Görüş Bildir
Haberler
Naz Çağla Irmak Kimdir? Naz Çağla Irmak Nereli, Kaç Yaşında?

Naz Çağla Irmak Kimdir? Naz Çağla Irmak Nereli, Kaç Yaşında?

Azmiyle kanser hastalarına örnek olan, vefat haberi Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay'ın hayatı Demir Kadın filmiyle beyazperdeye yansıyacak. Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakteriyle tanıdığımız Naz Çağla Irmak, kanser hastası Neslican Tay'ın hayatını konu alan Demir Kadın filminde Neslican'ı canlandıracak. Peki, Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında tüm merak edilenler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Naz Çağla Irmak Kimdir?

Naz Çağla Irmak Kimdir?

Adı: Naz Çağla Irmak

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1997

Doğum Yeri: Ankara

Boyu: 1.66 m.

Kilosu: 54 kilo

Burcu: İkizler

Göz Rengi: Kahverengi

Annesi: Hülya Gülşen Irmak

Kardeşleri: İki erkek kardeşi var.

Ailesi:  Ankara’da doğdu büyüdü. Annesi tecrübeli bir oyuncu olan Hülya Gülşen Irmak. Set ahlakını daha çocukken annesi ile sete gittiği zamanlarda öğrendiğini belirtiyor. “Annemin arabasının saati, kol saati, telefonunun saati hep 7-8 dakika ileri olurdu ve o saatlere göre yaşardı, hiçbir yere geç kalmazdı. Bunları görerek büyümenin bu gün yaşadığım iş hayatında artılarını hissediyorum. Annem, hiçbir zaman beni ‘bunu yap’ diye yönlendirmese de, yapılmaması gerekenleri hep kulağıma fısıldadı. Onun oyuncu olması benim için kesinlikle avantaj, evde hocam var daha ne olsun?”

Çocukluk yılları: Oyunculuk annesinden ötürü çocukluktan beri hayaliydi. “Kuliste beni de sahneye çıkarsalar, bu kız da 60 kez izledi oyunu diye bir alkışlatsalar diye beklerdim. Çıkarmazlardı tabii, ağlardım. Niye ağlıyorsun dediklerinde ‘Burada değil, orada olmak istiyorum’ demişim. Başka bir iş yapabileceğimi düşünemiyorum. Sanki oyunculuk arzum, hafızamın geçmişinden bile daha öncelere dayanıyormuş gibi. Oyuncu anne çocuğu olmaktan sebep olsa gerek. Gerçekten harekete ne zaman geçildi derseniz; önce okul oyunları, 8 yaşındayken de  ‘Bizim Evin Halleri’ dizisiyle televizyon maceram başlamış oldu. Daha sonra ise lisede okurken okulda tiyatro oyunlarında da yer aldım. Küçük bir kızken babamla konsere değil de annemle tiyatroya gitmeyi tercih ederdim. O günden bu güne değişen pek bir şey yok.”

Eğitim hayatı: Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı.

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına 2002 yılında, 8 yaşındayken  ‘Bizim Evin Halleri’ dizisiyle başladı.

Naz Çağla Irmak Rol Aldığı Yapımlar

Naz Çağla Irmak Rol Aldığı Yapımlar

    Dizi

2002- Bizim Evin Halleri

2015/2018 – Kırgın Çiçekler / Kader

2020/2021 – Tövbeler Olsun / Aylin Necipli

2021- Ayak İşleri / Yasemin

    Film

2021- Amacı Olmayan Grup

2019 – Çakallarla Dans 5 / Leyla

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın