Görüş Bildir
Haberler
Motorine Büyük Bir Zam Daha Geliyor! Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne? Akaryakıt Güncel Fiyatları...

Motorine Büyük Bir Zam Daha Geliyor! Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne? Akaryakıt Güncel Fiyatları...

GNS
06.12.2021 - 23:12

Ünlü ekonomist Doç. Dr. Oğuz Demir motorine yeniden büyük bir zam geleceğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde benzine önce 58 kuruş indirim yapılması ve ardından 44 kuruş zam getirilmesi vatandaşın dikkatini çekmişti. Döviz kurlarının hareketliliğinin hız kesmemesi gıda ve akaryakıtta zamların üst üste gelmesine sebep oluyor. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Güncel akaryakıt fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü ekonomist Doç. Dr. Oğuz Demir sosyal medya hesabı üzerinden motorine büyük bir zam geleceğinin haberini duyurdu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları bilgilendiren Demir herkesin dikkatini çekti. Peki motorine ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

Motorine Zam

Motorine Zam

Döviz kurlarındaki hareketlilik ve durdurulamayan yükseliş başta akaryakıt ve gıda ürünlerinde olmak üzere halka zam olarak dönüyor.

Akaryakıtta art arda gelen zamların ardından yapılan indirim vatandaşları umutlandırsa da yeniden zam geleceği iddia edildi.

Ekonomist Oğuz Demir Twitter hesabından yaptığı paylaşımda akaryakıt fiyatlarına zam geleceğini duyurdu.

Motorin Zammı Ne Zaman Başlayacak?

Motorin Zammı Ne Zaman Başlayacak?

Demir motorin fiyatlarına yarın geceden itibaren 70-85 Kuruşluk bir zam geleceğini belirterek, 'Motorinde hani 1 TL'lik zamdan sonra Aralık başında 44 kuruşluk bir indirim gelmişti ya.. Yarın gece itibariyle geçerli olacak şekilde motorine 70-85 kuruş arası zam geldiğinde bir hafta sonra fiyat o 1 TL'lik zamdan sonraki seviyeyi de geçmiş olacak. Çin modeli miydi?' ifadelerini kullandı.

Oğuz Demir'in Tweeti

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın