Görüş Bildir
Haberler
Hollywood Oyuncusu Olsaydın Kimle Arkadaş Olurdun?

Hollywood Oyuncusu Olsaydın Kimle Arkadaş Olurdun?

Eda Hakim
05.06.2023 - 14:41

Eğer bir Hollywood oyuncusu olsaydın kimle arkadaş olabileceğini merak ediyorsan, hazırladığımız bu testi kesinlikle çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Film izlemeyi mi daha çok seversin yoksa dizi izlemeyi mi?

4. Hangi tür filmleri izlemeyi daha çok seversin?

5. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kedi insanı mısın yoksa köpek mi?

7. Kendini nasıl tanımlarsın?

8. Burcunu seçer misin?

9. Aşağıdaki şarkıcılardan favorin olanı seçer misin?

10. Kolay sinirlenen bir yapıya sahip misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Dwayne Johnson ile arkadaş olurdun!

Sporla çok ilgilendiğini ve hayatının merkezine koyduğunu söyleyebiliriz. Yüksek mizah seviyen ve konuşma kabiliyetin ile de çevrendekileri etkileyebilecek karizmaya sahipsin. Kendine olan özgüvenin çok yüksek ve etrafındaki insanları motivasyon etmeye bayılan bir kişiliğe de ayrıca sahipsin. Çıkmaza girdiğin zamanlarda bile bir şekilde bir çözüm bulmayı becerebilen birisin. Kriz yönetimin ve olayları kontrol etme durumun oldukça gelişmiş. Arkandan konuşan kişilere asla kulak asmıyorsun, sadece kendi mutluluğuna ve değer verdiğin insanların mutluluğuna odaklanıyorsun. Bu nedenle de, eğer bir Hollywood oyuncusu olsaydın Dwayne Johnson ile çok iyi arkadaş olup, güzel anlaşabileceğinizi düşünüyoruz.

Sen bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Jennifer Lawrence ile arkadaş olurdun!

Kendinle çok barışıksın ve kendinle dalga geçebilecek öz güvene, öz saygıya fazlaca sahipsin. Doğallığın ile etrafındaki kişileri adeta büyülüyorsun. Sahte samimiyetlerden nefret ediyorsun ve bu şekilde davranan insanlarla arana hemen mesafe koyuyorsun. Bir gülüşünle ortamı hareketlendiren, canlandıran bir sempatikliğe sahipsin. Genel olarak etrafındaki insanlarla aranı iyi tutmaya çalışıyorsun ama birine ısınamadığını hissettiğin zaman o kişiyi ve kişileri çevrenden uzaklaştırmak için her şeyi yapıyorsun. Hissettiğin duyguları, içinden geçen her şeyi çekinmeden belirtebiliyorsun. Bu sebeple de, eğer bir Hollywood oyuncusu olsaydın Jennifer Lawrence ile çok yakın olabileceğinizi düşünüyoruz.

Sen bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Al Pacino ile arkadaş olurdun!

Ciddi görünümünün altında aslında eğlenmesini çok iyi bilen biri yatıyor. Bu eğlencenin dozunu kaçırmayan ve dengeyi her daim ayarlayabilen bir yapıya sahipsin. Çalışmayı çok seven birisin ve kafanı meşgul eden bir mevzu olduğu zaman kendini hemen işe veriyorsun. Başarıya çok fazla önem veriyorsun ve başarının getirdiği güç senin için bir motivasyon niteliğinde. Samimi olmadığın ve ilk defa gördüğün kişilere karşı soğukkanlı bir tavır sergiliyorsun. Duygularınla değil de daha çok mantığını dinleyen bir kişiliğe bürünüyorsun. Bu özelliklerini göz önüne alınca, bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Al Pacino gibi usta bir aktörün arkadaşı olabileceğini düşündük...

Sen bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Anya Taylor-Joy ile arkadaş olurdun!

Kariyerine çok odaklısın ve geleceğine yatırım yapmak için her yolu deniyorsun. Yetenekli birisin ve bu yeteneklerini sana faydalı olabilecek şekilde kullanmayı tercih ediyorsun. Bir ortama girdiğin zaman bütün bakışları üzerine çekebilecek çekiciliğe fazlasıyla sahipsin. Çok hassas ve naif bir yapıya sahip olduğun için duygusal çöküş yaşadığın zamanlar çok fazla olabiliyor. Hayatın getirdiği zorluklar ve beklenmedik sonuçlar erken yaşta olgunlaşmana sebep olmuşa benziyor. Bu yüzden de, eğer bir Hollywood oyuncusu olsaydın Anya Taylor-Joy ile çok iyi anlaşabileceğini düşünüyoruz.

Sen bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Pedro Pascal ile arkadaş olurdun!

Eğlenceli kişiliğin ve espri anlayışın seni sen yapan en temel özelliklerinden. Yeni insanlarla tanışmaktan asla kaçınmıyorsun ve sosyalleşmek senin için adeta bir çocuk oyuncağı. Zamanında adaptasyon sorunu yaşamış olabilirsin ve bunu aşmak için çok çaba sarf etmişsin. Kendi istek ve arzularına yönelik adımlar atmayı çok seviyorsun ve her daim bu adımlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriyorsun. Arkadaşlık ilişkilerin senin için çok önemli çünkü zamanının çoğunu onlarla geçiriyorsun. Çok alçakgönüllü ve mütevazi bir kişiliğe sahipsin. Bu özelliklerin de seni aşırı sevecen ve samimi biri yapıyor. Hollywood oyuncusu olsaydın büyük ihtimalle Pedro Pascal gibi bir ikonla yakın arkadaş olurdun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
14
13
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut Usturalı

Sen bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Pedro Pascal ile arkadaş olurdun!

K

Sen bir Hollywood oyuncusu olsaydın kesinlikle Dwayne Johnson ile arkadaş olurdun! Sporla çok ilgilendiğini ve hayatının merkezi... Devamını Gör