Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Lazarus Project'ten Irma Vep'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Lazarus Project'ten Irma Vep'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

13.07.2022 - 22:54

Şahane dizilerden oluşan öneri listemiz ile çok değerli okurlarımızın 'Ne izlesem?' sorununu ortadan kaldırıyoruz! Bilim kurgu, dram, komedi ve suç türlerinden diziler bu listede seni bekliyor.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Hadi, önerilere geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Now Apocalypse (2019)

Now Apocalypse (2019)

Özet: Son derece garip bir kıyamet senaryosuna hazır olun. Senaryosunun Gregg Araki ve Karley Sciortino’nun kaleme aldığı Now Apocalypse’de lysses, Carly, Ford ve Severine adlı dört yakın arkadaşın cinselliği, aşkı ve şöhreti arayışlarını konu ediliyor. Komedi türündeki dizinin yürütücü yapımcılığını ise ünlü yönetmen Steven Soderbergh üstleniyor.

Oyuncular: Avan Jogia, Kelli Berglund, Beau Mirchoff

Yaratıcı: Gregg Araki

How to Sell Drugs Online (Fast) (2019 - )

How to Sell Drugs Online (Fast) (2019 - )

Özet: How to Sell Drugs Online, hayatının aşkını geri kazanmaya çalışırken, arkadaşıyla birlikte Avrupa’nın en geniş online uyuşturucu şebekesini kuran bir liselinin maceralarını konu ediyor. Dizinin senaryosunu Philipp Kässbohrer, Sebastian Colley ve Stefan Titze birlikte kaleme alıyor.

Oyuncular: Maximilian Mundt, Danilo Kamperidis, Lena Klenke

Yaratıcı: Philipp Kässbohrer, Matthias Murmann

Castle (2009-2016)

Castle (2009-2016)

Özet: Dizi, ünlü, yakışıklı ve karizmatik bir cinayet romanı yazarı olan Rick Castle'ı konu alıyor. Kitaplarının ilk baskıları iyi giderken bir dönem hikaye üretme konusunda tıkanma yaşar. Fakat Castle'ın cinayet romanları, bir seri katile ilham verir ve romandaki hikayelerin kurgusu üzerinden New York birçok cinayete mesken olur. Sonuçta New York Polis Departman'ı bu seri katille baş etmek ve ipuçlarını daha yakından izlemek için Dedektif Kate Beckett’ın partnerliğinde Rick Castle ile iş birliğine gidecektir.

Oyuncular: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan

Yaratıcı: Andrew W. Marlowe

İçeriğin Devamı Aşağıda

Looking for Alaska (2019)

Looking for Alaska (2019)

Özet: John Green'in çok sevilen gençlik romanından uyarlanıyor. Looking For Alaska, yatılı bir okulda eğitim gören bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Miles, sıkıcı ama bir o kadar da güvenli bir hayata sahip olan bir gençtir. Onun rutin yaşamı, yatılı bir okulda kalmaya başlamasıyla bambaşka bir hal alır. Okulda Alaska Young adında genç bir kızla tanışan Miles, kısa sürede kalbini kaptırır. Alaska ile vakit geçirdikçe kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan Miles’ın hayatından artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Oyuncular: Charlie Plummer, Kristine Froseth, Denny Love

Yaratıcı: Kendall Rogers

The Plot Against America (2020)

The Plot Against America (2020)

Özet: Güzel oyuncu Winona Ryder'ı başrolde izliyoruz. Philip Roth’un romanından ekrana uyarlanan The Plot Against America, faşizmin yükseldiği bir atmosferde yaşayan Yahudi bir ailenin hayatına odaklanıyor. Alternatif bir Amerika tasvirinin ekrana yansıtıldığı dizide, yabancı düşmanı bir siyasetçi olan Charles Lindberg, yeni Amerikan Başkanı olur ve ülkeyi büyük bir faşizm dalgasının içerisine sürükler. Bu süreçte ülkede olup bitenler, New Jersey’de yaşayan Yahudi bir işçi ailenin gözünden yansıtılır.

Oyuncular: Winona Ryder, Anthony Boyle, Zoe Kazan

Yaratıcı: David Simon, Ed Burns

I Know This Much Is True (2020)

I Know This Much Is True (2020)

Özet: Mark Ruffalo'nun iki farklı karakteri oynadığı yapım eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar aldı. Yazar Wally Lamb’in 1998 basımı aynı adlı romanından uyarlanan 20 yüzyılın sonlarında geçen dizide; ikiz kardeşler Dominick ve Thomas Birdsey’nin yaşamları, zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden yolculuğu konu ediliyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Derek Cianfrance’nin üstlendiği dizide Mark Ruffalo ikiz kardeşleri canlandıyor. 

