Görüş Bildir
Haberler
MSÜ Son Başvuru Ne Zaman? MSÜ Başvuru Ücreti Ne Kadar, Geç Başvuru Olacak?

MSÜ Son Başvuru Ne Zaman? MSÜ Başvuru Ücreti Ne Kadar, Geç Başvuru Olacak?

Milli Savunma Üniversitesi’ne okumak isteyen subay adaylarının katılım gösterdiği MSÜ başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. MSÜ başvurularını kaçırmak istemeyen adaylar, ‘MSÜ son başvuru ne zaman?’ sorusuna cevap arıyor. ÖSYM’nin yayınladığı 2022 sınav takvimine göre MSÜ için önemli tarihler belli oldu. İşte MSÜ başvuruları ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

MSÜ 'ye kayıt yaptırmak isteyen milyonlarca aday, MSÜ başvurularıyla ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ÖSYM tarafından MSÜ başvuru kılavuzu yayınlamıştı. Başvuru yapmak isteyen adaylar, kılavuzu inceleyerek süreç hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir. Sınava katılmak isteyen adaylar, MSÜ başvuru ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacak.

MSÜ Başvuru Son Gün Ne Zaman?

MSÜ Başvuru Son Gün Ne Zaman?

ÖSYM tarafından MSÜ başvuru kılavuzu yayınlanmış ardından da MSÜ başvuru süreci başladı. Adaylar başvuru işlemlerini ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden yapabilecek.

MSÜ başvuruları 13 Ocak 2022 tarihinde başladı ve 9 Şubat 2022'de sona erecek. Geç başvuru günü ise 22 Şubat olarak açıklandı. Geç başvuru yapan adaylar %50 artırımlı başvuru ücreti ödeyecek.

ÖSYM BAŞVURU KILAVUZU

MSÜ Başvuru Ücreti Ne Kadar, Geç Başvuru Olacak mı?

MSÜ Başvuru Ücreti Ne Kadar, Geç Başvuru Olacak mı?

Başvuru ücreti olarak adaylar 130 TL ödeyecek. MSÜ başvuru ücreti belirlenen bankalara veya ÖSYM’nin AİS uygulaması üzerinden yapılabilecek. Geç başvuru günü ise sınav ücreti, %50 artırımlı olarak aynı gün ödenecek.

MSÜ geç başvuru tarihi ise 22 Şubat’ta yapılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın