Görüş Bildir
Haberler
Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı Geldi! İşte Yağış Beklenen Yerler

Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı Geldi! İşte Yağış Beklenen Yerler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yaptığı açıklamada, içlerinde İstanbul'un da bulunduğu birçok il için sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre yurt genelini parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, iç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hava  sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmese de rüzgar Kuzey'den hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği belirtiliyor. 

Yağışların bu akşam, Ankara, Çankırı, Bolu ve Kırıkkale çevrelerinde, yarın ise İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz ve Giresun, Adana çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında bu gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Ankara Valiliği Uyardı

Ankara Valiliği Uyardı

Ankara Valiliği Twitter'dan yaptığı açıklamada 'Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerine kadar Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.' şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın