Görüş Bildir
Haberler
Mesafe Hesaplanmış, Teknik Bilgiler Yazılmış: Erdoğan'ın Konutunun Fotoğraflanması Soruşturmasından Detaylar

Mesafe Hesaplanmış, Teknik Bilgiler Yazılmış: Erdoğan'ın Konutunun Fotoğraflanması Soruşturmasından Detaylar

Batuhan
15.11.2021 - 13:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çamlıca Kulesi'nden Üsküdar'daki konutunu görüntüleyen İsrailli Mody ve Natali O, çifti ve yanlarında bulunan İ.A. ile ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüpheliler çektikleri görselleri “Aile' ismini verdikleri bir mesajlaşma programında paylaştıkları ve kuleyle konut arasındaki mesafenin de hesaplandığı tespit edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çamlıca Kulesi'nden Üsküdar'daki konutunun görsellerini çeken İsrailli Mody ve Natali O. çifti ile yanlarında bulunan İ.A. 10 Kasım Çarşamba günü gözaltına alındı. 3 şüpheli,  'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklandı.

Mesafe hesaplanmış

Mesafe hesaplanmış

Şüphelilerin incelenen dijitallerinde Mody ve Natali O.'nun  çektikleri görselleri “Aile'  adını verdikleri gruba anlık olarak paylaştıkları ve Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutun arasındaki mesafenin de belirtildiği tespit edildi.

Çiftin, kule hakkında teknik bilgileri de not düştüğü belirlendi. Ayrıca, şüpheliler sorgu sırasında mesleklerini 'şoför' olarak bildirdikleri öğrenildi. Tutuklanan şüphelilerin soruşturma kapsamında araştırmalarının devam ettiği ifade edildi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
17
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Uzun süredir mağdur olamıyorduk… sonunda imdadımıza israilli ajanlar yetişti. Dış güçlerin sayın cumhurbaşkanımız için yaptığı hain planlar bozuldu!

endividualist

Tayyip bi suikast girşimine 7 yıl daha basta kalır vallahi. Aman emniyette istihbaratta ki arkadaslar dikkatli olalım vallahi bi 7 yıl daha kaldıramayız.

mosso

Yılların ajanısın yabancı dil konuşabiliyorsun ama Türkiye'nin güvenlik görevlisine yakalanıyorsun. Filmi çekilse böyle senaryo mu olur derler. ?