Görüş Bildir
Haberler
Mizah Anlayışına Göre Senin Ruhun Hangi Ülkenin Pasaportuna Sahip?

etiket Mizah Anlayışına Göre Senin Ruhun Hangi Ülkenin Pasaportuna Sahip?

Charmander
02.05.2019 - 16:24

Hepimizin biyolojik olarak bir pasaportu var. Peki senin ruhuna bir pasaport verseydik ve bunu mizah anlayışına göre ayarlasaydık hangi ülkeye ait olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki yaşın?

3. Komedyenleri seçelim o zaman. En sevdiğin Türk komedyen hangisi?

4. Eskilere dönelim biraz. Eski jenerasyonda en komik bulduğun isim kim?

5. Dünyaya açılma vakti! Yabancı komedyenlerden hangisini daha çok beğeniyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aç aç gülünmez, karnını doyurmak için birini seç!

7. 2018 yılının en başarılı komedi filmi sence hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Büyük Britanya!

Büyük Britanya!

Herkes seni kibirli, soğuk ve duygusuz birisi olarak tanısa da son derece ince zevklere sahipsin. Yaptığın espriler tamamen bir zeka ürünü ve elbette herkesin anlamasını bekleyemeyiz. Anlayanlara da kahkahalarını durdurmak için süre tanımalısın. Herkes seni içine kapalı olmakla ve duygularını fazla yansıtmamakla eleştirebilir, ama bu seni kötü yapmaz. Çünkü laubali olmakla iyi bir mizaha sahip olmak arasındaki çizgiyi çok iyi biliyor, sınırları aşmıyorsun. Sen bu işi gerçekten biliyor olmalısın!

Amerika Birleşik Devletleri!

Amerika Birleşik Devletleri!

Dostum, senin espri anlayışının farklı çünkü yaşantın farklı. Sen esprilerini abartmıyorsun, çevrene göre birçok konuyu aşmış durumdasın ve buna göre yaşıyorsun. Bir uzay esprisi herkes için garip olabilir mesela, ama senin için değil. Çünkü siz sık sık gidiyorsunuz zaten... Arkadaşlarınızla büyük bir samimiyetiniz var ve sokakta söylense kavgaya sebep olacak şakalar sizin aranızda normal. Çünkü samimiyetinizden hiçbir şüpheniz yok. 

Not: Sen yine de zincirleme esprileri fazla uzatma, yorulursun...

Fransa!

Fransa!

Herkes mizah yapmakla meşgulken sen içinde yaşıyorsun. Senin için günlük yaşamın bir parçası ve mizaha konu olmayacak hiçbir şey yok. Ölümden doğal afetlere kadar her şey senin için espriye dönüştürülebilir. Bu konuları hafife almandan kaynaklanmıyor. Sadece bunları hayatın değişmez bir parçası olarak görüyorsun ve üstüne konuşmakta herhangi bir mahsur görmüyorsun. Ayrıca mizah senin için protest kültürün bir parçası. Siyaset, din ve spor başta olmak üzere birçok konuda espri yapabilirsin.

İtalya!

İtalya!

Mizahta seçicilik, sofistike arayışı, romantizm ve elitlik. Hepsi sende o derece var ki... Mimiklerin anlamları, el hareketleri, konuşma hızı dahil her şeyin senin mizah anlayışını etkiliyor. Daha ağırbaşlı hareket ediyorsun, bunu da mizahına yansıtıyorsun. Komedi denilince önceliğin romantik-komedi filmleri olabilir, çünkü onları çok iyi yapıyorsun.

Çin Halk Cumhuriyeti!

Çin Halk Cumhuriyeti!

Sen espri konusunda fazla çaba harcamıyorsun. Sana göre en basit, en sıradan espriler son derece güzeller çünkü hayatın en içerisinde olanlar onlar. Ayrıca insanların onları komik bulmamasının tek nedeni fazla biliniyor ve çok kullanılıyor olmaları. Oysa gayet komik buluyorsun. Hatta yapıldıklarında dakikalarca kahkaha atıyorsun. Bu esprilerin fazla düşünülmesine, üzerine çalışılmasına da gerek yok zaten. Anlık olarak yapabiliyorsun ve üzerine düşünülmesine hiç gerek yok. Bir diğer güzel yanı da karşındaki kişinin anlamak için fazla çaba harcamaması. Ortalama herkes bu esprileri anlayabilir ve kolayca daha fazla insana dokunmuş olabilirsin.

Danimarka!

Danimarka!

Mizah elbette güzel bir şey ama insanları eğlendirmek için yapılıyor. Sen bu işi biraz iç karartıcı yaptığını düşünmüyor musun? Resmen kara mizah konusunda senin üstüne yok. Ölüm, hastalık, sarhoşluk ve daha birçok şey hakkında yaptığın espriler insanı bir yandan güldürse de diğer yandan derin üzüntülere ve düşüncelere gönderiyor. Tabi bu senin için bir sorun mu? Asla! Senin için her şey yolunda ve hepsinden çok eğleniyorsun. Çünkü acıları kabullenmiş ve bunların değiştirilemeyeceğine inanmışsın. Bu yüzden kafan çok rahat. Tek amacın, bunu mizaha dökerek biraz daha eğlenceli bir hale getirmek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
292
87
66
54
26
19
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Büyük Britanya! Evet çoğu insana sorsan beni: soğuk der :) mizah anlayışımı kimse anlamıyor zaten! Tabii herkesin anlamasını beklemiyorum. ve anlayanlara d... Devamını Gör

sakurasakura

Büyük Britanya :) umarım ilerde vatandaşı da olurum