Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Dedikoducusun?

Ne Kadar Dedikoducusun?

Eda Hakim
20.06.2023 - 12:49

Ne kadar dedikoducu olduğunu öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız bu testi kesinlikle çözmelisin. Hadi testi çöz ve kafandaki belirsizliklere bir yanıt bul. 

İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Sürekli kendini övüyor musun?

4. Söylediklerinle, yaptığın hareketler çoğu zaman çelişiyor mu?

5. Başkalarının hayatlarında neler yaşandığını merak ediyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki renklerden hangisi favorin olabilir?

7. Kendini en çok hangi mevsimde mutlu hissediyorsun?

8. Sosyal becerilerin sence gelişmiş mi?

9. En yakın arkadaşın bir konuda haksız olmasına rağmen onun tarafını tutmanı istiyor. Ne yaparsın?

10. Kendinle alakalı önemli bir karar vermen gerektiğinde, duygularınla mı karar verirsin yoksa mantığınla mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok dedikoducusun!

Dedikodu yapmak senin için enerjini atmanın en güzel yolu gibi gözüküyor. En yakınlarının sırlarını kimseye anlatmıyorsun ve dedikodusunu yapmıyorsun, sadece çevrendeki kişilerin, samimi olmadığın insanların dedikodusunu yapmak hoşuna gidiyor. Aşırı kurnaz ve dikkatli bir yapıya sahipsin. Etrafında dönen olayları, entrikaları dikkatin sayesinde hemen çözebiliyorsun ve bunları gündemin haline getirebiliyorsun. Kıvrak ve keskin bir zekaya sahip olduğun için de, seninle alay edilmesine asla izin vermiyorsun. Gerçekten samimi olduğun, yakın gördüğün kişilere karşı baya ılımlı yaklaşıyorsun ve onları incitecek bir harekette bulunmamaya çalışıyorsun. Başkaları için söylediğin şeyleri sen uydurmuyorsun sadece var olan durumları ballandıra ballandıra anlatmak hoşuna gidiyor. Kimse seninle düşman olmak istemez çünkü insanın canın okuyabilecek güce fazlasıyla sahipsin.

Hiç dedikoducu değilsin!

Birilerinin etrafında başkaları hakkında konuştuğuna şahit olduğunda bile kendini rahatsız hissediyorsun. Dedikodudan, boş muhabbetten ve laf kalabalığından hiç haz etmiyorsun. Birine bir şey söylemek istediğin zaman onu direkt yüzüne söylüyorsun ve asla arkasından kuyu kazmıyorsun. Dediğim dedik aynı zamanda aşırı inatçı bir kişiliğe fazlasıyla sahipsin. Karşındaki kişinin fikirlerine çok önem versen de, seninle zıtlaştığını sezdiğin an biraz kırıcı olabiliyorsun ama bunu istemsiz yapıyorsun. Sana karşı yapılan bir düşüncesizliği ve kötülüğü bir yere kadar sindirebiliyorsun ama iş sevdiklerine gelince anlayışla yaklaşmayıp, intikam alana kadar sınırlarını zorluyorsun. İnsanlara kolay kola güvenmiyorsun ve kendinle alakalı bilgileri, sırları en yakının bile olsa paylaşmıyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
31
30
21
12
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın