Görüş Bildir
Haberler
Mümkünse Siz Aşk Yaşamayın: Birbirlerine Ömür Törpüsü Olacak Burçlarına Göre En Toksik Çiftler

Mümkünse Siz Aşk Yaşamayın: Birbirlerine Ömür Törpüsü Olacak Burçlarına Göre En Toksik Çiftler

Entel Feridun
29.11.2022 - 10:40

Bazı burçlar asla anlaşamıyor. Ne aşk ne de dostluk ilişkilerinde uyum yakalamaları neredeyse imkansız. Hatta bu burçlar birlikte olurlarsa çevrelerine de zehir saçıyorlar. Burçlarına göre en toksik çiftler hangileriymiş bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oğlak burcu - Aslan burcu çifti

1. Oğlak burcu - Aslan burcu çifti

Bu Aslan ve Oğlak çiftine ne deseniz boş! Her ikisi de başına buyruk, ikisi de dediğim dedik çaldığım düdük, deyiminde olduğu gibi kimseyi dinlemeyenlerden. Aslan burcuna sorsanız Oğlak burcu partneri çok kibirli. Oğlak burcuna sorsanız Aslan burcu partneri kendini beğenmiş birisi. Ne yapmalı da anlaşmalı? Bu ilişkiyi cinsellik kurtarabilir ama cinsel hayatları da kavga etmek gibi olabilir.

2. Balık burcu - Terazi burcu çifti

2. Balık burcu - Terazi burcu çifti

Balık burcu ve Terazi burcunu yan yana düşünmek bile içinizi sıkıyor olabilir. Bu ikili hayata hep pozitif yönden bakacağız diye, Pollyanna sendromuna yakalanabilirler. Bu ikisi birlikteyken birbirlerini gaza getirip dururlar. Sohbetleri bile birbirlerini övmekten ibarettir. 'Terazi sen şöyle mükemmelsin.', 'Balık sen şu kadar harikasın' der dururlar. Sonunda kalkıp evlere dağılırlar. Uygulamaya gelince kaybolurlar. Sonları hep hüsrandır.

3. İkizler burcu - Yay burcu çifti

3. İkizler burcu - Yay burcu çifti

İkizler ve Yay burçlarını ortak bir ilişkide hayal edin: Devamlı konuşan, düşüncesiz olduğu için konuşmaları tartışmaya dönen, dengesiz oldukları için neye kızacakları belli olmayan ve durduk yere kavga etmeye başlayan bir çift. Allah yazdıysa bozsun, diyoruz. Evlendikleri zaman ikisinin de sinirsel anlamda çöküşünün kesinleştiği gün olur.

4. Boğa burcu - Koç burcu çifti

4. Boğa burcu - Koç burcu çifti

Boğa ve Koç burçları bu ilişkide inatları yüzünden sinir krizleri geçirebilecek patlamaya hazır bir bomba gibi olurlar. Boğa der ki, 'Ben böyle uygun gördüm', Koç der ki, 'Ben haklıyım.' Bu ilişkinin varacağı tek nokta adliyedir, bilginize.

5. Başak burcu - Yengeç burcu çifti

5. Başak burcu - Yengeç burcu çifti

Başak burcu ile Yengeç burcu görenlerin adeta 'Ne alaka?' dediği bir çifttir. Yengeç burcu duygusallığı ile öne çıkarken, Başak burcu detaycı ve analitiktir. Bu kişiler yan yana geldiklerinde uyumsuz olurlar. Başak burcu, Yengeç partnerini pek anlamaz. Anlıyormuş gibi yapsa da kurtarmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akrep burcu - Aslan burcu çifti

6. Akrep burcu - Aslan burcu çifti

Akrep ve Aslan burçları yan yana gelmemesi gereken en toksik çiftlerden birisidir. Her ikisi de baskın ve tutkulu kişiler oldukları için birlikte yapamayacakları şey yoktur. Bu da biraz tehlikeli olabilir. Çünkü yan yana olduklarında düşünmeden hareket etmeye meyilli olurlar. Saatlerce dil döktüğünüz ancak yine de ex'ine mesaj atan arkadaşınızın burcu Akrep, partneri de Aslan olabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
13
11
8
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Aslan burcu olarak ben 9 yıl oğlak kadını ileydim. Çok ta şey etmeyin yani hayat güzeldi o zamanlar.

Ermiyan Sürmeli

Soğuk savaş diye programda bir espiri vardir universite mezunu olmayan bilim adamina ne denir Astrolog diye insanları bu kadar sınıflandırmayin lutfen

Anadolu1923

Aslan burcu denildiğinde kendimi geri çekiyorum dediğimde şaşıranlara bu sayfayı gösterebilirim :)