Görüş Bildir
Haberler
Mükemmel Seks İçin İpuçları

Mükemmel Seks İçin İpuçları

Uğur Yanıt
02.02.2014 - 17:12 Son Güncelleme: 02.02.2014 - 18:31

Mükemmel Seks İçin İpuçları

Cinselliğin en büyük düşmanı nedir ? Tabiki sıradanlık. Eğer cinsel hayat ınınız takılmış bir plak gibiyse seks hayatınıza renk ve heyecan katmak için aşağıdaki ipuçlarına göz atabilirsiniz.

Plan yapmadan seks yapın !

Cinsel hayatı içinde bulunduğu sıradanlıktan kurtarmanın en etkili yolu işleri akışına bırakmaktır. Mesela sadece haftasonları yerine hafta içi küçük kaçamaklar yapabilirsiniz. Akışına bırakmak derken bu sadece zamanla olarak düşünülmemelidir. Seks esnasında hiç fantezi yapmıyorsanız yada değişik pozisyonları denemekten çekiniyorsanız cinsellik ten aldığınız tat zamanla azalacaktır.

Hakimiyeti eliniz alın !

Cinsel hayatınızı renklendirmenin bir başka yolu ise kontrolü ele almaktır. Parnetinizin ellerini bağlayarak işe başlayabilirsiniz. Siz onun en hassas yerlerine dokunurken o çaresiz olacak ve bu onu çıldırtmaya başlayacak. Eğer gözlerini de bağlarsanız daha heyecanlı ve zevkli anlar yaşabilirsiniz.

Bazen önden sevişmeyiverin !

Ön sevişmenin seks hayatınızda önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Özellikle kadınları seks e hazırlayan bu süreci zaman zaman pas geçmek cinsel hayat ınızın için faydalı olacaktır. Acele ile yaptığınız seks adrenalinle birleşerek daha fazla zevk almanızı sağlayabilir. Mekan değişiklikleri de cinselliğinizi renklendirebilir. Arabada yada mutfak tezgahında sevişmeyi denediniz mi?

Yatakta ayıp olmaz !

Seks sırasında partnerinizle etkileşim içinde olmanız çok önemlidir. Partnerinize açık seçik şeyler söylemeyi deneyin. Onu ne kadar isteğinizi ya da hoşuna gidip gitmediğini kulağına fısıldayabilirsiniz. Bu küçük öneriyi denemenizi tavsiye ederim. Sonuçlarına şaşıracaksınız. Tabiki bu açık seçik konuşma olayının da dozunu ayarlamak gerek. Saygı çerçevesi içinde , birbirini rencide etmeden yapıldığı sürece eğlenceli olacaktır.

Kaynak: http://www.cinselsagligim.com/2014/01...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın