Görüş Bildir
Haberler
Müslüm Gürses, Kedicik Fevzi ve Hey Douglas ile Aynı Ortamdayız: Sizinle Acil Konuşmamız Lazım!

Müslüm Gürses, Kedicik Fevzi ve Hey Douglas ile Aynı Ortamdayız: Sizinle Acil Konuşmamız Lazım!

Bir 'Ne okudum ben ya?' köşemiz ile yeniden birlikteyiz. Bu başlığı gördüğünüzde sizinle farklı farklı konuları paylaştığımı hatırlatmak isterim. Arkadaşlarınızla ettiğiniz sohbetler gibi aynı, her telden... Haydi gelin, iki çift laf edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Merhaba, sahil yolundan Fener sokağa gid... Anaaa Müslüm Baba???"

"Merhaba, sahil yolundan Fener sokağa gid... Anaaa Müslüm Baba???"

Antalya'da yaşıyorsanız eğer yukarıdaki gibi bir durumla karşılaşmanız çok da imkansız değil. Bir gün bindiğiniz taksinin şoför koltuğunda Müslüm Gürses ile karşılaşırsanız korkudan ve heyecandan sakın ölmeyin, tamam mı? Çünkü o kişi muhtemelen Baki Çiçek isimli abimizdir. Bu kadar benzeyecek ne vardı Baki Abi?

5 ay önce İstanbul'dan kalkıp geldiği Antalya'ya yerleşmiş ve taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağlıyor Baki Çiçek. Aynı Müslüm Baba gibi giyiniyor; kılık kıyafet falan neredeyse Müslüm Baba'nın dolabından gibi. Müşteriler özellikle 'Müslüm Baba bizi alsana' diye durağa telefon ediyormuş. 1996 yılında orijinaliyle de tanışmış Baki Çiçek. Biz çok seviyoruz o kesin de, o 'Keşke onun yerine ben ölseydim. O gidince müzikten soğudum' diyecek kadar seviyor Müslüm Baba'yı. Valla biz de özledik yalan yok ama sen de bir sakin ol Baki Abi, dur bi ya...

Aşırı kafa belediye ile arkadaş olmak istemek...

Aşırı kafa belediye ile arkadaş olmak istemek...

Devir artık sosyal medya devri. Belediyeler de Instagram ve Twitter üzerinden hizmetleriyle ilgili bilgi veriyor hatta insanlarla şakalaşıyor. Bürokratik dili yıkıp halkla arasını kankilik seviyesine getiren belediyelerden biri de şüphesiz Datça Belediyesi. Kendi başına mükemmel bir yer olan Datça'nın belediyesi de bir o kadar iyi. Şu an işin politikasıyla, siyasetiyle ilgilenmiyoruz çünkü herkesin merak ettiği başka bir şey var: 'Kim atıyor bu tweetleri?

Buyrun, karşınızda Datça Belediyesi'nin Basın Yayın ve Sosyal Medya Sorumlusu Osman Akın. O ilginç tweetler ve Instagram paylaşımları, kendisinin ve ekibinin kafasının altından çıkıyor. Sorduk, soruşturduk iyice, kimlerdenmiş dedik... Turizm Fakültesi mezunu, yüksek lisansını da Yerel Yönetimler bölümünde yapmış. DHA, AA, TRT, İHA, Birgün, Cumhuriyet gibi yayın organlarında gazetecilik de yapmış bir yandan. 4-5 dil bildiğini de öğrendik. 18 yıldır Datça Belediyesi'nde görev yapıyor Osman Abimiz.

Nasıl, merakınız geçti mi?

Datça demişken, şuraya uğrayıp bir şeyler içmeden Datça'dan dönerseniz vallahi bozuşuruz.

Datça demişken, şuraya uğrayıp bir şeyler içmeden Datça'dan dönerseniz vallahi bozuşuruz.

Çünkü neden? Şundan, hemen söyleyeyim... Roll Cafe, Datça limanında bulunan küçük bir mekan. Yukarıdan baktığınız zaman liman manzarası masmavi haliyle gözlerinizi kamaştırıyor. Bir de burada 70'den fazla dünya birası var, o da ilginç. Büyükşehirlerde bile bu kadar çeşidi bir arada bulmak zor. Ben her Datça'ya gittiğimde ayağımın tozuyla ilk önce buraya gidiyor, kendimi muhteşem Datça'ya yavaş yavaş alıştırıyorum.

Adres: Datça Mahallesi, İskele Mahallesi, Atatürk Caddesi No:94/A, 48900 Muğla

Kapanış saati: 03:00

Telefon: (0252) 712 22 66

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hey Douglas'ın logosundaki fesli amca Sadri Alışık çıkmasın mı?

Hey Douglas'ın logosundaki fesli amca Sadri Alışık çıkmasın mı?

Çıksın çünkü gerçekten de o. Belki daha önceden bilenler vardır aranızda ama ben yeni öğrendim; öğrenir öğrenmez de bu bilgiyi size satmam gerektiğini düşündüm. Kendi kendime bilirsem hiçbir anlamı kalmayacaktı çünkü. Şimdi siz de gidip bu muhteşem bilgiyi bilmeyen bir arkadaşınıza satın ki şekliniz olsun.

"Anne ben bu gece Fevziler'de kalcam"

"Anne ben bu gece Fevziler'de kalcam"

Adnan Oktar ve müritlerine yapılan baskından ve göz altına alınmalarından haberdarsınızdır diye düşünüyorum. Duymamış olamazsınız çünkü yer gök bu haberle inliyor. Günden güne ortaya çıkan detayların her biri ise birbirinden ilginç ve tuhaf. En son, Kedicikler olarak bilinen kadınlara kod isim verildiği ortaya çıktı. Mesela Gülşah Güçyetmez'in kod adı 'Badem Şekeri'ymiş. Böyle böyle bir sürü 'Kuzu' var, 'Yellow' var... Merve Büyükbayrak isimli kediciğin kod adı ne dersiniz peki? Bilemediniz, söylüyorum: FEVZİ

Haber ajansları bu bilgiyi geçtiğinden beri oturdum düşünüyorum 'Neden?' diye. Ha mesela geçiş yapmış bir trans birey olabilirdi, o zaman tamamdı. Ama yok, öyle de değil. Kendi ismi olan Merve zaten genç kızlar tarafından kod adı haline getirildiği için böyle marjinal bir değişiklik yoluna mı gidildi acaba? Hani 'Buyrun, şimdi siz uğraşın!' dercesine mi? Bütün Merveler Fevzi olursa biz nerede kalacağız peki bu hiç düşünüldü mü?

Kasım gelse de Freddie Mercury'e kavuşsak...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
41
24
8
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Domalt Trump

Onedio'dan soğudum.

Ördekkaç

Ne anlatıyorsunuz siz?