Görüş Bildir
Haberler
Miras Kavgası: Gelinlerini Sopa ve Kürekle Döverek Öldürdüler

etiket Miras Kavgası: Gelinlerini Sopa ve Kürekle Döverek Öldürdüler

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı kırsal Hacıbozlar Mahallesi'nde kardeşler arasında, evlerinin bahçesinin kullanımı nedeniyle kavga çıktı. Eşi Ramazan D.'nin kavga ettiğini görüp, ayırmak için giden 2 çocuk annesi Çiğdem D., kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından sopa ve kürekle dövülerek öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burhaniye ilçesi Hacıbozlar Mahallesi'nde baba Bahri D., miras kalan bahçeyi, kullanımı nedeniyle aralarında sürekli anlaşmazlık yaşayan oğulları Ramazan D., Ali D., ve Aykut D. arasında bölüştürdü. Dün sabah saatlerinde de köye kadastro görevlisi getirten baba, oğulları arasında bölüştürülen bahçeye kazıklar çaktırarak, işaret koydurttu.

Çiğdem D. akşam saatlerinde kazıkları çıkardı

Çiğdem D. akşam saatlerinde kazıkları çıkardı

DHA'nın aktardığına göre, daha önce de sık sık aralarında bahçe yüzünden anlaşmazlık yaşayan kardeşlerden Ramazan D.'nin eşi Çiğdem D. iddiaya göre, akşam saatlerinde çakılan kazıkları çıkardı. Bir süre sonra kazıkların çıkarıldığını gören baba Bahri D. ile oğulları Ali. D. ve Aykut D., kardeşleri Ramazan D. ile kavga etmeye başladı.

Ayırmak için gitti

Ayırmak için gitti

Eşinin kavga ettiğini görüp, ayırmak için müdahale eden Çiğdem D., kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından kürek ve sopayla dövülerek öldürüldü. Ramazan D. ise yaralandı.

İhbar üzerine mahalleye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine mahalleye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.
www.memurlar.net

Jandarma olay yerinde önlem alırken, Ramazan D., Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bahri D. ile oğulları Ali ve Aykut D., jandarma tarafından gözaltına alındı. Çiğdem D.’nin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
153
86
20
17
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
panda-slothful

nasıl baba-oğul, nasıl kardeşsiniz amk... her şeyden önce insan değilsiniz ki amk!!!

kelebek_

dünya malının dünyada kalacağını hala öğrenemediniz gitti

Vedat Kaplan

her mahalleye Psikiyatrist şart.

Ercan

Her çocuğa bence.