Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Sarıgül, CHP 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışını Yaptı

Mustafa Sarıgül, CHP 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışını Yaptı

Bakırköy Gazetesi
05.02.2014 - 16:39 Son Güncelleme: 05.02.2014 - 17:10

Mustafa Sarıgül, Bakırköy'de CHP 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışını Yaptı

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bakırköy’de CHP 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Sarıgül, İstanbul’da mevcut yönetimin susuzluğa karşı bir önlem almadıklarını savunarak, grafikler üzerinden İstanbul’daki su oranını gösterdi. Sarıgül, şunları söyledi:

“2013 yılında barajlardaki doluluk oranı yaklaşık yüzde 71′di. Şuanda barajlardaki doluluk oranı 2014 yılında yüzde 33′lere kadar düştü. 20 yıldan beri İstanbul’u yönetmekte olan aynı anlayışa bu soruyu yöneltmek istiyorum. Küresel ısınmanın olduğu dünya tarafından bilinmektedir. 20 yıldan beri İstanbul’a kaç tane baraj yaptınız? İstanbul’un susuzluk sorununu çözmek için bugüne kadar hangi tedbirleri aldınız. Mevcut barajlara ilave baraj, planlanan barajları bugüne kadar yaptınız da bizim acaba İstanbullu olarak haberimiz mi yok. Sayın Topbaş’tan 20 yıldan beri aynı yönetim anlayışı İstanbul’u yönetmekte. Sayın Topbaş başkanımdan ricam bugüne kadar İstanbul’umuza su toplamak için kaç tane baraj yaptınız? İstanbulluların su sorununu çözmek için ne gibi tedbirler aldınız?”

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, 30 Mart seçimlerini kazandıkları takdirde İstanbul’un su sorununu çözmek için Avrupa ve Anadolu yakalarına birer tane baraj yapacaklarını söyledi.

Kaynak: http://www.bakirkoygazete.com/mustafa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0