Görüş Bildir
Haberler
Meyve Sebzeleri Uzun Süre Saklamanızı Sağlayacak Tüyolar

etiket Meyve Sebzeleri Uzun Süre Saklamanızı Sağlayacak Tüyolar

Kübra
17.12.2021 - 13:45

Sağlıklı ve zinde bir hayatın en önemli kurallarından birisi de mevsiminde sebze ve meyve tüketmek. Sebze ve meyvelerin tazesini bulmak kadar, onları taze tutmak da çok önemli. Her sebze ve meyvenin tazeliğini koruma süresi farklı olduğu gibi saklama koşulları da farklı. Sebze ve meyveler nasıl saklanır, uzun süre tazeliğini nasıl korur diye merak ediyorsanız sizin için hazırladığımız pratik ve kullanışlı önerilerimize bir göz atın!

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İster sebze ister meyve bu saklama kabı hepsine uyar!

1. İster sebze ister meyve bu saklama kabı hepsine uyar!

Kapağındaki havalandırma sistemi sayesinde kabın içerisindeki oksijen ve karbondioksit oranını dengeleyen bu ürün ayarlanabilir hava sistemi ile kabın içerisindeki sebze ve meyveye uygun ideal ortamı oluşturarak sebze ve meyvelerinizin uzun süre taze kalmasını sağlar. 

Hemen almak için tıkla!

Mükemmel tüm sebzeler 2 hafta tazecik

2. Uzun süre taptaze!

2. Uzun süre taptaze!

Özel havalandırma sistemine sahip bu ürünün ise yatay tasarıma sahip olması özellikle marul, roka, maydanoz gibi yapraklı sebzelerin uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Buzdolabı içerisinde yerden tasarruf etmenize de yardımcı olacak bu ürün buradan hemen alabilirsin.

zaten tupperware büyük boy sera kullanıyordum.simdi maydanoz ve diğer yesilliklerimi ayrı ayrı koyup yer kaplamalar saklıyorum.en az 10 gun dayanıyor.

3. Islanmış yeşillikler de tazeliği hak eder.

3. Islanmış yeşillikler de tazeliği hak eder.

Bu salata kurutucu, zamanla sulanan salata sorununa çözüm ürettiği gibi pazardan aldığımız yeşilliklerin ıslak olması sebebiyle çabuk bozulmasının da önüne geçiyor. Sebzeleri hazneye yerleştirip çevirme kolunu çevirmeniz yeterli. Böylece su alt bölmeye geçecek ve sebzeleriniz uzun süre tazeliğini koruyacaktır. 

Ürüne ulaşmak istiyorsan buraya tıkla!

Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir üründü gayet kullanışlı

4. Buzdolabı içi meyve sebze nem önleyici küf koruyucu özel mat

4. Buzdolabı içi meyve sebze nem önleyici küf koruyucu özel mat

Nemlerin olduğu yerde bakteriler çok çabuk üreyerek sebze meyvelerin küflenmesine ve çürümesine yol açar. Bu nemlenmeyi önleyerek sorunu baştan çözmek isterseniz bu ürünü denemelisiniz.

hızlı teslimat. paketleme iyi. beklediğimden daha kalın. beğendim. teşekkür ederim

5. Büyük yapraklı sebzelere özel...

5. Büyük yapraklı sebzelere özel...

Özellikle ıspanak, pazı, marul gibi büyük yapraklı sebzelerin uzun süre daha taze kalmasını sağlamak için özel olarak üretilmiş gıda poşetlerini kullabilirsiniz. %100 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen gıda ile temasa uygun bu ürünü yıkayıp kurutularak tekrar kullanılabilirsiniz.

Almak istersen linki burada!

Kesinlikle işe yarıyor . Buzdolabı poşeti ile yazık etmişim sebze meyveye

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sebze ve Meyvelerin tazeliğine şaşıracaksınız.

6. Sebze ve Meyvelerin tazeliğine şaşıracaksınız.

Koroplast taze tutan buzdolabı poşeti, sebze ve meyvelerinizin tat ve vitaminlerini koruyarak uzun süre taptaze kalmasını sağlıyor. Nefes alabilir yapısı sayesinde meyve ve sebzeleri yaklaşık 30 güne kadar taze tutuyor. 

Terleme sonucu oluşturdukları nemi ortamdan uzaklaştırarak torba yüzeyinde toplanmasını engelleyen bu ürün bünyesinde yer alan antibakteriyel katkı sayesinde küf ve bakteri oluşumunu da engelliyor.