Oyuncular: Mark Ruffalo, John Procaccino, Rob Huebel

Yaratıcı: Derek Cianfrance

Irma Vep (2022)

Irma Vep (2022)

Özet: Bu HBO dizisinin başrolünde güzel oyuncu Alicia Vikander yer alıyor. Irma Vep, Fransız sessiz film klasiği 'Les Vampires'ın yeniden çevriminde Irma Vep rolünü canladırmak için Fransa’ya giden, kariyeri ve kısa süre önce ayrılığı nedeniyle hayal kırıklığına uğramış Amerikalı film yıldızı Mira’nın hikayesini konu ediyor.

Oyuncular: Alicia Vikander, Vincent Macaigne, Adria Arjona

Yaratıcı: Olivier Assayas

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Lazarus Project (2022 - )

The Lazarus Project (2022 - )

Özet: The Lazarus Effect, son derece ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sıradan bir hayatı olan George, bir sabah uyandığında, birkaç ay önceki bir günü yeniden yaşadığını keşfeder. O süre içinde elde ettiği her şey, sanki hiç yaşanmamış gibi silinmiştir. Büyük aşkı Sarah ile olan evliliği George’un yeni dünyasında hiç olmamıştır. İşin en kötü kısmı, olanların farkında olan tek kişi George gibi görünür.

Oyuncular: Paapa Essiedu, Tom Burke, Anjli Mohindra

Yaratıcı: Joe Barton

Superman & Lois (2021 - )

Superman & Lois (2021 - )
postkolik.com

Özet: Superman'in hikâyesine bir de bu açıdan bakın. Clark Kent ve Lois Lane sadece meslektaş değil aynı zamanda evli bir çifttir. Çalışan ebeveyn olmanın tüm stres ve baskısı ile boğuşan Clark ve Louis, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır. Çocukları için daha basit bir yaşam kurmak isteyen çift bu yüzden Smallville'e geri döner.

Oyuncular: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Jordan Elsass

Yaratıcı: Todd Helbing, Greg Berlanti

The Rain (2018-2020)

The Rain (2018-2020)

Özet: Danimarka yapımı bu dizi, post-apokaliptik bir dünyada geçiyor. Danimarkalı iki kardeş, yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül virüstün kurtulmayı başarmıştır. Kendilerine yeni bir dünya kurmak isteyen kardeşler güvenli bir yer bulmak için yolculuğa çıkarlar. Büyük yıkımdan kurtulmayı başaran diğer gençlerle bir araya gelen kardeşler, yeni hayatlarında istedikleri kişi olmakta özgürdür. Geçmişte hissettikleri duyguların hiçbirini artık yaşayamayacaklarını düşünen gençler hayatta kalmak için savaş verirken, yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.

Oyuncular: Sonny Lindberg, Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen

Yaratıcı: Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen, Christian Potalivo

The Girl from Plainville (2022)

The Girl from Plainville (2022)

Özet: Elle Fanning'in başrolünde olduğu dizi gerçek bir hikâyeden uyarlanıyor. The Girl From Plainville, erkek arkadaşının ölümünün sorumlusu olarak görülen bir genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Dizede, Michelle Carter'ın Conrad Roy ile olan ilişkisi, Roy'un ölümüne yol açan olaylar ve genç kadının adam öldürmekten mahkumiyeti araştırılıyor.

Oyuncular: Elle Fanning, Chloë Sevigny, Cara Buono

Yaratıcı: Liz Hannah, Patrick Macmanus

İçeriğin Devamı Aşağıda

Perry Mason (2020 - )

Perry Mason (2020 - )

Özet: Matthew Rhys'in başrolde olduğu dizi, her bölüm farklı bir davayı konu ediyor. 1957-1966 yılları arasında yayınlanan Perry Mason dizisinin yeniden uyarlamasında, ceza avukatı Perry Mason’ın ele aldığı davalara odaklanılıyor. En zorlu davaların bile üstesinden gelebilen Perry Mason, yüz yılın vakası ile karşı karşıyadır. Gerçekleri ortaya çıkarmak için gece gündüz çalışan Mason, bu süreçte şehrin gizlenen gerçeklerinin açığa çıkmasını sağlar. 

Oyuncular: Matthew Rhys, John Lithgow, Juliet Rylance

Yaratıcı: Rolin Jones, Ron Fitzgerald

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın