Görüş Bildir
Haberler
Mutfak Alışverişini Yap, Evliliğinin Ne Kadar Süreceğini Söyleyelim!

etiket Mutfak Alışverişini Yap, Evliliğinin Ne Kadar Süreceğini Söyleyelim!

Aburoski
29.01.2020 - 16:00

Hadi mutfağındaki eksikleri belirle alışverişe çıkıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Evet, markete girdik. Alıverişimize kahvaltılıklarla başlayalım! Bu peynir çeşitlerinden hangisini tercih edersin?

3. Şimdi de reçelimizi alalım!

4. Bu yiyeceklerden bir tanesini almak zorundasın. Hangisini tercih ederdin?

5. Kahvaltıda tükeceğin et ürününü de seçtikten sonra başka reyona geçebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu ürünlerden en çok hangisine ihtiyacın varsa onu al bakalım!

7. Bu makarna çeşitlerinden de birini seç bakalım.

8. Bu ürünlerden hangisini almana gerek yok?

9. Geldik et reyonuna! Bu ürünlerden hangisini alırsan cebindeki para yeterli gelir?

10. Bu ürünlerden en çok hangisine ihtiyacın varsa onu al bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak ekmeğimizi de alalım ve kasaya gidelim! Kasada sana evliliğinin ne kadar süreceğini söyleyeceğiz. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Üzgünüm, evliliğin beklediğin gibi gitmeyecek!

Üzgünüm, evliliğin beklediğin gibi gitmeyecek!

Verdiğin cevaplara göre senin evliliğin en fazla 6 ay sürecek. Sanırım siz daha birbirinizi tanımadan bir evlilik yoluna girmişsiniz ya da gireceksiniz. Şu an evli olup olmadığını bilmediğim için varsayımlar üzerinden konuşuyorum. Net bir şekilde evliliğinin uzun sürmeyeceğini söyleyebilirim. Ayrılma nedeniniz 3. bir şahıs kesinlikle değil. Sadece aynı evin içinde yapamayacağınızı anlayacaksınız. Sadece üzülen sen olmayacaksın, eşin de bu durumdan çok etkilenecek. İkiniz de bu durumun gelişmesini hiç beklemiyordunuz. 

Ne yazık ki acele karar almanın sonuçlarına ikiniz de katlanacaksınız. Böyle olmasını hiç kimse istemezdi. Neyse, saygılı bir şekilde bitecek evliliğin. İkiniz de yolunuza bakacaksınız. Bir süre sonra toparlanacaksınız, merak etmeyin. :)

İyi ki ayrılmışım diyeceksin!

İyi ki ayrılmışım diyeceksin!

Verdiğin cevaplara göre senin evliliğin tam 1 yıl sürecek. Eşinle çok severek evleneceksin ya da evlenmişsin fakat hiç aklına gelmeyen bir durumla karşı karşıya kalacaksın. Evet, o aklına gelen ilk şey! Eşin seni aldatacak. Bir süredir seni aldattığını öğreneceksin. Fakat öğrendiğinden onun haberi olmayacak. Gözünle görmek isteyeceksin ve delillere ulaşmaya çalışacaksın. Telefon kontrolü ya da takip etmek gibi... En sonunda da seni aldattığına tam anlamıyla ikna olup ona boşanma davası açacaksın. 

Bu nedense seni çok üzmeyecek. Çünkü o süre zarfında ona olan hislerin tamamen bitecek, ondan nefret etme seviyesine geleceksin. Bu nedenle de çok çabuk toparlanıp hayatına kaldığın yerden devam edeceksin!

10 yıl da iyi bir süre!

10 yıl da iyi bir süre!

Verdiğin cevaplara göre senin evliliğin 10 yıl sürecek. Birbirinizi severek evlenmişsiniz. Hatta evlilik sürecinde bazı problemlerle karşılaşmışsınız. Bu problemleri aşarken de birbirinize aşırı derecede bağlanmışsınız. İstisnasız yıllarca birbirlerini deliler gibi seven aşıklar olarak aynı evi paylaştınız fakat nedense bir süre sonra senin eşine karşı olan hislerin azalacak. Aniden ona karşı soğuyacaksın ve aynı evde yaşamak sana işkence gibi gelecek. 

Eskisi gibi ona aşık olduğunu düşünmesen de ona çok saygı duyuyorsun. Tabii bu sürede çocuk faktörü de devreye girecek. Ayrılmak bu nedenle zor olsa da hayatını artık sevgini veremediğin bir insanla geçirmek zulüm gibi gelecek. Kendine daha fazla acı çektirmemek için ayrılma kararı alacaksın. Eşin de bu kararına saygı duyacak ve 10 yıldır süren evliliğinizi bitireceksiniz. :)

40 yıldan sonra ayrılmak da zor!

40 yıldan sonra ayrılmak da zor!

Verdiğin cevaplara göre senin evliliğin tam 40 yıl sürecek! 40 yıldan sonra ayrılık mı olur deme. birçok örneğini görüyoruz. Siz eşinle birbirinizi ne kadar çok sevseniz de inadınız yüzünden sürekli didişeceksiniz. İşte bu inadınız torun sahibiyken sizi ayrılığa götürecek. Televizyonda 80 yaşında ayrılan çiftleri kesin görmüşsündür. İşte siz de onlardan olacaksınız. :) Bir konu hakkında inat edeceksiniz ve birden kendinizi mahkeme kapısının önünde bulacaksınız. Çocuklarınız, torunlarınız ne kadar yalvarırsa yalvarsın kimseyi dinlemeyeceksiniz. 

İnat ettiğiniz durum da öyle çok önemli bir şey değil. Aynı limon mu sirke mi inadı gibi olacak. Etrafınızdaki insanlar hem size şaşıracak hem de gülecek. :)

Ve işte gerçek aşk!

Ve işte gerçek aşk!

Verdiğin cevaplara göre senin evliliğin sonsuza kadar sürecek! Birbirine deliler gibi aşık bir çift görüyorum. Siz bildiğin ruh ikizisiniz. Ölene kadar herkes sizi örnek alacak. gençliğinizden yaşlılığınıza kadar ideal bir ilişki yaşayacaksınız. Aynı evin içinde yaşamak size keyif verecek. Aşkınız hiç tükenmeyecek. Sizi tek ayıracak şey var o da ölüm! Hanginizin daha önce öleceğini tabii ki de bilemeyiz fakat bu ölüm sağ kalan kişiyi çok kötü etkileyecek. Belki de daha fazla sevdiğinin yokluğuna dayanamayacak. 

Çok güzel bir evliliğin, çok tatlı bir ailen olacak. Kendini dünyanın en şanslı insanı hissedebilirsin. Birbirinize hep sımsıkı sarılın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
698
358
208
189
139
129
106
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TosbikTombik

Ezine peyniri sevmemle eşimle aramdaki aşk ne alaka 😐

yazıyor..

agfsgasg kesinlike

Merve Yıldız

bulgurdan,kıymadan aldatılacağımı öğrendim şoktayım

Pasif Kullanıcı

bune mk ya