Görüş Bildir
Haberler
Red Bull M.E.O. Heyecanı Kaldığı Yerden Devam Ediyor: 4. Sezon Başlıyor!

Red Bull M.E.O. Heyecanı Kaldığı Yerden Devam Ediyor: 4. Sezon Başlıyor!

Burak Kaya
25.11.2021 - 14:44

Red Bull M.E.O dördüncü sezonda PUBG Mobile ve League of Legends; Wild Rift oyunlarında en iyi oyuncuları bulmak için geri döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Red Bull, yeni sezona hazır!

Red Bull, yeni sezona hazır!

Red Bull M.E.O. dördüncü sezon heyecanı Türkiye’yi sarmaya başladı. Üçüncü sezon dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da oyuncular PUBG Mobile ve League of Legends: Wild Rift oyunlarında kozlarını paylaşacak. Kayıtlarının açıldığı turnuvaya katılan takımlar, her iki oyun için planlanan sekizer online eleme turunda Play-off’lara kalmak için mücadele verecek. 

Elemelerin ardından Wild Rift oyununun Play-Off’u 25-26 Aralık’ta, PUBG Mobile’ın Play-Off’u ise 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Red Bull M.E.O.’da yeteneklerini sergilemek isteyen oyuncular redbull.com/meo adresinden bu maceraya kayıt olabiliyor.

Oyuncular, en iyisi olmak için mücadele edecek.

Oyuncular, en iyisi olmak için mücadele edecek.

Red Bull M.E.O. dördüncü sezonda League of Legends: Wild Rift Türkiye Şampiyonu olan takım kupalarını kaldırdıktan sonra bölge finalleri biletini kapıp, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek. 

PUBG Mobile’ın Play-Off turuna yükselen takımlar ise bu aşamada Türkiye’nin en iyi profesyonel PUBG Mobile takımlarıyla karşı karşıya gelip şampiyonluk için ter dökecek.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın