Görüş Bildir
Haberler
Kürk Detayı ile İçinizi Isıtacak Birbirinden Güzel Parçalar

etiket Kürk Detayı ile İçinizi Isıtacak Birbirinden Güzel Parçalar

güzpilici
21.11.2021 - 06:00

Kış geldi artık soğuklarla sınavımız başladı. Bu mevsimde elleri ve ayakları ısınmayanlar olarak giyeceğimiz parçalar bizim için çok önemli. Kıyafetlerde, ayakkabılarda ve hatta çantalarda bile kürk detayı gördüğünüzde benim gibi içiniz ısınıyor ve onu hemen almak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin sizin için seçtiğimiz farklı parçalara birlikte göz atalım.

 Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Suni kürklü biker ceket ile başlayalım.

1. Suni kürklü biker ceket ile başlayalım.

Ceket olmasına rağmen mont olarak da kullanabileceğiniz bu ürün hem deri görünümü hem kürk detayıyla oldukça şık. Görüntüsü bile ısıtacağının garantisini veriyor. Linkini bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Tam beden alabılırsınız efsane bır mont asırı sıcak

2. Yakası suni kürklü crop triko hırka ile devam edelim.

2. Yakası suni kürklü crop triko hırka ile devam edelim.

Bu şık hırkayı isterseniz yakasını çıkartarak da giyebilirsiniz. Yarasa kol detayının güzelliği de gözlerden kaçmıyor. Almak istersen tıkla.

Kullanıcı yorumu:

O kadar güzel ki anlatamam kesinlikle almayı düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyim şimdiye kadar aldığım en güzel hırka öncelikle pelüş yeri çıkartılabiliyor arkadan düğmeli ceketin dokusu harika tok sünmeyecek cinsten kaliteli duruyor baya yüz üzerinden yüzzzz

3. Ayaklarımız hep sıcacık olacak.

3. Ayaklarımız hep sıcacık olacak.

Kaymaz tabanlı ve kürklü olan bu ürün, havalar ne kadar soğuk olursa olsun ayaklarımızı hep sıcacık tutan cinsten. Kesinlikle almayalım diyorsan buraya bırakıyorum.

Kullanıcı yorumu:

İçi yumuşacık sıcak tutuyor ayaklarımı büyük göstermedi çok rahat memnun kaldım en önemliside sıcak tutması

4. Çantamız da uyumlu olmalı.

4. Çantamız da uyumlu olmalı.

Büyük çantalardan hoşlanmayan, kürk detaylarını sevenler bu çantayı kesinlikle dolabına koymalı. Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

o kadar güzel ki,oo kadar güzel kii,oooo kadar güzell kiiii anlatamam!hayatımın çantası oldu diyebilirim küçük durduğuna bakmayın aslında değil içi o kadar geniş ki cüzdanım şarj aletim kulaklığım parfümüm makyaj malzemelerim hatta bide üstüne abur cubur bile giriyor içine o derece.ayrıca askı boyu çok ama çok makul ne çok kısa ne de çok uzun gayet yerinde yaklaşık 1-1 buçuk aydır kullanıyorum askılı eğilip bükülmedi fermuarı taş gibi yapısı bozulmadı ki ben içini tıka basa doldurduğumdan dolayı şiştiği için kendini saladabilirdi kısacası efsane bişey fiyatını sonuna kadar hak ediyor alın aldırın

5. Ev terliklerimizi unutmayalım.

5. Ev terliklerimizi unutmayalım.

İçi kürklü ve ses yapmaz tabanıyla bu ev terliğini kışın rahatça kullanabilirsin. Yıkanabilir olması da çok önemli. Satın almak için tıkla.

Kullanıcı yorumu:

valla fiyatına göre gayet iyi ateş gibi sıcacık tutuyor ayaciklarimi. terliksiz gezemez oldum

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?