Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kedisin?

Ne Kadar Kedisin?

Elif ÇAMLIBEL
08.11.2023 - 16:13 Son Güncelleme: 08.11.2023 - 16:16

Hayvanlar aleminin en başına buyruk canlarılarından biri olan kedileri kim sevmez ki... Peki, kedileri kedi olmak isteyecek kadar seviyor musunuz? Ya da kendinizi ne kadar kedi hissediyorsunuz? Bakın buraya dikkat edin: Size 'Ne kadar kedi insanısınız?' diye sormuyoruz, size ne kadar kedi olduğunuzu soruyoruz.... Hazırsanız, ne kadar kedi olduğunuzu görelim! 

Başlıyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce biraz sizi tanıyalım: En belirgin özelliğiniz nedir?

2. Bir de hava durumu sizi etkiler mi görelim: Hangi mevsimin insanısınız?

2. Bir de hava durumu sizi etkiler mi görelim: Hangi mevsimin insanısınız?

3. Şimdi biraz da havayı koklayalım: Ne sıklıkta banyo yaparsınız?

4. Hayat duruşunuzu da merak ediyoruz! Koltukta nasıl oturursunuz?

5. Günü nasıl geçirdiğinizi de bilmek isteriz... Peki, uykunuzdan ne için vazgeçersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıra geldi insanlarla ilişkilerinize! Sevgilinizle nasıl uyursunuz?

7. Şimdi kendinize bir dost seçin!

7. Şimdi kendinize bir dost seçin!

8. Son olarak damak tadınızı öğrenelim! En çok ne yemeği seversiniz?

Şöyle bir salına salına yürü de alem kedi görsün: Sen %100 Kedisin!

Şüphesiz ki 'Felidae' ailesinin en mükemmel kedisi sensin. Verdiğin cevaplar gösteriyor ki senin yerin kalorifer peteğinin üstü... Gergin ortamlardan uzak durmayı tercih eden sakin kişiliğini ancak rahatsız edilmek bozabilir. Sen genel olarak huzurlu ve dingin birisin. Zaman zaman küçük sakarlıklar yapsan da uyurken melek gibisin. Lakin işler yemek yerken biraz değişebilir. Paylaşmayı sevmediğin tek şey tabağındaki yemek olabilir. Ha bir de fazla ilgili, laubali tavırlar, istemediğini söylediğin şeylerin tekrar tekrar yapılması ve gürültü de seni biraz kızdırabilir. 

Neyse, sen o şirin patilerinden tırnaklarını çıkarmadan biz seni rahat bırakalım.

Sıcağı seven ve sudan kaçan kedi kadar kedisin: Sen %75 Kedisin!

Pembe patilerin olmasa da neredeyse kedi olacak kadar vahşisin! Verdiğin cevaplar gösteriyor ki kolay sıkılan bir kişiliğin var. Çoğu zaman yalnızlığı seviyorsun. Hayatta en çok kendini sevsen de sevdiğin kişileri tam seviyor, peşlerinden ayrılmıyorsun. Hayatının, hatta etrafındaki kişilerin hayatının neşe kaynağı olmaya çok alışıksın. Fakat sınırların ihlal edildiğinde miyavlayacak gibi duruyorsun... Ha bu arara şartlar ne olursa olsun lezzetli bir yemek ve biraz drink seni kendin getirir. 

Öyleyse karnın biraz daha acıkmadan biz seni rahat bırakalım...

Kendini kedi zannediyorsun fakat sen sadece %50 Kedisin!

Kedilerle ciddi benzerliklere sahipsin! Mesela, tüm sakinliğinle otururken bir anda parlayabilirsin. Sakın yanlış anlama sana asla sinirli demiyoruz. Sadece bazen biraz fevrisin... Kimi zaman vahşi, kimi zamansa sakin ve mayışıksın. Yüzde 50'nin insan olmasından kaynaklanan sıkıcı bir yanın olsa da yüzde 50 kedi olmanın etkisiyle bolca eğlencelisin. İnsanın seninle ömrü uzar, vallahi! Yemek konusunda fazla hassas ve seçici değilsin. Üstelik yemeğini paylaşmayı seven bir halin de var gibi

Biz yine de tabağına uzanmayız merak etme! Ne olur ne olmaz... Sonuçta kanında az da olsa kedilik var.

Kedi sevmek ile kedi olmak aynı şey değil: Sen %25 Kedisin!

Tatlım sen neredeyse hiç kedi özelliği taşımıyorsun. Miskinlik, sabırsızlık, sakarlık, oburluk senden uzak şeyler. Evet şirinsin ve eğlencelisin, farkındayız kedileri de seviyorsun fakat kedi olmaya pek yakın değilsin.Yorganın altında sıcacık bir uyku çekmeyi, lezzetli tatlarla ihtişamlı sofralarda dostlarınla bir araya gelmeyi seviyor olabilirsin. Fakat sofrada milleti patileyecek bir tarzın yok. Sen eğlenmene bakar gecenin tadını çıkarırsın. Bizce sen içindeki kedi sevgisini bir sokak kedisi sahiplenerek taçlandıracak yüce gönüllüğe sahipsin... 

Biz seni çok sevdik, sen her zaman kedilerle kal...

Kedilerle iyi anlaşabildiğine emin misin? Sen %12,5 Kedisin!

Zıt karakterler birbirini çeker sözüne inanarak aramıza katılmışsın gibi bir halin var. Evet bu sözde biraz doğruluk payı var. Mesela kediler ve köpekler birbirlerinden çok farklı olsalar da aslında düşman değildirler. Sen de kedilere düşman değilsin elbette, fakat bir türlü yıldızınız barışmıyor. Sen sakar olmak bir yana sakarları sevmeyen; miskinlik bir yana miskin insanlarla asla sevgili olmayan ve enerjisini boş şeyler için harcamayan bir karaktere sahip olmalısın. Kısacası sen bize göre değilsin. 

Gel bir anlaşma yapalım, birbirimizi uzaktan sevelim. Böyle dostça, saygı ve sevgi çerçevesinde yaşayıp gidelim...

Köpek olabilirsin ama kedi asla: Sen %0 Kedisin!

Kedi fobin olabilir mi? Gizleme artık! Biz seni anladık... Sen baya kedilerden haz etmiyorsun. Yüzde yüz köpek insanısın. Hatta büyük oranda köpek bile olabilirsin, fakat kedi asla. Seni bir kedi ile kıyaslamak mümkün değil. Senin prensiplerin, sadakatin ve dostluğun bir başka. Kimseyi patilemeyecek kadar naif, sevdiğini uykusunda dişlemeyecek kadar ince ruhlusun. Biz sana sevgi dolu fakat heyecansız hayatında mutluluklar dileyelim. Testi çözmen bile büyük bir ilerleme bir dahaki karşılaşmamızda bir kedi selamını alırız. 

Şunu bil ki kediler seni daima sevecek koca yürekli hayvan dostu...

Bu Testler İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
58
43
26
18
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

Şunu bil ki kediler seni daima sevecek koca yürekli hayvan dostu

ömer

Köpek olabilirsin ama kedi asla: Sen %0 Kedisin! Kediler uzaktan tanımadığım köpekleri çoook uzaktan seviyorum 👌😅😅

irem Kantayin

Bana da aynısı çıktı 🙃

Skorpios

%75😻tırmala beni, kaşı beni hay allamm direkt bu şarkı geldi aklıma🎶😂🚬