Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Keser – Bülent Ersoy Davasında Yeni Gelişme: "Kendine Biçtiği Değer"

Mustafa Keser – Bülent Ersoy Davasında Yeni Gelişme: "Kendine Biçtiği Değer"

GNS
18.10.2021 - 18:01

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in birlikte yürüttüğü “Benzemez Kimse Bize” şarkı programının iki bölüm sonra yayından kaldırılması olay olmuştu. Programın yayından kaldırılışı üstüne Mustafa Keser’in Bülent Ersoy hakkında yaptığı açıklamalara sinirlenen Ersoy, bir TL’lik tazminat davası açmıştı. Bunun üstüne Keser, sosyal medya hesabında divaya herkesi şaşırtan göndermelerde bulundu. İşte Mustafa Keser’in o sözleri…

 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Programda partner olan ikilinin arasında olaylar durulmuyor. Birbirlerine karşı medya üzerinden başlayan savaşları durulmayıp mahkemeye taşınmıştı. İkili arasındaki polemik şimdi de sosyal medya üzerinden yaptıkları göndermeler ile devam ediyor. Mustafa Keser yaptığı açıklamalarla Bülent Ersoy tarafının durulmasına müsaade etmiyor. İşte polemik yaratan o cümleler…

Diva Değil Divan Olursun

Diva Değil Divan Olursun

Benzemez Kimse Bize programının kaldırılması sonrası ünlü şarkıcı Mustafa Keser YouTube kanalı üzerinden bir video paylaşımında bulunmuştu. Yaptıkları programın iki bölümde kaldırılmasının tamamen Bülent Ersoy yüzünden olduğunu iddia eden şarkıcı videosunda şu cümleleri söylemişti: 

“Bana, ‘Keserrr’ diye bağırıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlar. Seni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış... Hadi oradan... Kendini bir halt sanıyorsun. Canlı yayında bizi imtihan etsinler, kaybeden kazananın elini öpsün.”

Oturduğum Koltuk Battı!

Oturduğum Koltuk Battı!

Bu video üzerinde katıldığı bir magazin programında konuşan Bülent Ersoy, Keser’ hakkında şöyle konuştu: “Haddini aşana cevap veririm, şahitlerle ve delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program, benim programımdı. Oturduğum koltuk, ona battı. Ondan rahatsız oldu. Bana bir oda hazırlanmış, görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?” 

Diva, kendisi hakkında söylenenler için davranışlarının kapristen değil işini mükemmel yapma isteğinden ve mükemmeliyetçi tutumundan olduğunu belirtti. Keser hakkındaki sözlerine şöyle devam etti: 

“Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim varsa bile bir dirhem kalmaz. 'Diva' denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Aklınca 1980 öncesinden beni vurmak istiyor. Şöhretim Türkiye sınırları dahilinde değil, dünyada”

Anneme Küfür Etti!

Anneme Küfür Etti!

Bülent Ersoy, Keser ile yaşadıkları olayları anlatırken annesine küfrettiğini de söyledi. Olayı;  'Benim annem bir sene önce öldü. Sen bir sene önce annesi vefat eden birine bu kelimeyi nasıl kullanırsın? Kavgada söylenmez bu kelime! Çok çirkin bu söylem, ben seni Allah'a havale ediyorum' ifadeleriyle anlattı. Yaşananlar sonrası Ersoy 1 TL’lik dava açınca Keser yine durmayıp sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

Kendine Biçtiği Değer…

Kendine Biçtiği Değer…

Mustafa Keser ise eski program partnerinin bu hamlesi sonrası Ersoy'a göndermede bulundu. Usta sanatçı, 'Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır' sözleriyle, Ersoy'u hedef aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın