Görüş Bildir
Haberler
Ucuzluğu ve Kalitesiyle En Çok Tercih Edilen Tost Makineleri

etiket Ucuzluğu ve Kalitesiyle En Çok Tercih Edilen Tost Makineleri

güzpilici
20.11.2021 - 02:45

Özellikle gece gelen tost perileri için hepimizin bu ürüne ihtiyacı var. Her öğünde hem pratikliği hem de lezzetiyle damakları şenlendiren tost başta olmak üzere aynı zamanda ızgara için de kullanılan tost makineleri, mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hem cebinize hem de ihtiyacınıza uygun tost makinelerini sizler için derledim. 

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karaca Future Granit Tost Makinesi

1. Karaca Future Granit Tost Makinesi

1800 Wattlık gücü ve 180 derece açılabilen plakaları, tostların yanında ızgaralar içinde sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Plakaların granit kaplama olması, çizilmeye ve yapışmaya karşı dayanıklılık sağlıyor. Bu sayede plakaların temizliği çok kolay. Izgara yaparken akacak yağları toplamak için de yağ kanalı bulunuyor. Bu ürünü almak istersen buraya tıkla.

Kullanıcı yorumu :

Izgara kısmının yıkanabilir olması çok iyi. Makine hemen ısınıyor ve içine 4 tane tost ekmeği sığıyor. Boyut olarak orta boyda ve yer kaplamıyor.

2. Tefal Toast Expert Izgara Ve Tost Makinesi

2. Tefal Toast Expert Izgara Ve Tost Makinesi

4 Tostu aynı anda yapabilen geniş yüzeyi ile zamandan tasarruf sağlıyor. Açma kapama düğmesi ve ayarlanabilir sıcaklığı ile ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz. Üzerindeki ışıkları ideal sıcaklığa ulaştığında sizi uyarıyor. Yüksek gücü ve 3 farklı pozisyonda ayarlanabilir plakaları ile tost ve ızgara yanında mini fırın olarak da kullanabilirsiniz. Plakaları yapışmaz özelliğe sahip ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Bu harika ürünü hemen sepete atın.

Kullanıcı yorumu : 

Açma kapama düğmesi olması, plakalarının bulaşık makinesinde yıkanabilir olması ısı ayarı yapılabilir olması vb. çok kullanışlı bir makine ben ızgara yapıyorum daha çok, çok büyük de değil çok yer kaplamıyorum çok araştırıp kıyaslayarak aldım başka ürün düşünmeyin

3. Korkmaz Inox Tostkolik Granit Tost Makinesi

3. Korkmaz Inox Tostkolik Granit Tost Makinesi

Mutfağındaki beyaz eşyaları inox olanlar için rengiyle ve özellikleriyle tercih sebebi olabilecek bu ürün aynı anda 6 tost yapabilecek boyutta. Plakaları döküm ve ızgara yaparken akabilecek yağları toplayan iki adet yağ kutusu mevcut. Uzun yıllar mutfağınızda kullanabileceğiniz bu ürünün tutma sapının tasarımı sayesinde tostlara daha iyi baskı uygulayabilirsiniz. Linkini buraya bırakıyorum.

Kullanıcı Yorumu :

6 aydır her gün sürekli kullanıyorum. Şu ana kadar kullandığım en iyi tost makinesi. Ezmeden çıtır yapıyor. Çabuk ısınıyor ve görünüşü çok güzel. Tabakalar çok kaliteli ve sadece sudan geçirsen bile tertemiz. Düşünmeden alın.

4. Sinbo Siyah Tost Makinesi

4. Sinbo Siyah Tost Makinesi

Tost makinesi sadece tost yapsın fazlasına karışmasın diyenlerin tercihi olabilecek bu ürün, 750 watt gücünde ve ufak boyutları sayesinde mutfağınızda çok fazla yer kaplamıyor. Hızlı ısınması ile tost için sabırsızlananları memnun ediyor. Klipsi sayesinde tostunuza bastırmanıza da gerek kalmıyor. Satın almak için tıkla.

Kullanıcı Yorumu :

Pandemi döneminde hızlı gelen ürünlerden. Fiyatı çok uygun kaplama malzemesi plastik ama sağlam. Küçük olması çok avantaj mutfakta çok yer kaplamıyor. Mikrodalganın üstüne çok güzel oldu. Altında küçük ayakları var konduğu tabana boşluk da bırakıyor. Çok hızlı ısınıyor. 2tane tost ekmeği sığıyor fotoğraftaki gibi. Işığın yeşil olmasını beklemeyin ekmeğiniz inceyse yanabilir çünkü öğrenciler için ya da arada bir tost yiyen bir aile iseniz çok ideal, teşekkürler.

5. Taşhan Iç Dış Granit Ocak Üstü Tost Makinesi

5. Taşhan Iç Dış Granit Ocak Üstü Tost Makinesi

Çocukluğundaki lezzeti arayanların yardımına ocak üstü tost makineleri koşuyor. Uygun fiyatı, mutfak tezgahınızda yer kaplamaması ve kilitlenebilir mekanizması öne çıkan özellikleri arasında. Buradan satın alabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumu :

Elektrikli tost makinelerinden ne kadar da bıkmışım.. Sonunda özlediğim lezette tostu yiyebildim. Ürün çok kullanışlı, yüzey komple granit.. Yapışma olayı hiç yok.. Tostlarınızı pişirdikten sonra dışarı alıp yağlarsanız, hiç kirlenmiyor bile.. Hafif bir sabunlayıp, durulayın.. Mis gibi..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın