Görüş Bildir
Haberler
Modern Zaman Prensi Gibiler! Her Hareketinden Kalite Akan, Asalet Timsali Erkek Dizi Karakterleri

etiket Modern Zaman Prensi Gibiler! Her Hareketinden Kalite Akan, Asalet Timsali Erkek Dizi Karakterleri

Figen Şayak
28.03.2018 - 16:00

Dizilerin kurgu karakteri olmalarına rağmen, onlardan öyle etkilendik ki, gerçek olmalarını diledik. Hali ve tavrı ve çevrelerindeki insanlara yaklaşımlarıyla, kişiliğine hayran bıraktıran o dizi karakterlerini bir hatırlayalım.❤️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Serhan Aksak

Mert Fırat sen neymişsin böyle? Ufak Tefek Cinayetler'den önce de onu farklı projelerde izledik. Ancak Serhan Aksak rolünde, gözümüzü gönlümüzü açtı kendileri. Ağırbaşlı, çekici ve karizmatik Serhan'a bayıldık.

2. Adnan Ziyagil

Aşk-ı Memnu'nun kilit isimlerinden Selçuk Yöntem, hali vakti yerinde bir iş adamını canlandırmıştı. Açıkçası ondan başkasını da düşünemeyiz bu rol için. O ne asalet öyle!

3. Selim Arhan

3. Selim Arhan

Bir İstanbul Masalı dizisinde varlıklı bir ailenin iki oğlundan büyük olanı canlandırmıştı Mehmet Aslantuğ. Selim Arhan, bir dönem kadınların hayallerini süsledi yani, ne yalan söyleyelim.

4. Faruk Boran

4. Faruk Boran

Özcan Deniz'i daha önce de bu tarz yapımlarda izlemiştik. Ancak yıllar geçti ve o da olgunlaştı, Faruk Boran olarak bambaşka çıktı karşımıza.

5. Cesur Alemdaroğlu

Kıvanç Tatlıtuğ'u en son izlediğimiz dizi Cesur ve Güzel. Adam zaten yakışıklı o ayrı konu ama, Cesur karakteri de efsane değil miydi?😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nihat Önal

6. Nihat Önal

Aşk-ı Memnu dizisinin bir başka nezaketi elinden, dilinden bırakmayan karakteri Nihat Önal. İlker Kızmaz'ın hayat verdiği Nihat, düşünce tarzı, dürüstlüğü ve olaylara yaklaşımıyla tam bir modern dönem prensiydi.

7. Ömer İplikçi

Barış Arduç efsanesinin hayatımıza bomba gibi düştüğü dizi Kiralık Aşk'ın, asaletiyle gözlerimizden kalpler fışkırtan ismi Ömer İplikçi de elbette bu listede yer alacaktı.

8. Levent Hoca

8. Levent Hoca

Adını Feriha Koydum dizisinde ana karakterler kadar dikkat çeken bir diğer isim de o. Diziye girdiği andan itibaren, karizmasının seviyesini asla düşürmeyen Levent Bey, bu listenin önemli isimlerinden.

9. Ali Asaf

9. Ali Asaf

Kalp Atışı'nın Ali Asaf'ını unutmak ne mümkün. Çıkarlarını düşünmeden, aşkı için ve insanlığa küçük bir faydası olsun diye, canını bile ortaya koyan Ali Asaf.

10. Ecevit

10. Ecevit

Suskunlar dizisinin yıldızı Ecevit de, karizmasıyla bu listeye hakkıyla girenlerden. Murat Yıldırım farkı. 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kerim Cevher

Birkan Sokullu sektöre bir döndü, pir döndü. Hayat Şarkısı dizisinde canlandırdığı Kerim Cevher karakteri, her yönüyle akılları baştan alacak kadar iyiydi. 😍

12. Sadık Murat Kolhan

12. Sadık Murat Kolhan

Ya sen nasıl bir kralsın? Haliyle, tavrıyla, sevdiği kadına yaklaşımıyla hepimizin rüyalarını süslemeye aday oldu. Elbette geçmişte affedilemez hataları olmuş, o apayrı bir konu. Ama hakkını yemeyelim, SMK hayranı olduk çıktık Fi dizisiyle birlikte. Osman Sonant ❤️

13. Leon

Listeyi genç bir isimle kapatalım dedik. Masallardan fırlamış gibi bir adam; Leon. Vatanım Sensin dizisinin yıldızı Boran Kuzum, kendine hayran bıraktı. 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
116
50
13
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Eda Kaya

Serhan karısını aldatırken cidden kalite akıtıyordu yani öyle böyle değil

Ali Yüksel

bu murat yildirim denen akyalak olmasa iyiydi

Ali Yüksel

zoruna mi gitti ?

Büşra Ekinci

Boran Kuzum cidden efsane adam