Görüş Bildir
Haberler
Mimarlar Ve İç Mimarlar Buraya: Keyifle Yapı İnşa Edip Düzenleyebileceğiniz 13 Oyun!

Mimarlar Ve İç Mimarlar Buraya: Keyifle Yapı İnşa Edip Düzenleyebileceğiniz 13 Oyun!

Tugberk EVRAN
28.11.2021 - 14:51

Bazen kendi işinizle doğrudan ilgilenmek sıkıcı olabilir, bu noktada biraz eğlenmek fakat yaptığınız şeyden de uzaklaşmamak adına oynayabileceğiniz, oynarken de rahatlayabileceğiniz 13 mimarlık ve iç mimarlık oyununu sizin için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. House Flipper

1. House Flipper

Daha çok iç mimarlıkla ilintili olan House Flipper'da hayallerinizdeki evi yaratabilir, keyifle vakit geçirebilirsiniz. Seçenek sayısının fazla olması sayesinde oyun tekrara düşmüyor, uzun süreler oynama imkanı tanıyor.

2. Buildings Have Feelings Too!

2. Buildings Have Feelings Too!

Son derece farklı bir oynanış sunan Buildings Have Feelings Too!'da binalar hareket ediyor, konuşabiliyor ve moralleri bozulabiliyor. Binalarımızın duyguları mevcut ve yapıları memnut etmek oldukça farklı bir his veriyor.

3. The Sims

3. The Sims

Herhangi bir The Sims oyunu içerisinde barındırdığı mimari ve çoğunlukla iç mimari ögelerle uzun süreler kendisini oynattırabiliyor. Bununla birlikte geniş dünyasında istediğimizi yapabilme ve sonunda da tepeden tırnağa tasarladığımız evimize dönme hissi gayet tatmin edici oluyor.

4. Project Highrise

4. Project Highrise

Oyunda sürekli gelişen bir gökdeleni birçok farklı açıdan dengeli bir biçimde büyütmeye çalışıyoruz. Dikkat etmemiz gereken birçok unsur var ve bunları koordineli bir biçimde gerçekleştirmek zorundayız.

5. Block'hood

5. Block'hood

Oyun son derece sakin müzikleriyle bize eşlik ediyor, belli ölçüdeki kalıplarla yapıyı geliştiriyor ve temeli sağlam bir biçimde gerçeğe yakın dinamiklerle inşa ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Townscaper

6. Townscaper

Herhangi bir meslek grubundan bağımsız olarak herkesin deneyimlemesi gereken, son derece şirin ve eğlenceli bir oynanış sunan Townscaper'da son derece tatlı bir şehir kuruyoruz.

7. Cities: Skylines

7. Cities: Skylines

Şehir kurma ve yönetme oyunlarının en popülerlerinden olan ve popülerliğini tesadüf sonucu elde etmediğini içerisindeki detaylı ve gerçekçi dinamiklerden bildiğimiz Cities: Skylines başında yüzlerce saat geçirebileceğiniz bir oyun.

8. Minecraft

8. Minecraft

Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz ve yalnızca yapı yapmayla ilgili olmayan, 7'den 70'e herkesin oynayabileceği, devasa seçenekleriyle bizi içerisine çeken Minecraft'ı kesinlikle denemelisiniz.

9. Prison Architect

9. Prison Architect

Bu oyunda ivedilikle işleyen bir hapishane inşa ediyoruz ve dikkat etmemiz gereken unsurlar sayesinde sürekli dinamik bir biçimde bu inşa ettiğimiz yapıyı kontrol ediyoruz. Aydınlatma, bölümlerin koordineli işlemesi, altyapı sistemi gibi birçok şeye dikkat etmemiz bekleniyor.

10. SimCity

10. SimCity

1989 yılında sunulan ve The Sims'e ilham olan SimCity'de stratejiler geliştirip, şehrin ihtiyaçlarını olabildiğince etkili bir biçimde karşılamaya çalışıyoruz. Cities: Skylines gibi uzun süreler oynayabileceğiniz bir yapım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Construction Simulator

11. Construction Simulator

Construction Simulator'da listede bulunan diğer oyunlara nazaran yapı yapmanın derinliklerine iniyor toprak kazıyor, beton döküyor vb. benzer birçok şey detay ile keyifli vakit geçirebiliyoruz.

12. Terraria

12. Terraria

Bir rol yapma oyunu olsa da ünü yalnızca RPG olmasından kaynaklanmıyor. Yapı yapmayla kalmıyor ve yol boyunca karşılaştığımız unsurlarla dengeli bir biçimde ilerlemek adına tercihlerimizin isabetli olması bekleniyor, son derece keyifli ve yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bu oyunda yüzlerce saat geçirebilirsiniz.

13. No Man's Sky

13. No Man's Sky

İnanılmaz potansiyeli olmasına rağmen verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle oyuncuları üzen No Man's Sky'da her şeye rağmen fütüristik yapılar inşa edebilirsiniz. Bununla birlikte 18 kentilyondan fazla gezegen olduğu iddia edilen oyunda, değişik kaynak kontrolleriyle hem yapınızı yapıp, geminizi geliştirip hem de maceraya atılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın