?

etiket Neden Ayrılamıyorsunuz?

Begüm
18.08.2022 - 22:10

Sen ilişkini neden bitiremiyorsun? İlişkini bitirememenin arkasında tam olarak ne var? 

Testi çöz ve hemen cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Ne kadar süredir birliktesiniz?

3. Bu ilişkiyi kurtarmak için kendini feda eder misin?

4. İlişkide hoşuna gitmeyen şey ne?

5. Senin için bunlardan hangisi ilişkiyi bitirmene sebep olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar sık kavga ediyorsunuz?

7. Bu ilişkide kendini değersiz hissettiğin oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yeniden başlamaktan korkuyorsunuz...

Bir ilişkiyi bitirip başka bir ilişkiye başlama fikri ikinizi de gerçekten korkutuyor. Aynı zamanda birbirinize olan sevginiz o kadar fazla ki ilişkiyi kurtarabileceğinizi düşünüyorsunuz. Birbirinize durmadan yeniden şanslar veriyor ama bir türlü sonuca ulaşamıyorsunuz. Yeni bir şeyler yaşama fikri ikinizi de ürkütüyor. Bildiğiniz ve güvendiğiniz sularda kavgalı gürültülü de olsa devam etmek istiyorsunuz bazen.

Birbirinizi o kadar çok seviyorsunuz ki...

Siz birbiriniz için yaratıldığınızı düşünüyorsunuz. Paylaştığınız onca şey, onca duygu ve anı sizi birbirinize bağlıyor. Anılarla şekillenen güçlü bir sevgi bağı var aranızda. Birbirinize olan sevginizin her şeyin üstesinden geleceğini düşünüyorsunuz ama bu bazen hiç de yeterli olmuyor. Birbirinize o kadar odaklanmışsınız ki dış dünyayı da göremiyorsunuz.

Durmadan bir şans daha veriyorsunuz...

Sizin ilişkinizdeki ana sorun birbirinize yeniden ve yeniden şans vermeniz. Her zaman düzeltebileceğinize olan inancınız ile devam ediyorsunuz ama işler umduğunuz gibi gitmiyor. Bu durumdan da pek ders çıkaramıyorsunuz ama yine de denemeye devam ediyorsunuz. Evet bazı şeylerin üstesinden gelinebilir ama her zaman şans vermek iyi sonuçlar doğurmayabilir...

Siz birbirinize çok alışmışsınız...

Sizin ayrılamayışınızın en büyük sebebi kesinlikle alışkanlık. Siz yaşadıklarınız ile birbirinize o kadar alışmışsınız ki bu alışkanlıktan çıkmak sizin için çok zor. O yüzden de alışkanlıklarınızı bir türlü bırakıp yollarınızı ayıramıyorsunuz. Tabii ki birbirinizi seviyorsunuz ama bu sevgi ilk günkü gibi tutkulu ve yoğun değil. Neyin alışkanlık neyin sevgi olduğunu düşünmeniz ve incelemeniz ilişkiniz için yararlı olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
6
6
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Siz birbirinize çok alışmışsınız...