Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Başkan Uyuşturucu İle Yakalandı: Önce Reddetti, Sonra Doğruladı

etiket MHP'li Başkan Uyuşturucu İle Yakalandı: Önce Reddetti, Sonra Doğruladı

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda 1 kilo uyuşturucu ile yakalanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlçe Yönetimi feshedildi

İlçe Yönetimi feshedildi

Cumhur İttifak'ı üyesi olan MHP, uyuşturucu operasyonuyla gündeme geldi. MHP Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, 1 kilo eroin ile yakalanarak gözaltına alındı. MHP’li Üste’nin uyuşturucu madde ile yakalandığının duyulması sonrası Genel Merkez talimatıyla Bitlis Hizan İlçe Yönetimi feshedildi. Bitlis İl Başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda, “Bitlis Hizan MHP İlçe yönetim kurulumuz genel merkezimin takdirleri sonucu, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince fesh edilmiştir” denildi.

'Bizde de bu tarz olaylar olmaz'

'Bizde de bu tarz olaylar olmaz'

Tele1.com.tr’den Egehan Erkün'ün haberine göre, Olaya ilişkin MHP Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak, açıklamalarda bulundu. MHP’li Üste hakkında ‘artık eski ilçe başkanı’ ifadesini kullanan İl Başkanı Uçak, önce iddiayı reddeti daha sonra söz konusu operasyonu doğruladı.

'İstifa gerekçesi nedir?' sorusuna İl Başkanı Uçak, “Kendisi yetersiz kalmıştı. İstifa bu kötü hadiseye denk geldi. İstifadan sonra haberdar olduk, olmaması gerekirdi. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Bizde de bu tarz olaylar olmaz” diyerek yanıt verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
34
10
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın