Görüş Bildir
Haberler
Meze Seçimine Göre Alkol Eşiğini Söylüyoruz!

Meze Seçimine Göre Alkol Eşiğini Söylüyoruz!

8 Redbull içip sarhoş olanlar buraya! 😂

Ben bir şişe şarapta gidiyorum ama sizi bilemem! Bakalım alkol eşiğiniz ne kadar yüksek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#12

Alkol eşiğin düşük!

Alkol eşiğin düşük!

Üzülerek söylüyorum ki senin alkol eşiğin çok düşük. Önce birkaç bira içelim daha sonra rakıya gideriz tayfa hiç senlik değil. Çünkü sen daha ilk birada etrafı bulanık görmeye başlıyor, 2. biranın yarısında da kahkaha krizlerine giriyorsun. En azından sarhoşken boş boş kafa ütüleyen biri değil de daha çok samimi ve sevecensin. Bu yüzden sarhoş olduğunda arkadaşların seni büyük bir memnuniyetle sırtında taşıyor. Bir de kusma huyun olmasa her şey mükemmel olacak!

Alkol eşiğin orta!

Alkol eşiğin orta!

Sen ne çok sarhoş oluyorsun ne de litrelerce içip gözünü kırpmıyorsun. Sen her şeyin tam orta kararısın. Senin için kontrollü içici diyebiliriz. İki birada sarhoş olmuyorsun ama biraz daha fazla içince kafanın güzel olacağını bildiğin için tadında bırakmayı biliyorsun. İşte bunu herkes yapamaz. Özellikle arkadaş ortamının gazına gelmeyen yapınla muazzam bir içicisin. Valla bir gün seninle hoş bir sofrada buluşmak isterim. Kim istemez ki?

Alkol eşiğin yüksek!

Alkol eşiğin yüksek!

Sen alkolü göz damlası olarak kullananlar arasındasın. Hani ne kadar içersem içeyim bir türlü sarhoş olamıyorum diyenler var ya işte sen tam da onlardansın. Sen alkolü sarhoş olmak için değil, zevk ve damak tadına uyduğu için içiyorsun. Tabii bir de sohbet ortamı hoş oluyor. Yine de alkol masalarının vazgeçilmezisin. Bunun en büyük nedeni ise sarhoş arkadaşlarını sırtında taşıma görevini sürekli senin gerçekleştiriyor olman. Bu da senin kaderin diyelim.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
126
87
24
17
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MrsSandman

Alkol eşiğin orta! Alkol kullanmamam dışında sorun yok

Gylfi Jrnandlit

alkol kullanmıyorum.

Solucanlı Gübre

alkol esigim dusukmus... cnm ben trakyaliyim ayiktirayim 🤣