Görüş Bildir
Haberler
Milano'ya Efes İmzası

Milano'ya Efes İmzası

Fatih
07.02.2015 - 00:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya'da Emporio Milano'ya konuk olan Anadolu Efes, karşılaşmayı 73-71 kazandı ve grupta 4. galibiyetini aldı.

THY Avrupa Ligi Son 16 turunuda Anadolu Efes, Emporio Armani Milano'yu deplasmanda 73-71 yendi ve gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet elde etti.

Dengeli başlayan ve sonuna kadar da öyle giden maçın ilk çeyreği kafa kafaya bir mücadeleyle geçti. Son anlarda oyuna ağırlığını koyan Anadolu Efes bu bölümü 20-17 önde geçti.

İkinci çeyrekte ise bu kez Milano ekibi daha etkili oldu. yine başa baş bir mücadelenin yaşandığı 2. çeyreği kafa Emporio Armani 36-34 önde soyunma odasına gitti.

Üçüncü çeyrekte Emporio Armani'nin hücumlarına aynı şekilde karşılık veren Anadolu Efes takımı rakibinin farkı açmasına izin vermedi ve son çeyreğe 54-54 eşitlikle girildi.

Son çeyrekte Anadolu Efes maçı önde götürdü ama iyi olduğu anlarda maçı koparmayı bir türlü başaramadı. Bu yüzden stresli geçen son bölümde Anadolu Efes 72-71 giden maçta son hücum şansını rakibine kaptırdı ancak kötü bir atış yapan ve devamında ribaundu kaybeden Milanolu oyuncular 1 sayı yedikleri serbest atışlardan sonra sayı bulamayınca Anadolu Efes karşılaşmayı 73-71 kazanarak hem rakibinin gruptan çıkma şansını sona erdirdi, hem de gruptan çıkma şansı anlamında önemli bir avantaj elde etti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0