Görüş Bildir
Haberler
NBA All-Star'da İlk 5'ler Belli Oldu

NBA All-Star'da İlk 5'ler Belli Oldu

65. NBA All-Star maçında mücadele edecek Doğu ve Batı Karması'nda ilk 5'de yer alan basketbolcular belli oldu. Oylamada en çok oyu alan isim açık ara farkla bu sezon kariyerini sonlandıracak olan Kobe Bryant oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, sezon sonunda basketbola veda edecek ve ligde 20'inci sezonunu geçiren Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, 1 milyon 891 bin 614 oyla rakiplerini geride bırakarak en çok oy alan basketbolcu oldu.

NBA All-Star 2016'da Doğu-Batı karşılaşmasında ilk 5'ler belli oldu. Kadrolar halk oylamasıyla seçildi. İlk 5'ler ise şu şekilde;

Batı Konferansı: Kobe Bryant, Stephen Curry, Russell Westbrook, Kawhi Leonard ve Kevin Durant

Doğu Konferansı: Kyle Lowry, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Paul George ve LeBron James

Byrant All-Star'da 18. kez yer alacak ve görkemli kariyerinde 19 kez bu başarıya ulaşan Los Angeles Lakers'ın efsane isimlerinden Kareem Abdul-Jabbar'ın ardından bu mutluluğu en çok yaşayan ikinci isim olarak bu büyük organizasyona veda edecek.

NBA'de takım çalıştıran 30 antrenörün oylarıyla seçeceği 65. All-Star maçında yer alacak yedek oyuncular ise 29 Ocak'ta duyurulacak.

Bu yıl ilk kez ABD dışında düzenlenecek 65. NBA All-Star organizasyonu, 12-14 Şubat tarihlerinde Kanada'nın Toronto kentindeki Air Canada Centre'da yapılacak.

CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
22
8
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

4ve 5 numarasız ilk 5 ler .super