 Almak isteyenler buraya lütfen!

Yeşillikleri uzun süre koruyor, oldukça kullanışlı. Yıkayıp tekrar kullanılabiliyor

7. Hem akıllı hem hesaplı...

7. Hem akıllı hem hesaplı...

Millenco akıllı poşet 'Modifiye Atmosfer' tekniği adı verilen sistem ile poşet içerisindeki oksijen ve karbondioksit oranını en ideal seviyede sabit tutarak sebze ve meyvelerinizi 3 kata kadar uzun bir süre ürünlerinizi bozulmadan buzdolabında saklamanızı sağlar. 

Hemen almak için tıkla!

Buzdolabı düzeni ve sebzelerinin taze kalması için mükemmel birşey .Ürün göründüğü gibi kaliteli hemde poşetin kilitlenmesi için klipsi var .Hem sebzeleriniz bozulmuyor hemde poşet tekrar tekrar kullanılabiliyor.

8. Sebze ve meyvelerinizi doğal yollarla nemden koruyun

8. Sebze ve meyvelerinizi doğal yollarla nemden koruyun

Sebze ve meyvelerin çabuk bozulmasına neden olan faktörlerin başında nem olduğunu biliyoruz. Bunu engellemenin en doğal yolu sebze ve meyvelerinizin hem nemini çekecek hem de hava almalarını sağlayacak örme bir gıda torbası olabilir. Ancak burada dikkat etmeniz gereken husus %100 pamuktan üretilmiş olmasıdır. 

Sizin için seçtiğimiz ürüne buradan bakabilirsiniz.

Başta çok pahalı bulup tereddüt etmiştim ama gerçekten çok başarılı bir ürün. Buzdolabımın sebzelik bölmesinde bu torba içindeki salatalık 10 gün geçmesine rağmen sapasağlam.

9. Bozulmak yarım kalan meyvelerin kaderi değil.

9. Bozulmak yarım kalan meyvelerin kaderi değil.

İster yarım kalan meyvelerinizde isterseniz tüm kaselere kapak olarak kullanabileceğiniz bu streç kapaklar mutfaklarımızın kurtarıcısı. Hava ile teması keserek bakteri oluşumunu engelleyen böylece gıdaların daha uzun süre bozulmadan saklanmasını sağlayan bu ürünün farklı boyutlarda olması daha da kullanışlı hale getiriyor. 

Bu pratik üründen hala mutfağında yoksa hemen almalısın!

Tek kelimeyle harikaaaaa

10. Aslında bozulma poşetlerde başlıyor.

10. Aslında bozulma poşetlerde başlıyor.

Pazarda ya da marekette görüp beğendiğiniz tazecik sebze ve meyveleri taşımak için naylon poşetlere koyduğunuzda uzun süre taze kalmalarını engellediğinizi biliyor muydunuz? Poşetlerin hava ve nem geçirgenliği olmadığı için sebze ve meyvelerdeki nem, poşet içerisinde terlemeye neden olur ve çürüme sürecini hızlandırır. Bu yüzden çürümelerini engellemek için sebze meyvelerinizi satın aldığınızda nefes alabilen gıda torbalarına koymanız gerekir.

 Sizin için seçtiğimiz bez gıda torbasını hemen almak için buraya tıkla!

Sebze ve meyvelerin buzdolabında hemen bozulmaması için tercih ettim👍 Gerçekten işe yaradı. Bir set daha almalıyım hatta. Gayet özenli ve güzel.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kuru sebzelere özel

11. Kuru sebzelere özel

Bazı sebze ve meyveleri buzdolabında saklamamıza gerek yok. Onun yerine serin ve kuru bir ortamda saklamak yeterli olacaktır. Patates ve soğan gibi buzdolabında saklamaya gerek olmayan sebzelere özel, kullanışlı kapağıyla dikkat çeken bu ürünü buradan satın alabilirsin.

Kaliteli ve kullanışlı bir ürün

12. Estetik bir alternatif isteyenler?

12. Estetik bir alternatif isteyenler?

Bambu ağacından üretilmiş bu ahşap meyve sepeti, meyvelerinizin günlük kullanımda hem sağlıklı hem de şık bir şekilde sunulmasını sağlıyor. Katlanır olması sayesinde katlandığında kesme tahtası veya nihale olarak da kullanılabiliyor. Bu kullanışlı ürünü buradan alabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın