Görüş Bildir
Haberler
Milföyleri Buzluktan Çıkarıyoruz! Midenizi Milföye Aşık Edecek 6 Farklı Tarif

Milföyleri Buzluktan Çıkarıyoruz! Midenizi Milföye Aşık Edecek 6 Farklı Tarif

Onedio Yemek
30.09.2019 - 15:51

Bir paket milföy dedirtecek en çıtır en lezzetli tariflerle karşınızdayız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

MİLFÖY TOST

1 paket milföy hamuru

Kaşar peyniri

Sucuk

Domates

Milföyleri buzluktan çıkartın. 3-4 dakika yumuşamasını bekledikten sonra un serpilmiş tezgahta açın. Her bir yaprağı ortadan ikiye kesin. Arasına sucuk, kaşar ve domatesi ekleyip diğer parça ile kapatın. Arzu ederseniz kenarlarını çatalla ezerek birleştirin. Tost makinasında pişirin.

MİLFÖY AÇMA

4 adet milföy

4 YK zeytin ezmesi

1 yumurta sarısı

Milföyleri buzluktan çıkartın. 3-4 dakika yumuşamasını bekledikten sonra un serpilmiş tezgahta açın. Zeytin ezmesini güzelce sürün ve enlemesine rulo yapın.Ortadan ikiye kesin ve saç örgüsü yapın. Kenar uçlarını birleştirin. Yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.

MİLFÖY MANTI

1 paket milföy hamuru

300 gr kıyma

1 soğan

Tuz

Karabiber

1 TK salça

Yoğurt

Tereyağı

Kırmızı toz biber

Sarımsak

Bir kapta kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiberi karıştırın. Milföy hamurlarını açın ve kare kare kesin. Harçlardan koyup kapatın ve kıvırın. Sonrasında sırayla tepsiye dizin ve 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar 15-20 dk pişirin. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve biberli yağ ile servis edin.

ISPANAKLI VOLOVAN 

8 milföy

3 dilim pastırma

1 adet arpacık soğanı 

2 diş sarımsak

4 SB ıspanak

1/4 SB krem peynir

Milföylerden 4 tanesini yuvarlak şeklinde kesin. Sonrasında çatalla delin. Kalan 4 milföyden halka kesin ve yuvarlakların üzerine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derecelik fırında 10-15 dk sonrasında 180 derecelik fırında 15-20 dk pişirin. Sonra milföyleri çıkarıp soğutun. İçi için olan malzemelerden arpacık soğanı ve sarımsağı zeytinyağından soteleyin. Sonrasında ıspanak ve pastırmaları ilave edin. Pastırmalar sönünce altını kapatıp krem peyniri ekleyin ve karıştırın. Hazırladığınız milföylerin içine doldurun.

ISPANAKLI MİLFÖY BÖREĞİ

6 parça milföy hamuru

1 SB ıspanak

1/2 SB lor peyniri

Pul biber

Tuz

Karabiber

1 yumurta sarısı

Bir kapta lor peyniri, ıspanak ve baharatları karıştırın.  Milföy hamuruna bu karışımı koyun.  Üzerini milföy hamuru ile kapatın. Kenarlarını çatalla ezin. Üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 18-19 dakika pişirin.

SUCUK-KAŞARLI MİLFÖYDEN PİDE

4 adet milföy hamuru

1 YK un

1 yumurta sarısı

1 YK tereyağı

10-11 dilim sucuk

Kaşar peyniri

Milföy hamurunu oda sıcaklığında çözdürün. Un serpilmiş tezgahta açın. En altta tereyağı sürün. Üzerine kaşar peynirini dökün ve sucuk dilimlerini dizin. Kenarlarını pide kapatırmış gibi kapatın ve yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-21 dakika kenarlar kızarana kadar pişirin. Sıcak servis edin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?