Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Manyaksın?

Ne Kadar Manyaksın?

Sena Erdoğdu
18.07.2024 - 16:01 Son Güncelleme: 19.07.2024 - 22:16

Ne kadar manyaksın?

Haydi testte!

Not: Bu test eğlence amaçlıdır!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen bu özelliklerden hangilerine sahipsin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen %20 manyaksın!

Sen %20 manyaksın! Evet, itiraf edelim senin manyaklığın oldukça az. Yani herkes kadar manyaksın. Bazen kafana estiği gibi davranıyor ve herkesi unutuyorsun ama bir an durup düşününce aklın başına geliyor. Kontrolü elinden bırakmıyor ve aslında hayatı iyi, güzel bir şekilde yaşamaya çalışıyorsun. Senin manyaklığın çok az ve bu fark edilmiyor bile.

Sen %50 manyaksın!

Sen %50 manyaksın! Evet ortada bir dengesizlik söz konusu. Senin için hayat hep bir ikilemde gidip geliyor. Ne duygularını dinliyorsun ne de mantığını... Bazen yaptıklarından pişmanlık duyuyor bazen ise keşke dahasını yapsaydım diyorsun. Sen %50 manyaksın ve bu manyaklığın sadece sana zarar veriyor.

Sen %80 manyaksın!

Sen %80 manyaksın! Evetttt sen bayağı manyak çıktın. Kusura bakma bu testte sadece doğrular konuşulacak. İçinde bitmeyen öfke ve kin seni yönetiyor. Bazen içinin cız ettiği noktalar olsa da çoğu zaman güçlü ve dik başlı karakterini gösteriyorsun. Kimsenin yanında ağlamaz ve kimseye yumuşak tarafını göstermezsin. İnsanların senden korkması senin hoşuna gidiyor.

Sen %100 manyaksın!

Sen %100 manyaksın! Sen kesinlikle en manyak kişisin. Evet, senin için hayat çok kolay çünkü canın ne isterse onu yapıyorsun. 'Bugün kral benim!' dersen buna kimse karışmaz ve hemen sana hizmet etmeye başlarlar. İçini bazen kötülük bazen ise intikam ateşi dolduruyor. Kimsenin yanlışını unutmaz ve herkesin hak ettiğini yaşamasını istersin. Sen %100 manyaksın ama korkacak bir durum yok. Seni herkes böyle kabul ediyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
48
23
19
15
8
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emel

Sen %20 manyaksın! Evet, itiraf edelim senin manyaklığın oldukça az. Yani herkes kadar manyaksın. Bazen kafana estiği gibi davranıyor ve herkesi unutuyorsun ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Testi Bi daha çözsene %20 az gibi sanki 🤣🤣

onur.ozdemir

Sen %50 manyaksın! Evet ortada bir dengesizlik söz konusu. Senin için hayat hep bir ikilemde gidip geliyor. Ne duygularını dinliyorsun ne de mantığını... Baz... Devamını Gör

şehri Hüzün

100% manyağımm