Görüş Bildir
Haberler
Mobilecraft 40 Milyondan Fazla İndirilmeye Ulaşan Flick Shoot'ın Yeni Versiyonunu Yayınladı

Mobilecraft 40 Milyondan Fazla İndirilmeye Ulaşan Flick Shoot'ın Yeni Versiyonunu Yayınladı

Batuhan
19.09.2014 - 11:26

Mobilecraft’ın 2012 yılının ilk yarısında yayınladığı Flick Shoot ile birlikte 100’ün üzerinde ülkede uygulama listelerinin üst sıralarına yerleşmeyi başardı. Başta İngiltere, Amerika, Almanya olmak üzere 20’den fazla ülkede spor kategorisinde 1. sıraya yükselmişti. Bu başarılarıyla birlikte oyun App Store ve Google Play üzerinde toplamda 40 milyondan fazla indirilme başarısı göstermişti.

İlk oyunun yayınlanmasının ardından Mobilecraft ekibi geçtiğimiz hafta içerisinde Flick Shoot 2‘yi ilk olarak Android kullanıcılarının beğenisine sundu.

Futbol severlere hitap edecek şekilde tasarlanan ve detaylandırılan Flick Shoot ile parmaklarınızla farklı açılardan kuvvetlerle şut çekerek gol atmaya çalışıyorsunuz ancak oyunun içerisinde yer alan birden fazla offline mod ve online olarak başka oyuncularla oynabildiğiniz online modu sayesinde oyun kullanıcılar tarafından çok sevilerek özellikle yurtdışında büyük ilgi görmüştü.

Aradan geçen 2 yılın ardından ekip, yeni oyun hazırlıklarını tamamlayarak geçtiğimiz hafta içerisinde ilk olarak oyunun Android sürümünü oyuncularla buluşturdu ve oyun ilk gün yine yoğun bir ilgiyle karşılaşarak 10 bin indirilme sayısına ulaşmış. Flick Shoot 2’de ilk dikkat çeken yenilik karakterinizi özelleştirebileceğiniz bir soyunma odasının bulunması. Oyuna girmeden futbolculardan formalara, kramponlardan toplara, hatta şut çekeceğiniz sahaya kadar oldukça fazla seçenek mevcut. Bununla birlikte oyunun grafikleri ve oyun içi modları geliştirilmiş.

Flick Shoot 2 ile birlikte yeni dinamiklere sahip bir çoklu oyun modu da bulunuyıor. Dünyanın her yerinden oyunculara karşı çevrimiçi mücadele edebiliyorsunuz ve seçebileceğiniz 5 farklı odada, birebir şekilde yarıştığımız oyun modunda, rakiplerimizi yenerek odaların seviyesine göre değişen oyun içi sanal paralar kazanabiliyorsunuz. Yakında aktif hale gelecek olan Turnuva Modunda ise, 8 veya 16 kişilik gruplarda, eleme usülü mücadele ederek en sona kalmaya çalışacağımız ekip tarafından aktarılan bir diğer bilgi.

Şu an için yalnızca Google Play üzerinden Android işletim sistemli telefonlara indirilebilen Flick Shoot 2’yi buradan indirebilirsiniz ayrıca oyunun kısa bir süre içerisinde App Store’da yerini alacağını belirtelim.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/09/19/mobile...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0