Görüş Bildir
Haberler
Nat Geo Traveller Dergisi Kapak Fotoğrafı İçin Okuyuculardan Gelecek Fotoğrafları Bekliyor

Nat Geo Traveller Dergisi Kapak Fotoğrafı İçin Okuyuculardan Gelecek Fotoğrafları Bekliyor

ilmissha
15.09.2015 - 16:29

National Geographic Traveller dergisi, Your Shot ismini verdiği kapak fotoğrafı yarışması için ilk defa okuyucularını fotoğraf çekmeye davet ediyor. Dergi editörleri tarafından seçilecek kazanan fotoğraf, Aralık 2015 ve Ocak 2016 sayılarında, 'Dünyanın En İyileri' başlığı altında kapak fotoğrafı olarak basılacak. 

Genel yayın yönetmeni Maggie Zackowitz, okuyucularından bu kategoriye girebilecek, en beğendikleri mekanların fotoğraflarını çekmelerini bekliyor. 

22 Eylül 2015 tarihinde sona erecek olan başvurulardan seçilen, potansiyel kapak olabilecek en güzel fotoğraflar karşınızda:

Kaynak: http://twistedsifter.com/2015/09/nat-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarawut Intarob

Sarawut Intarob

Vietnam pirinç tarlaları

Tomasz Furmanek

Tomasz Furmanek

Bu fotoğraf Norveç'te kış mevsiminde, güneş battıktan sonra çekildi. Aurlandsfjord'un Nærøyfjord ile buluştuğu bölgede kayaking (tek kişilik kano ile yapılan su sporu) yapıyordum. Gün batımında sonra suyun durgunlaşması için 20 dakika bekledim. Işığın az olmasına rağmen telefonumdaki uygulama ile fotoğraf çektim. Suyun üzerinde yavaşça kayarken bulanıklık olmadan güzel bir fotoğraf çekmek hareketsiz durmak zorundaydım. Karanlıkta geri dönmek tam bir saatimi aldı.

Marco Grassi

Marco Grassi

Muhteşem yerlere gidip de bir fotoğraf çekmeden geri dönemezsiniz. Bu güzel yere geldiğimde hava sisliydi, arka plandaki dağları göremedim. İlk gün burada tam 6 saat geçirdim. Keşfe çıktım, manzaranın tadını çıkardım ve büyülü bir şey olmasını bekledim. Sonuç bu oldu.

Lluís Salvadó

Lluís Salvadó

Her sabah gün doğumunda, Myanmar'ın eski başkenti olan Bagan'da, onlarca balonun havaya yükseldiği bu eşsiz manzara görülür. Bagan'da 11. ve 13. yüzyıllardan kalma 10.000'in üzerinde tapınak bulunur.

Elena Ermakova

Elena Ermakova

Rusya'nın kalbindeki mimari şaheser, Moskova Kızıl Meydan'daki Aziz Vasil Katedrali.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Binoy Uthup

Binoy Uthup

Fotoğraf, Singapur Marina Bay Sands'deki Sands Skypark binasının tepesinden çekildi. Fotoğraf, 2 satır ve satır başına 5 farklı pozdan oluşan, ışığın daha iyi bir dinamik aralığı ile bozulmadığı dikey bir panorama.

Freddy Enguix

Freddy Enguix

Çoğu insana göre, bu kale dünyanın en güzel kalelerinden bir tanesi ve en çok fotoğraflanan yerlerden biri. Siz ne düşünüyordunuz? Ben buna inanıyorum. Olağanüstü bir yer, güzel bir manzara ve nefes kesici bir mimari... Gidip kendiniz görmelisiniz!

Dennis Liew

Dennis Liew

Güneş, Rae Gölü'nün kenarındaki tepelerden süzülür. Bu fotoğraf, Kings Canyon Ulusal Parkı'ndaki 4 gecelik yolculuğum sırasında çekildi.

Romain Guédé

Romain Guédé

Gün batımından önce Bromo Dağı'ndaki harika ışık.

Adi Nicola

Adi Nicola

İtalya'nın Dolomites Dağları'nda dolaşırken, Funes Vadisi'ndeki bu güzel mekanı buldum. Arkadakiler Odle Grubu zirveleri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0