Görüş Bildir
Haberler
Müjde Uzman Oğuzhan Uğur ile İlgili Konuştu: ''Oğuzhan İle İlişkimiz Çok Tatlı İlerliyor.''

Müjde Uzman Oğuzhan Uğur ile İlgili Konuştu: ''Oğuzhan İle İlişkimiz Çok Tatlı İlerliyor.''

Müjde Uzman ekranlardan uzun süre ayrı kalmıştı. Geri dönüşünü ise ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisine konuk oyuncu olarak dahil olmasıyla yapmıştı. Oyuncu Müjde Uzman müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ayrılıp barışarak sürdürdüğü ilişkileri ile sık sık gündeme geliyor. Dört kez ilişkilerini bitiren ikilinin geçtiğimiz günlerde aşklarına beşinci defa şans verdikleri konuşulmuştu. Mert Vidinli'nin bu haftaki konuğu olan Müjde Uzman, Oğuzhan Uğur hakkında da açıklamalar yaptı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' adlı programın bu haftaki ünlü konuğu oyuncu Müjde Uzman oldu. Instagram üzerinden canlı olarak yapılan programda konuşan Müjde Uzman, hem iş hem de aşk hayatına dair açıklamalar yaptı.

"Arkadaşlarım Bana 'Müjdat' Der.''

"Arkadaşlarım Bana 'Müjdat' Der.''

Birçok kişinin olduğu gibi kendisinin de takma adı olduğunu itiraf eden Müjde Uzman, 'Arkadaşlarım bana 'Müjdat' der. Bu isim bana o kadar yapıştı ki birbirini tanımayan farklı arkadaş gruplarım bile bu şekilde sesleniyor. Sebebini gerçekten bilmiyorum. Kaşımdan mı, gözümden mi, ses tonumdan mı bilinmez ama arkadaşlarım arasında Müjdat derler' dedi.

''Kahvaltı İnsanıyım...''

''Kahvaltı İnsanıyım...''

Mutfak becerileriyle ilgili konuşan Uzman, 'Normalde yemek yemeyi, yapmaya tercih ederim. Çoğu insan gibi ben de pandemiyle beraber mutfağa daha sık girmeye başladım. Mükemmel kahvaltı hazırlarım, özellikle yumurtalarım çok meşhurdur. Omleti pizza gibi yaparım, menemenin içine ne varsa doldururum. Zaten kahvaltı insanıyım. Akşam yemeğinde bile iki yumurta kırıp, ekmek banarak yiyebilirim. Yumurta haricinde kek ve sulu ev yemeklerinde de iyiyim ama pasta börek yapamıyorum' ifadelerini kullandı.

''IT Servis Olabilirmişim"

''IT Servis Olabilirmişim"

Güzel oyuncu Müjde Uzman kendisine sorulan, 'Oyunculuk dışında yeteneğin var mı?' sorusuna, 'Teknik konularda çok iyiyim. Her şeyi çok iyi tamir ederim. Belki de arkadaşlarım bu yüzden bana Müjdat diyordur. Bu yeni çıkan bir teknoloji ürünü de olabilir, eski bir radyoda olabilir. Bir şekilde tamir edebiliyorum. Hatta bunu uzaktan yapabiliyorum. Ben bir IT Servis olabilirmişim' diye yanıtladı.

''Elimi Taşın Altına Her Zaman Koyarım.''

''Elimi Taşın Altına Her Zaman Koyarım.''

Beğendiği ve beğenmediği özelliklerini anlatan Uzman, kendinde beğenmediği özelliği için, 'Faydasını görmemle beraber aşırı planlı olmayı ve bunu başkalarından da isteme özelliğimi sevmiyorum. Çünkü bu durum bazen dayatma yapıyormuşum gibi oluyor ve sıkıntı yaratabiliyor. Karşımdaki insana haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum' dedi. Adaletli oluşunu çok beğendiğini belirten 37 yaşındaki güzel, 'Asla kendimi bir durum ya da hissin önüne koymam. Elimi taşın altına her zaman koyarım. Gerekirse çileyi çeker, bedelini de öderim ama hiç kimseye adaletsiz davranamam' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Oğuzhan İle İlişkimiz Çok Tatlı İlerliyor.''

''Oğuzhan İle İlişkimiz Çok Tatlı İlerliyor.''

Son zamanlarda yaşadıklarını anlatan Müjde Uzman, 'Pandemi sebebiyle uzun bir süre setlere ara vermiştim ancak ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ isimli dizideki konuk oyunculuğum ile yeniden ekranlara döndüm. Bu set ortamı benim için de bir hatırlatma oldu diyebilirim. Uzak kalınca özlediğimi fark ettim. Şu an bir proje yok. Bunun dışında 10 aydır Oğuzhan ile ilişkimiz çok tatlı ilerliyor. Bu sebeple de bir süredir ortalarda yoktum. Seyahat etmeyi çok sevdiğimden dolayı kendisiyle beraber şehir dışında konserlere gidiyorum' ifadelerini kullandı.

''Hayko Cepkin Bungee Jumping Yapmayı Teklif Etti.''

''Hayko Cepkin Bungee Jumping Yapmayı Teklif Etti.''

Kendisinin en büyük fobisini açıklayan Müjde Uzman, 'Korkularımın üzerine mutlaka giderim. Bir şey yapma fikrim gelirse onu yapmazsan çatlarım. Şu an en büyük hayalim bungee jumping yapmak. Hatta geçen yaz Hayko Cepkin bunu teklif etti. O günden beri aklımda. Bir hedef koyup onu başarabilmek, kendi sınırlarını zorlamak çok önemli. İnsan yaş aldıkça yeni bir şeyler yapmak, sınırlı konfor alanından çıkmak istiyor” dedi.

''VJ’lik Serüvenim Oldu''

''VJ’lik Serüvenim Oldu''

Ülke çapında tanınan başarı bir oyuncu olmadan önceki hayatını anlatan Müjde Uzman, '20 yaşında üniversite öğrencisiyken Dream TV’de VJ’lik serüvenim oldu. Orası benim ilk iş deneyimimdir. O zamanlar VJ’lik çok havalıydı. Benim de saçlarım kısa ve kırmızıydı. Çok mutluydum. Müzik dinleyerek, eğlenerek hatta kulislere girerek çalışıyor ve para kazanıyordum” açıklamalarını yaptı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın