Oğuzhan Uğur'un Babala Tv'de siyasi liderleri konuk ettiği programı Mevzular Açık Mikrofon'un son konuğu AK Parti'li Metin Külünk oldu.
O programda bir gencin Metin Külünk'e sorduğu soru ise gündem oldu. O genç, "Düzce Üniversitesi anlaşmalı olduğu için öğrenci kimliğimiz Bankasya üzerinden çıkarıldı. Askerde dosyamda 'Bankasya'da hesabı var' yazdığını gördüm. Bankasya'nın açılışında bizzat bulunan Erdoğan'ın sicilinde böyle kara bir leke var mı?" diye sordu.

İşte o anlar: 👇
Bir başka gencin "Sütten çıkmış ak kaşık nasıl oldunuz?" sorusu da yine gündem olan sorular arasında oldu: 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
İşte böyle korkmayın böyle kişilerden siz korktukça onlar cesur görünür.
Gençler çok güzel geçirmişler AKP'ye, içinden geçmişler resmen... O değil de bu trollerden sorumlu ve SBK'dan aylık 10000 dolar aldığı konusunda şaibeler ola... Devamını Gör
Öyle soru sorulur mu hiç? Tayyip seni rendeler. 😁 😁 😁